Dylanlex Takı Modelleri

GEL BENİM OL!

Tribl etkileri underground’l buluşturup tkılrın lüks bir dokunuş ktıyor. Tsrımcı Drew Ginsburg, Dylnlex mrksıyl bunu gyet şık şekilde bşrıyor ve Beyonce’nin bile klını bşındn ldığın göre geleceği epey prlk!

Önceleri rkdşlrı ve ykın çevresine tnıtmk için kendi tsrldığı prçlrı Instgrm hesbındn pylşmy bşlıyor. Tüm bu tkılr Türkiye, Hindistn, Londr ve Tokyo’y seyhtlerinden topldığı mteryller ve çokç ilhmdn doğuyor. Tek tek yptığı kolyeleri stylist’lere göndermesiyle İşin boyutu değişiyor, ilk siprişini lıyor ve bir dh sl durmuyor. Dh fzl üretim ypmk için New York’t çlışmlr bşlıyor Drew. Gümüş, bkır, bronz ve dh pek çok frklı metlin krmsındn oluşuyor tsrımlrı, Bir prç ışıltı ve lüks ktmk için devreye Swrovski kristlleri giriyor. Bu tkılrı özel kılns her birinin el işçiliğiyle yrtılıyor olmsı.
[gllery ids=",103777,,,103778,103779,,103780,,103781,,103782,,,103783,,103784,,103785,103786"]
Dh önce kıyfet tsrımcısı olrk çlışn Drew Ginsburg, içindeki yoktn vr etme şkıyl tribl etkileri underground kültürle buluşturuyor. Fkt her koşuld lüks görünen prçlr yrtmyı bşrıyor. Bir röportjınd şöyle diyor tsrımcı: “Mesel kdınlrın özel bir dvete giderken küçük siyh elbise giymelerinin bence hiçbir özelliği yok. Onun yerine jkrlı bir pntolon ceket tkım giyse-ler bir duruşlrı ve tvırlrı olur, işte ben de tkılrıml bu duruşu yrtmk istiyorum.

Sttement tkılrdn hoşlnıyorsnız Dylnlex’in tsrımlrın mutlk göz tmlısınız. İnternet sitesi dylnlex.com’dn tüm dünyy gönderi ypıyor olmsı d onu gerçekten ulşılbilir kılıyor. Hem Rihnn, Beyonce, Kendll gibi ünlülerle ynı tkılrı tkmyı kim istemez ki?

3K MODA: Seyhtlerden beslendiğinizi biliyorum. Size ve tsrım nlyışınız iz bırkn seyht nereyeydi?

B.K.: Hindistn’! Her nı hl klımın ve klbimin bir köşesinde. Bu kdr renkli, frklı insnlrı içinde brındırn ve zıtlıklrın bile mükemmel hrmonisi oln bşk ülke bilmiyorum. El işçiliğinin güzelliğini ve önemini burd keşfettim, hikyelerinde kyboldum! tik tkı koleksiyonumu burd, yerel ve tnınn bir şirket için yptım -hiçbir zmn üretime girmedi m.

3K MODA: Tsrımlrınız bohem, şşırtıcı… Bzen de iyi nlmd rhtsız edip duygulrı hrekete geçiriyor. Tepkisiz bırkmıyor. Bunu bilinçli mi ypıyorsunuz yoks kendiliğinden mi gelişiyor? B.K.: Alışılmışın dışınd oln bir şey insnın dikktini her zmn dh çok çeker. Bilinçli vey bilinçsiz yptığım bir şey değil. Sdece “O ne der? Ne düşünür?” sorulrın çok tkılmıyorum, içimden geldiği gibi üretiyorum. Kendim olduğum için tepki çekiyorsm ne mutlu bn.

Onu derliebling mrksındn tnıyorsunuzdur. Bnu Kent rtık sdece tkı tsrlmıyor. Kendi dünysını bşklrıyl pylşbileceği bir mekn oln &things store’u d Krköy’de hyt geçirdi.

Bursı tkı dükknındn dh fzlsı. Dükknd der-lieb-ling’in ynı sır Ayşe Özgüneş’in Çuvl İstnbul çntlrı, Plmhouse Living dekortif eşylrı, Rn Kenfin mslsı mkrmeleri, Mdde’nin sermikleri ve cm ocğı öğrencilerinin derlenmiş işlerini bulbilirsiniz. Üst kttki tölyesindeyse frklı workshoplr ypck. Bnu’nun kretif dünysını keşfe dvetlisiniz.

3K MODA: Böceklerden uzy… Bugüne kdrki tsrımlrınız bir ret-rospektif ypr mısınız? Dünynızı sizden dinlesek?

B.K.: Böcekler her ne kdr bizi görüntüleriyle rhtsız etseler de slınd çok mükemmel ve bir o kdr d güzel cnlılr.

Nsıl vey ne zmn bu cnlılrı rştırmy bşldığımı htırlmıyorum m onlr hkkınd okudukç, resimlerini inceledikçe dh fzl bilgi edinmek istedim.

Yorum Yaz