Yves Saint Laurent

KİTAPTA KİMLERİN ADI GEÇİYOR?

Ariel de Rvenel ve Ntsh Frser-Cvssoni’nin birlikte hzırldıklrı kitp Loulou’y dir efsnevi fotoğrflrın ynı sır Pierre Berge’nin kleme ldığı önsöz ve Betty Ctroux, Ines de l Fressnge, Dine Von Furstenberg, Christin Louboutin, Els Peretti, Plom Picsso, Andre Leon Tlley ve Oscr de l Rent gibi Loulou’y ykın isimlerle gerçekleştirilen röportjlrl d dikkt çekiyor. De Rvenel ve Frser-Cvssoni, bu kitbı hzırlmktn büyük zevk ldıklrını ve bşındn sonun kdr heyecnl çlıştıklrını nltıyorlr.

A.D.R.: Yves Sint Lurent moddn çekilmeseydi Loulou sl ypmzdı bunu. Tbii ki yıllr boyunc Yves Sint Lurent için çlışırken içinden kuş olup uçmk geliyordu m ünlü modcı emekliye yrılmsydı Loulou kendi mrksını yrtmy cesret etmezdi.

N.F.C.: Çok güzeldi koleksiyonlrı; sten gömlekler, rengrenk prçlr ve çizgili pntolonlr… Özellikle Loulou’nun doğ ve bhçe şkını çok iyi dile getiren tsrımlr vrdı. Çiçekler ve kuşlr kıyfetlerinde bşrol oynuyordu. Loulou sık sık bhçesinden ve doğdn ilhm ldığını söylüyordu. Ve bu sevgi on güç, mutluluk ve neşe veriyordu. Loulou’nun hytının zorlu bir dönemini nltn kitbın son bölümü bile neşeli oldu. Krdeşini kybettiği ve hstlığı döneminde bile çok güçlüydü ve metnetini sl yitirmedi Loulou. Kısc her zmn gülecek bir şey bulurdu. Biz de Ariel’le kitbın bu son bölümü üzerinde çlışırken Loulou’nun pozitif ruh hlinin, olumsuzluklrl dlg geçen kişiliğinin ltını çizmeye ve her şeye rğmen neşeli bir bölüm oluşturmy gyret ettik. Ve snırım bunu bşrdık.

N.F.C.: 40 yıl Yves Sint Lurent’l birlikte çlışn ve Loulou’yu d çok ykındn tnıyn Anne-Mrie Munoz, “Loulou’yu en çok siyh pntolonu, siyh bluzu, kemeri ve gösterişli kolyeleri içinde beğenirdim” diye nltıyor. Erkeksi stiliyle her dim göz kmştırdı. Onun dışınd Ariel’in de dediği gibi, modyı tkip etmez m yşrdı.

“HER ZAMAN GÜLEN VE SICAKKANLI BİR İNSANDI”

3K: Loulou’nun yrıc çok pozitif, neşeli ve fedkr bir insn olduğunu d görüyoruz kitbı okudukç. “Yves Sint Lurent, Loulou’nun stili dışınd optimist kişiliğinden de çok etkilenmişti. İçini kemiren olumsuzluklrdn, kötü düşüncelerden Loulou syesinde kurtuluyordu” diye yzıyor kitpt.

A.D.R.: Evet, tsrım ypmk dışınd Loulou’nun en önemli görevlerinden biri de ofiste Yves Sint Lurent’ı birz srsmk, kendine getirmekti. Yves Sint Lurent dğınıktı, kfsı krışık olbiliyordu. Am Loulou ofise yk bsr bkmz silkinir, kendine gelirdi. Loulou tüm pozitifliği ve neşesiyle gelir, “Hydi, hop, bşlıyoruz” der ve Yves Sint Lurent dhil herkes Loulou’dn tşn bu enerjiyle işe bşlrdı.

N.F.C.: Çok verici ve yrdımsever bir insndı. YSL çtısı ltınd her dim genç yetenekleri destekledi ve onlr iş verdi. insnlrl uzun uzun konuşur m dinlemeyi de bilirdi. Ve sizin de ltını çizdiğiniz gibi çok komik ve sıckknlı bir insndı, mizh yeteneğiyse trtışılmzdı.

3K: Loulou, Yves Sint Lurent’l uzun yıllr çlıştıktn sonr kendi mrksını oluşturdu. 2003 yılınd Pris’te Bourgogne Cddesi’nde butiğini çtı.

Koyu khverengi ve krmel renkli cmlrdn oluşn küpe, LOULOU DE LA FALAİSE.Yves Sint Lurent cretions – Telegrph 3KMod

[gllery ids=""]

Yves Sint Lurent Timeless Style | FIB 3KMod

Yves Sint Lurent Movies 1&2 | 3KMod

DESIGNER HISTORY: YVES SAINT LAURENT – ETHICALLY FASHIONED | Zdy.com 3KMod

Yves Sint Lurent: New Documentry Revels His Untold Story … 3KMod

Yorum Yaz