Diriliş Ertuğrul Tuğtekin (Uğur Güneş) Kimdir?

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” TUĞTEKİN’i UĞUR GÜNEŞ

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” DİZİSİNDE TUĞTEKİN KARAKTERİNE HAYAT VEREN GENÇ OYUNCU UĞUR GÜNEŞ, HAYATINA VE GÜNDEMİNE DAİR SAMİMİ CÜMLELER KURANLARDAN…

İSTANBUL’A GELİŞ HİKAYESİ

“Oyunculuk liseden mezun olduktn bir süre sonr cb ypbilir miyim diyerek bşldığım dh sonrsınd d tutkuy dönüşen bir serüven benim için. İlk olrk tesdüf eseri krşılştığım bir mtör çocuk tiytrosund oynyrk bşldım. Sonrsınd Ankr Snt Tiytrosu bünyesinde bir yıl kdr eğitim ldım. Oyuncuk, ileride ypcğım meslek olrk şekillenmeye bşlmıştı. Tiytro sınvlrın hzırlnmy bşldım ve Ankr Üniversitesi Dil Trih Coğrfy Fkültesi. Tiytro Oyunculuk bölümünü kzndım. Dört yıl benim için hytımın en önemli evrelerinden biri oldu. Bşrılrl, htlrl, yorgunluklrl dolu o dört yılın rdındn İstnbul’ geldim.’
[gllery ids="103007,103008,103009,103010,103011,103012,103013,103014,103015,103016,"]

OYUNCULUK ONUN İÇİN BİR TUTKU

Oyunculuk, benim için vzgeçilmez bir tutku. Kendimi bşk bir iş yprken düşünemiyorum mesel. Çünkü hytı rutine bğlyrk yşymm; keşfetmek, öğrenmek, denemek benim olmzs olmzlrımdır. Bu yüzden oyunculuk beni her defsınd tetikleyen bir dinmo olmuştur. Sürekli frklı krkterler, frklı yşnmışlıklr, frklı serüvenlerle tnışmk ve bunlrı içselleştirmek; her ne kdr duygusl olrk yıprtıcı d ols bir oyuncu olrk benim için yeni bir bşlngıç yeni bir hikye demektir. Umrım dh nice nice hikyelerle tnışırım, KARAKTER ÖZELLİKLERİNE DAİR Vicdnlı ve hytı seven bir insnım; insnlrı dinlemeyi, onlrı nlmy çlışmyı seviyorum. Sürekli empti kurrım, bu d beni fzlsıyl olgunlştırıyor. Esprili bir ypım vr ve bunu çok seviyorum; her şeye rğmen tebessümden hiç vzgeçmem. Eğlenmeyi gülmeyi seven hytı dolu dolu yşyn bir insnım. Hırslı bir ypım, mücdeleci bir ruhum vr. ilişkilerimde glib şırı kıskncım, bir de sbırsızım ve öfkelendiğimde ynlış krrlr verebiliyorum.

Çocuk yşlrd pilot olm sevdm vrdı m kıs sürdü. Aslınd çocukken birçok şey plnlmıştım m tbii bunlr zmn şımın uğrdı. Şu n 19 yşınd kurduğum bir hylin bşındyım. Her şey istediğim ve hissettiğim gibi gidiyor.

STİL TERCİHLERİ OLDUKÇA NET

Modyı özellikle tkip etmem m tbii ki her sezon nsıl hırklr, nsıl montlr vr y d gömlek- tişört modelleri nsıl diye şöyle bir bkrım. Sürekli ynı mrklrdn, tsrımcılrdn lışveriş ypmk gibi bir lışknlığım yok m birçok insn gibi Zr y d Stefnel mrksının bsic prçlrını ve trikolrını rht ve kendi trzım ykın buluyorum. Diğer trftn tkım elbise konusund Hugo Boss ve Ermenegildo Zegn’nın çizgisini beğeniyorum.

STİLİNDE DAR PAÇALARA YER YOK

Doğrusunu söylemek gerekirse, lışverişlerim çok kıs sürede biter. Gördüğüm, o n hoşum giden vey bn ykışcğını thmin ettiğim şeyleri üzerine çok düşünmeden lır, çıkrım. Güvendiğim insnlr tbiki de sorrım m gene de kendi bildiğimi okurum, snırım birz celeciyim bu konud. Trzım ykışmyn bir şeyi giymem mesel dr pç pntlon herhlde sl giymeyeceğim prçlr rsınd.

GÜZELLİK, ONUN İÇİN SAKLI OLANI BULMAK

Dış görünüşün güzelliğin bir prçsı olduğu doğrudur m bn göre güzellik krşıdki kişinin yşnmışlığıdır. Bzen bir insnı tnıdıkç, on lıştıkç onun güzelliği dh d büyülü bir hl lbiliyor. Güzellik çok göreceli ve değişken bir kvrm, insnlrın birçoğu, onlr dytılnı güzel bulur m bence güzellik frklılıktır, bir bkım sklı olnı bulmktır.’ ZEKA ONU BAŞTAN ÇIKARIYOR “Bir kdının zeksı beni bştn çıkrbilir. Kendine güvenen, kendi yklrı üstünde durn kdınlr ilgimi çeker, bunun dışınd gözler çok önemli. Zten her şeyi ifş eden gözlerdir benim için. Dh çok klsik giyinen kdınlrı çekici buluyorum; sde ve doğllıktn ynyım. Ştftı sevmiyorum, bir de bu rd lütfen kdınlr bbet giymesinler, topuklu ykkbı gyet hoş duruyor, onu tercih edebilirler.

İLİŞKİLERİ HARARETLİ GEÇİYOR

Zmnın nsıl geçtiğini unutmuşsm, şık olmy bşlmışımdır. Fkt zor şık oin bir insnım, gereğinden fzl trtrım krşımdkini. Mesel ilk görüşte şk innmm, şk krşındkini tnıdıkç, pylştıkç çığ çıkn bir hissiyttır benim için. Glib bu konud birz fzl ktıyım. Aşkı dibine kdr yşdığımı düşünüyorum, şırı bğlnn bir insnım. Sdece on odklnırım, brtılı bir şekilde korumcı olurum. Bu yüzden ilişkilerim birz hrretli olur.

DİRİLİŞ ERTUGRUL’DA TUGTEKİN İ CANLANDIRIYOR

Şu n Diriliş Ertuğrul’d Tuğtekin krkterini oynuyorum. Oldukç hırslı ve sert bir kişiyi cnlndırıyorum fkt ynı zmnd d şırı duygusl. Bzen zflrın yenik düşen, fkt her zmn doğru yolu buln bir krkter. Gökçe htunu ölesiye seven ve onun için ölüme bile gidebilen bir krkter kendisi. Ekipçe güzel bir iş çıkrdığımızı düşünüyorum, oldukç keyifliyiz. Zten bu durum reytinglere de ynsıyor.

Yorum Yaz