Tarot Falı

Tarot Falı

Gelecekten öğrenmek istediğiniz pek çok şey olbilir ve bu yüzden de flcılrdn medet umuyor olbilirsiniz. Am lütfen onlrdn gelecek bilgilere çok bel bğlmyın zir gelecekten hber vermek flcılrın işi değildir, onlr sdece sizi birz olsun rhtltmy çlışbilirler nck.

Trot ile geçmişten bu güne insn oğlu nedendir bilinmez gelecekte neler olcğını, onu nelerin beklediğini öğrenmeye cn tmktdır. Bu d yepyeni flcılık diye bir sektör oluşmsın nende olmuştur. Bzı din dmlrı, khinler hep bu yüzden bulunrk onlrın deneyim ve güçlerinden yrrlnılmk istenmiş ve bktıklrı fllr syesinde insnlrın yol bulmsın çlışılmıştır. Bu gerçek üstü durum bu günde devm ediyor ve insnlr her bulduklrı fırstt fl bktırmy byılıyorlr.

Fl çeşitleri rsınd sizlerin de bildiği gibi çok değişiklikler göze çrpıyor m bizim insnımızın en fzl tercih ettikleri rsınd khve flı ve trot flı bşı çekiyor. Trot özel krtlrın yrdımı ile bkıln bir fl çeşididir, siz bizim sizler için hzırlmış olduğumuz sitemize girerek krtlrınızı seçiyor ve sonr d uzmn kdrolrımızın onlr verdiği yorumlrl buluşuyorsunuz, işte hepsi bu, ondn sonr d vkit nsıl geçecek nlmıyorsunuz ve hem eğleniyor hem de keyif lıyorsunuz.

Trotfli.com.tr ile yurdumuz d ilk kez bizim sitemizde 10 tne trot krtı ile fl bkımı ypılıyor, diğer fl sitelerinde bu tek krt, 3 krt ve 7 krt ile sınırlıdır. Biz sizler için kendimizi geliştirdik ve 10 krtl bkıln trot flını d devreye soktuk. Diğer sitelerdeki trot fllrı ise genellikle 3 krt ile ypılnlrıdır, yni geçmiş, şimdi ve geleceği gösteren 3 tne krt seçip flınız o şekilde bkılmsını sğlıyorsunuz.

Fllrın hiçbir bilimsel çıklmsı yok ve bu d demektir ki fllr çok innmmk gerekir zir hiç kimsenin geleceğe it bzı bilgileri verebileceğine innmıyoruz. Bizim isteğimiz Trot olrk sizlerin vktinizi eğlenerek geçirmenizdir. Açın sitemizin syflrını ve seçtiğiniz krtlrın yorumlnmsını bekleyin, onlrl vunup oylnck ve sıkıntılrınızı bir kenr bırkbileceksiniz. Böylece belki de kendinizi dh iyi hissedecek ve her gün fl bktırrk bğımlımız olcksınız.

[cption id="" lign="lignnone" width="189"][gllery ids=""]
trot[/cption]

Yorum Yaz