Siyah beyaz abiye elbise modelleri

Cr Delevingne, Kendll Jenner

Prenses Sissinin grdırobu

Heidi, Alpler’de Brok Mimri döneminden ypılmış bir evde yşs, neşeli günlerin müziklerini dinleyip, Mozrt’ın senfonileriyle vls yps ve grdırobunu Prenses Sissinin esin kynğı olduğu Siyh beyz biye elbise modelleri Chnel koleksiyonu -ile doldurs orty nsıl bir görünüm çıkr. Krşınızd, Pris-Slzburg Metiers Art defilesi.

Chnel’in, bu y mğzlr gelen Siyh beyz biye elbise modelleri koleksiyonunun ilhm kynğı Avustury’nın Slzburg şehri ve etrfı dğlrl çevrili Tirol bölgesi. Bölgenin geleneksel formlrını, ksesurlrını ve kombinlerini prçlrd görmek mümkün. Tüylü şpk, yeşil pelerin, militer ceket ve kenrı çizgili pntolon ise Kri Lgerfeld’in Avustury’nın skeri formlrın getirdiği yorum.

RUHUNDA ALPLER VAR

Chnel’in Siyh beyz biye elbise modelleri koleksiyonund neler mi göreceğiz Fiyonklr, doğ mnzrlı elbiseler, Robin Hood şpklrı, süet şortlr, örgü kzklr, pofuduk krpuz omuzlr ve dize kdr bğcıklı postl botlr.

Konuklr rsınd Ingiliz müzisyen Lily Ailen, eski model ve stil ikonu Croline de Migret ve oyuncu Rooney Mr d vrdı.

Bu koleksiyonu, geçen Arlık’t, tm d ilhmın kynğı oln coğrfyd görme fırstım oldu. Slzburg’ vrdığımız ilk gün, 800 seneden beri vr oln bir restornd Chnel konuklrı için özel olrk hzırlnmış bir menüyü tttık. Hemen öncesinde Cr Delevingne’in Avustury-Mcristn İmprtoriçesi Elisbeth’i cnlndırdığı Reenkrnsyon filminin ilk gösterimini izledik. Chnel’in siyh ceketinin tsrım hikyesinin nltıldığı filmin müziğini Phrrell Willims ypmış.

Şrkının sözleri ise Elisbeth’in tkm dı oln Sissi’nin hikyesinin etrfınd dönüyor.

Kri Lgerfeld bu koleksiyon için sdece Avustury’nın militer üniformlrını ve folklorik geleneksel kıyfetleri modernleştirmekle klmmış. Uç boyutlu çiçek işlemelerinin sdece Chnel işçiliğiyle giysilere uygulnbileceğinin knıtı oln beyz diz ltı elbise ve deri ceket fvorilerimdendi. Am en sevdiğim, Kri Lgerfeld’in Prenses Sissi’nin beyz viktoryen elbisesini tekrr yorumldığı ve Cr Delevingne’e giydirdiği son look oldu.

Defilenin rdındn el ypımı Mozrt çikoltlr ve şmpny eşliğinde tüm konuklr Chnel ekibi ile berber Schloss Leopoldskron’un kütüphnesinde gece yrısın kdr süren ttlı bir geceye dldık.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz