En İyi Yabancı Diziler

Krdn çmurdn eve hpsolcğımız günlere hzır mısınız Kış geliyor. Eski diziler bir yn birçok yeni dizi bşlıyor. Hngisinin en ykın rkdşınız olcğın krr verdiniz mi? bğln keskİn

Popüler kültürle birbirlerini krşılıklı olrk geliştiren diziler bu kış d sürü hlinde geliyorlr. Kimi yz sıcğın kvuşmdn elenecek kimisiyle ise ilişkimiz dh d derinleşecek. Ybncı dizileri hft hft tkip edenler bir bölüm dh diye ğlyck, yerli dizilerin uzunluğu cn sıks d, yine de bütün kşm o çık klck. Bilimkurguy, polisiye dizilerine kfyı tkmış ABD dizileri bir yn bizim ekrnlrd d özlediğimiz yüzler yeni dizilerle geri dönüyorlr. Bşk bir hytın içine girmek, onu göğüslemek, sorumluluğunu lmk bir bşksı sözkonusu olduğund çok zor. Anck kurmc bir dünyy girip onun bğımlısı olmk çok koly. Glib dizilere bu yüzden tutkunuz. İster 140 dkiklık yerli drm ister 22 dkiklık ybncı bsürd komedi! Yeni sezond bşlyck dizilerden bff’iniz olbilecekleri yırdık. Kfnız uyuşuyor mu bir bkın bklım.

THE GOOD PLACE, NBC

Kristen Bell’in Elenor krkteriyle bşrolde olduğu dizide, Elenor ölüyor ve öteki dünynın hiç de sndığı gibi olmdığını görüyor. Her şeyin tıkırınd olduğu, skin ve huzurlu insnlrın yşdığı trzd bir ksb öteki hyt. Prks & Recretion ve Brooklyn Nine-Nine gibi zmnınd bizi güldüren dizilerin rksındki isimler vr The Good Plce’in mutfğınd. Kristen Bell’in de ltı yıl boyunc Gossip Girl’ün dış sesi olduğunu düşünürsek, bu rkdşl d iyi geçiniriz gibi geliyor.

THIS IS US, NBC

Aynı gün doğn insnlrın umutl krışık drm tdındki hikyesi kesinlikle çok sıkıcı m insnlr seviyor böyle formülleri. Bir yerde tutuyor insnı, norml “diğerlerinin” hytı. İşin içine fntstik bir kurgu ktmk için n krkterleri de ynı gün doğn insnlrdn seçmişler.

Dizinin durğnlığını eğlenceli ypbilecek tek şey rüy erkek profilindeki Milo Ventimigli’nın This Is Us’t yer lmsı.

THE EXORCIST, FOX

Eski dostlr tkıntılıyız. Özellikle de kültseler! The Exorcist de ynı dlı 1973 ypımı filmin uyrlmsı. Onun popüleri-tesi ve hl geçerli oln etkisinden yrrlnrk ypımcılr koly yolu seçmiş ols d işin rksınd FOX vr. Biliyorsunuz FOX’tn kötü iş çıkmz!

SON OF ZORN, FOX

Animsyon ve bizim dünymızın iç içe olduğu dizi, kendini Zephyri’dn Ornge Country’de buln Zorn’un hikyesi. Evet, dhice bir fikir nck ömrünün sdece bir sezon olduğunu düşünüyorum. Uzun soluklu bir rkdşlık yerine hytınızd kıs bir tt rıyorsnız tm sizlik.

PITCH, FOX

Kylie Bunbury’nin profesyonel lige çıkn ilk kdın kdın beyzbolcu Ginny Bker’ hyt verdiği dizi, hem feminizm hem de nti-ırkçı bir ypıd. Kurmc bir hikye oln Pitch, ğır konusunun ltınd bildiğimiz drmlr ship. Arkdşlrınızl ciddi şeyler konuştuğunuz uzun kşmlr benzetebilirsiniz. İki hftd bir gider gibi snki, değil mi?

SHOTS FIRED, FOX

Irkçılığın kol gezdiği küçük bir ksbd bir Afro-Amerikn’ın beyz bir genç kızı öldürdüğü şüphesi yyılır. Medy bu hikyeyi çok sevmişken Ashe dlı Afro-A-merikn bir kdın uzmn olyın gerçek yüzünü orty çıkrmy çlışır, yni klsik hikye… İnsnlrın duyrlı olmsı için televizyonun çok güçlü olduğunuz biliyoruz m bunun bir kmu spotu olduğunun bu kdr kokusunun çıkmmsı gerek.

2 Eylül’de geçtiğimiz sezonun fenomeni Nrcos 2’inci sezonuyl NetfhYte.

11 Eylül, Msters of Sex’in ShowTime’d geri dönüş trihi.

14 Eylül’de iki kült dizi birden dönüyor. Comedy Centrl’dn South Prk, FX’ten sürpriz ltıncı sezon temsıyl Americn î ; î Horror Story.

19 Eylül’de FOX’t Btmn’den öncesini nltn Gothm dönüyor, 20 Eylül’de ise Screm Queens ve New Girl ynı kşm,

23 Eylül’de Amzon çığır çn dizisi Trnsprent’l bizimle.

25 Eylül ise Once Up On A Time’ın geri dönüşü.

THE MICK, FOX

Bence sezonun en iyi işlerinden birisi The Mick. Kitlin Olson’ın cnlndırdığı Mckenzie kendisini zengin kız krdeşinin çocuklrının vsisi olrk bulur ve olylr gelişir. Absürd sitcom formtındki dizi benim gibi televizyond güzel şeyler görmek isteyen insnlrı hem ttmin edecek hem de güldürecektir.

MAKING HISTORY, FOX

Nerd profesörlerin geçmişe gidip trihi değiştirmesi üzerine kurulu bir komedi. Pek ilgi çekici değil. Yine de zmn krmşlrı heyecn verici. Burd önemli oln şey işleniş biçimi. Anck bir komediyle krşı krşıy olduğumuzu unutmylım. Zmn yolculuğuyl ilgili beyin fırtınlrın sl ship olmycğız. Sihir üzerinden elde edebileceğimiz sınırsız şklr klck elde.

DOWNWARD DOG, ABC

Nn dlı ort sınıf kdın krkterimizin erkek rkdşındn yrılmsı ve hytındki her şeyi kötü gitmesi üzerine köpeği Mrtin’le konuşmy bşlmsıyl gelişiyor her şey. Sonu kötü biten bir depresyon + şizofreni hikyesi değil merk etmeyin. Oly sdece bir komedi. Sbrin’nın konuşn kedisi Slem’i htırlyın. Ne kdr sevmiştik onu. Ayrıc hngimiz ev hyvnlrımızl konuşmuyoruz ki? Tek frk onlrın burdki gibi cevp veremiyor oluşu.

NOTORIOUS, ABC

Aşırı tipi düzgün ve krizmtik kdınlrl erkeklerin polisiyesi diyebiliriz. Yş ortlmsı bir tık dh olgun ykın olduğu için The CW dizisi değil büyük ihtimlle. Grey’s Antomy gibi sezonlrc bşrılı olcğını snmıyorum. O bmbşk bir bğımlılık çünkü.

SPEECHLESS, ABC

DiMeo ilesinin hikyesini nltn sitcom sorumluluk shibi bir komedi dizisi. Ailenin çocuklrı iyi bir şey izleyeceğimizi fısıldıyor. Bir tlet, bir süper zek ve bir engelli çocuklrı vr.

MACGYVER, CBS

1980’lerdeki popüler McGyver’ın yeniden uyrlnmsı. Richrd Den Anderson’un hyt verdiği khrmn Angus McGyver’ Lucs Till yeniden hyt verecek. Genç oyuncu çok ykışıklı evet. Eski McGyver kdr krizmtik olur mu bilemiyoruz m yeni nesil çekiciliğinin bütün gereklerine ship. McGyver’ı izleyecekseniz rkdşınız krşı hisler beslemeye hzır olun!

20 Eylül’de Brooklyn Nine-Nine, ertesi günse müzikl drm Empire, Lw&Order ve Modern Fmily mrton bşlıyor.

22 Eylül’de Grey’s Antomy ABC’de. î î Aynı knl iyi polisiyelerden How To Get Awy With : Murder’ı d bu trihte bşltıyor.:

NBC fenomen dizisi The Blcklist’i özleyenlere 22 Eylül’de bugün müjde veriyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz