3K MODA

Neler olcğım görmek için sbırsızlnırız. Çok zımız beklemeyip geleceğini kendi inş eder.

Yprken neden yrdım lmylım… hngi yd, hngi günde nelere dikkt etmemiz gerek, nelerden kçınmlıyız, o önemli Belki şşırcksınız m çok bşrılı olmuş insnlr bile, iş ve özel yşmlrıyl ilgili önemli krrlr lmdn önce strologlr bşvuruyor, onlrın onyını lmdn Belki trihe ismimizi yzdı rmıyoruz fkt kendi trihimizi oluştururken bize bir rehber lzım diye düşündük ve strolog Pınr Atmc Özdemir’in kpısını çldık. Pınr Atmc, benimle ynı senede doğmuş (1971), Sint Michel Frnsız Lisesi ve rdındn Boğziçi Üniversitesi’nden mezun olmuş. Çevirmenlik, yzrlık, iletişim ve hlkl ilişkiler dllrınd ktif olrk çlışmış. Fkt strolojiye merkı ve ilgisi peşini 25 yıl boyunc bırkmmış.

Ricmızı kırmdı ve sdece 3K MODA okurlrı için ock ve şubt syılrımızd yyımlnmk üzere iki bölümden oluşn bir nlizi çıkrdı bizlere. Ock syısınd sğlık, kriyer ve pr, şubt syısınd d şk ve ilişkiler bşlıklı thminlerini okuycğınız Atmc’nın, kişiye özel yıldız hritsı çıkrdığını ve çok bşrılı olduğunu d eklemek isterim.

Ock syısınd kriyer ve sğlıkl ilgili yorumlrını bulcksınız. Muhtemelen çoğunuz bu sene dh sğlıklı ve dh zinde olmyı plnlıyorsunuz. Bu yold bir dım tmdn önce “Kendinizle Henüz Tnışmdınız” bşlıklı nefes içerikli yzımızı okumnızd fyd vr. Güzellik editörümüz Elif Tuncel, bebeklikten sonr neden doğru nefes lıp veremediğimizi ve bunun üzerimizdeki şşırtıcı etkilerini rştırdı. Sğlıklı bir beden için her şeyden önce şu nefes işini hlletmemiz gerekiyor. Göz tmnızd fyd vr.

Gelelim en popüler konu bşlığın, şk! Ve yılın sorusun, yeni yıld şkı bulck mıyız? Neden şık olduğumuzu nlrsk belki olsılık d yükselir, ne dersiniz? Aşk bsit bir tesdüf meselesi mi, yoks hiç lediğimiz kimysl etkileşimler mi devreye giriyor? •1in Miloşyn, Belçiklı psikolog Bruno Humbeeck’in dört ktlı ev teorisiyle tnıştı ve bu bilgiyi dergiye tşımy krr verdi. Burd konuyl lgili küçük bir ipucu verirdim olmdn okumlısınız. Hem eğlenceli hem de şşırtıcı çünkü. Dh sonr şık olurken, okuduklrınızı test de edebilirsiniz.

Asıl mevzuy gelelim… mod bşlıklrımız. Öncelikle mod dünysının trtışmy bşldığı bir konuyu biz de rdrımız ldık. Rüşdünü isptlmış tsrımcılr ve isimlerini bile duymdığımız gencecik isimler rsınd süregelen bir svş mı vr? An kım modcılrın thtı, dh önce hiç ypılmmış olnın mu? Özel ve eşsiz oln özlem mi duyuyoruz? Hepsi Şerli Gzer Boycı’nın yzısınd ve tüm bu yeni isimleri sizlerle tnıştırıyoruz.

soluğu Brcelon’d ldı ve ilk blogger’lrdn biri oln semptik isim Susie Bubble’I efsnevi “blog” kriyeri ve yolculuğu üzerine konuştu, tki dş ne konuştu diye merk edenler okusunlr.
Son olrk’d dh d stil shibi olmk isteyenlere, beş kült stil prçsı önerdik. Bu beş prçyı grdıroplrınız ktrsnız ve onlr güzel bkrsnız, torunlrınız vkti geldiğinde ve bu prçlrı
Bir sene dh geride klırken hepinize, bşrılrınızı inş edecek zim ve bol şns diliyorum.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz