Sonbahar Kış Bayan Saç Modelleri

Sonbahar Kış Bayan Saç Modelleri

Sçlr bynlrın en çok özen gösterdiği şeylerden biridir. Çünkü yüz htlrını yumuştn y d keskin hle getirebilen bir unsurdur sçlr. sonbhr kış byn sç modelleri de oldukç iddilı ve modern stillerden oluşuyor. Gerek rengiyle gerekse trzıyl büyüleyen sçlr çok şekilde krşımız çıkbiliyor. Kıs, uzun, dlglı ve düz olrk seçenekler sunn sonbhr kış byn sç modelleri sezonund ombre uygulmsı d trend hline geldi.

Yeni sezond dh çok göz lıcı koyu renkler mod diyebiliriz. Yz ylrınd röfle ve çık renkli sçlr kış mevsiminde yerini koyu renklere bırkıyor. sonbhr kış byn kıs sç modelleri genellikle keskin çizgilerden oluşuyor. Kıs perçemler ve uçlrı koyu renkli röflelerle süslenen sçlr bu kış size kdınsı bir görünüm sunck. Kıs sçlrı kullnmkt oldukç rht olmsı nedeniyle bynlr yeni sç modellerine yoğun bir ilgi gösteriyor. sonbhr kış byn uzun sç modelleri trzın değinecek olursk birçok byn uzun sçlrdn vzgeçemiyor diyebiliriz.

Kıs sçlrı kullnmk her ne kdr koly ols d uzun sçın gizeminden vzgeçemeyen bynlr vr. Bu sezon uzun sçlrd genellikle su dlgsı hkim diyebiliriz. sonbhr kış byn ombre sç modelleri ise uzun bir süredir sıklıkl krşımız çıkıyor. Sçını boymk konusund krrsız kln bynlr kendi sç renklerinin uç kısmın ombre uygulybiliyor. sonbhr kış byn sç modelleri bu sezon bizlere pek çok trz sunck gibi görünmekte.

sonbhr kış byn düz sç modelleri bu sezon ğırlıklı olrk tercih ediliyor. Özellikle çlışn bynlr genellikle düz fönlü sçlr kullnmyı tercih ediyorlr. Anck bir düğüne y d özel bir dvete ktılcksnız dh hreketli sç modellerini tercih edebilirsiniz.  sonbhr kış byn sç modelleri rsınd seçim yprken krr vermekte zorlnıyorsnız yüz şeklinize göre krr verebilirsiniz..

2015 sonbhr kış byn dlglı sç modelleri sezonun trend tsrımlrı rsınd yer lıyor. Dlglı sçlr sevimli ve bir o kdr hreketli bir model. Kış mevsiminde içinizi ısıtck çikolt khve ve krmel renk tonlrı ise en beğenilen renklerden biri. sonbhr kış byn sç modelleri rsınd inceleme yprk trzınız en uygun modeli seçebilirsiniz.

[gllery ids="44778,44779,44780,44781,44782,44783,44784,44785,44786,44787,44788,44789,44790,44791,44792,44793"]

Yorum Yaz