Kashmere restoran

Kshmere

İstnbulun ünlü eğlence ve restorn dünysının önde gelenleri, bşkenti mesken tuttulr geçtiğimiz ylr içinde. Son olrk çıln Kshmere, iki buçuk restorndn oluşuyor, iki restorn vr. Biri Itlyn, diğeri Frnsız. Buçuk kısnu ise Suslıi Br. Yni Jpon restornlrın ort boyu bir mekân. Tbü gençlere yönelik Drop Br ve diskoyu d unutmmk gerek.

AnkrHnn yıllrc F34 diye bildikleri eğlence mekânı şündi büyük değişikliklerle Kshmere olrk hizmet veriyor. İstnbul’dki Hvn vı tsrlyn ndinr Ali Kemli, çok sevdiği Kshmere kumşının dım bury vermiş. Tsrldığı diğer mekânlr gibi, zmn zmn bury d gelerek eksiklikleri gözlemlemeye çlışıyor. Kshmere’nin yönetim kdemesinde yer ln Zfer Acr. Mehmet Gönül ve Fund Güzelmeriç, isbetli bir seçhu ypmışlr. Mekân çok geniş m değil. Tvnlr çok yüksek m değil. Pist dr m geniş. Zemin ve tvnlr üzerinde pek oynnmmış. Çok geniş ln, sıccık bir hle getirilmiş.

Mimr Ali Kemli neyi hedeflemiş bu mekând? Türkiye’de olmyn bir şeyi. Aynı yerde 2,5 lokntlı bir yer İstnbul’d dhi yok. Uç yrı mutfğı tek çtı ltınd buluşturmk d güç. insnlrın hftd üçdört def gelebilecekleri. her gelişte yrı bir verde m Kshmere’de yemek yiyip eğlenebilecekleri bir yeri düşlemiş ve hyt geçirmiş. Kemli, “işinden çıkn kişi tek bşın bury gelebilmeli. Kendini şlisi kulübünde gibi hissedebilmeli. Çünkü herkese hitp edecek her şey vr Kshmere de. diyor.

Ankr’d çıln ve mimr Ali Kemli trfındn tsrlnn Kşmere de, Itlyn, Frnsız ve Jpon dmk lezzetlerini tdbilirsiniz. Drop Br ve Disco ise, size eğlenceli stler yştck…

Mekân çok geniş m değil. Tvnlr çok yüksek m değil. Pist dr m geniş. Zemin ve tvnlr üzerinde pek oynnmmış…

Bşrılı olmuş mu? Bunu nlmk için insnlrın tepkisinin bilinmesi gerektiğini söylüyor Kemli. Henüz elinde böyle bir ölçü yok m mekân kıs zmnd hedef kitlesine ulşckmış. Bşrının ölçüsü, konuklrın bu mekând kendilerim öncelikle iyi. sonrsınd ise rht hissetmeleri. Üçüncüsü ise meknın iyi iş ypmsı. Bilkent mezunu mimr Ali Kemli uiu görüşlerine, mekânın ortklrındn Fund Güzelmeriç de ktılıyor. Üstelik dh d iddilı: “Bursı İstnbul’dki mekânlrdn dh d iyi bir yer. Üstelik Frnsız ve İtlyn restornlrı, bşkentlilerin tirykisi olcklrı mekânlr. ” ABD den getirilen mutfk şefi Ahmet Gülçur, Itlyn restornı nlt nlt bitiremiyor. Zeytinyğı, prmesn peyniri ve kurutulmuş domtes İtly’dn ithl ediliyor. Sğlıklı hlis zeytinyğı Itlyn yemeklerinin tcı ve ilcı. Güneşte kurutulmuş domtes, ltı y dinlendirilmiş prmesn peyniri, romh ve meyveuısi tdı oln Blzemek sirkesi, tze fesleğen ise soslrın trdmrı. Ahmet Ust Kshmere’de içki ğırlığının şrpt olduğunu sövlüyor. Fund Güzelmeriç son söz olrk şövle diyor: “Kshmere son derece sofistike bir yer. Üstelik İttırd Türkiye’nin en iyi risotto sunun sunulduğunu herkes kimd tutsun.’ diyor. Tutlım ve Kshmere ve “hoşgeldin diyelim.

Sezi Byr.

Kshmere; Frbi Sok., 34, Kvklıdere, Ankr.

Tel: (0312)466 44 00.

Kshmir Resturnt, George Town – Resturnt Reviews, Phone Number …

[gllery ids=""]

Yorum Yaz