Elbise Modası

En Moda Elbise

ABC Kçl Koly..

Chloe’nin kurucusu Gby Aghion’ın eski koleksiyonlrını lfbetik olrk isimlendirme lışknlığındn ilhm ln Wight Keller ynı yklşımı çntlr d uyrlıyor ve her sezon yeni bir hrfle bşlıyor.

Chloe şık ve güzel kıyfetler yrtmsının ynınd kendinden gelen cool ve seksi bir imj ship.

S Büyük resme bktığımızd,’den beri Chloe nsıl değişti?

C Bu son 10 yılı trif etmek için doğru kelimeleri bulmk benim için çok önemli. Önceden, Chloe dim birz dh 70’ler kdınıydı.

Ekonomik durgunluktn sonr, temizliğe ihtiyç olduğunu hissettim e sonrsınd oyun yeni bir duruş rdi. Bu benim için, Frnsız ve İngiliz hlrını krıştırrk ve mskülene feminen ve şık elementler eklemekti.

S Müşterilere bu ikiliği nsıl çıklrsınız?

C En güçlü rçlrımız oln, şov ve reklmlrımız en iyi örnek, ilkbhr kmpnysındn Crlin güneş gözlükleri (yukrıd): Yüzde çok büyük duruyorlr ve insnlr onlrl sl işe gitmeyeceklerini söylediler. Fkt onlr kendilerini güneşin kızı gibi hissetmek, özgür ve eğlenceli görünmek istiyorlr. Bu nlmd Chloe kdınının temsil ettiği ne vrs uyguluyorlr.

S Ve bunu ksesur vsıtsıyl iletebildiniz?

C Bence mod, temelde giyinmek olmmlıdır. Kdınlr nsıl giyinmelidir sorusun çntlr gerçeğin lgısını getirir.

YETENEK AVCISI

Yıldızlrı keşfetme konusund yetenekli Aghion, 1960lrın ortsınd Kri Lgerfeld’i işe ldı. Lgerfeld 1982 yılınd Chnel’e geçti.

S Her zmn fvori Chloe’iniz kimdir?

C Bugün hl Chloe Sevigny’i seviyorum (ltt sğd). Proje seçimleri, dvrnışlrı, yrtıcılığı ve hrik stil lgısı, onu ess Chloe kızı ypıyor.

S Chloe’nin kurucusu Gby Aghion bir gün “Mısır bir renk benim için,” demişti. Neresi sizi hreketlendirir?

C Özellikle vintge dükknlrın olduğu ilginç mğzlrl dolu Sn Frncisco, New York, Cpe Town ve Tokyo gibi ziyret ettiğim şehirlerin her trfı, insnlrın nsıl giyindiğini görmek ve onlrın günlük yşmlrın gidip birz ilhm lbilmek.

S Chloe ismi hl çok Frnsız. Bu sizi nsıl etkiliyor?

C Şüphesiz, şıklık ve resmiyet Frnsız kdın elbiselerinin ypılış şekli. Onlr ynı zmnd lışveriş yprken titizler ve yşm görünüşlerinde nicelikten çok nitelikte seçicidirler. Konu tsrım geldiğinde onlr muhtemelen oprçy çoktn ship olmuşlrdır. Bu yüzden onlrın dolplrın eklemelerini gerektirecek bir şeyler tsrlmk zorundyım.

S Neden insnlr çntlrı isimleriyle ilişkilendirir?

C Bunu çok kişisel buluyorlr. Aslınd çnt neredeyse kdının ikinci evi gibidir. Biliyorum bu kulğ gerçekten yrıclık geliyor fkt ord hytın dikkt edersin. Bu yüzden kişiliğinizi bzı yollrdn ifde edecek bir çnty ihtiyç duyrsınız. Eğer şık bir insnsn, şık bir çnty ihtiyç duyrsın. Eğer cool bir kızsn, dh rht bir çnty d high-fshion bir çnt istersin.

Sizinkinde ne vr şu n?

1. BLUZ

“Her rengin olduğu çok syıd ipek Chloe bluzum vr,” diyor Wight Keller. “Jen’lerle, deri eteklerle vey boyfriend pntolonlrl kombinlemek için her zmn bşvurduğum bir prç. Her seferinde feminen bir ruh ktıyor.”

2. DOKU

Krışık püsküllü süveterler, klın ve rht bootie’ler ve yünler dokusl hit prçlr. “Dokunun yptığı görünümü seviyorum,” diyor. “O kyıtsızlığın ve sygısızlığın hissini ödünç veriyor, eğlenceli bir ruh yrtıyor”.

Son zmnlrd modernleştirdim çntmı. Dijitl kullnmy bşldığımdn beri günlük ve telefon rehberimden vzgeçtim. Bu yüzden şimdi sdece İPhone’umu, nhtrlrımı, cüzdnımı, dudk prltıcımı ve çoğunlukl kızımın toksını y d oğlumun küçük, rstgele bir oyuncğını tşıyorum.

On yıldır zhmetsiz spor giyim ve şık dış giyim Chloe görünüşünün yırıcı özelliği oldu. Fkt Wight Keller kdınsılığıyl ünlü bir mrky kendi sofistike dmgsını vuruyor. “Şimdi üretim ve kynk çısındn çok oynmk ve belki birz dh süslemek istiyorum” diyor Keller ve sonbhr için üç temel dımd Chloe görünümünü sunuyor.

3. PELERİN

Eğer merinos yününden değilse y d kbrık, kb bir görünüm oluşturmuyors Wight Keller gösterişli bir kbn tvsiye ediyor.

“Klsik bir Chloe görünümü, birytırım fkt en sonund büyük bir mod ifdesi.”

[gllery ids="50778,50779,50780,50781,50782,50783,50784,50785,50786,50787,50788,50789,50790,50791,50792,50793,50794,50795,50796"]

HAPPY BIRTHDAY

Chloe,yılınd 60. yıldönümü için Lgerfeld’in kemn elbisesinin de içinde olduğu en iyisinin en iyisini yeniden orty çıkrdı.

ROCK KRALİYETİ

Stell McCrtney 1997’de onun ilk tnıtımını yptı, fresh bir stil getirerek stışlrı yeniden cnlndırdı.

BİR ASİSTANIN YÜKSELİŞİ

2001’de Stell McCrtney bu kez kendi çizgisine döndü, Chloe onu numr iki ye terfi ettirdi, PhoebePhilo çğınd yrdımcı oldu.

Yorum Yaz