BEST OF’LAR

Bu yın en iyileri Altın Küre Ödülleri’nin kırmızı hlısındn geliyor. Emm Stone, Lnvin kıyfetiyle oldukç klstı. Nomi Wtts, gösterişli Bulgri gerdnlığı ile srı gibi cesur bir rengi eşleştirmekten korkmmıştı. Heidi Klum, Versce elbisesiyle törenin en kırmızı’ şık ismiydi. Dine Kruger soğuk güzelliğini buz rengi Emili Wicksted imzlı zrif kıyfetiyle tçlndırmıştı. Hepsinin de sçı ve mkyjı kusursuz güzellikteydi.

NELER ALDIM?

Ock yının soğuk hvsı dondurur, indirimi de ısıtır. Tbii ben de, hfif çplı bir lışveriş şuursuzluğu yşdığımı söyleyebilirim. Chloe bootie’lerin topuğundki metl geçişleri çok şık ve estetikti, trfımdn hemen kpıldı. Bir bbet sever olrk yine Chloe’nin zımblı modelini lmzsm olmzdı. Louis Vuitton’nun Cruise Koleksiyonu’ndn ldığım siyh beyz ykkbı ise rüy gibi duruyor.

ZEYNEP EROL’UN MİSTİK TASARIMLARI

Zeynep Erol’un, uzun biryolculuk sonrsı doğl enerjisini koruyrk elde ettiği Himly kristllerini kullndığı Kristl Od’ dını tşıyn ve doksn prçdn oluşn koleksiyonu hyrnlık uyndırıcı. Zeynep Erol sdece tsrlmkl klmıyor, duygu ve ifdelerini deyrttıklnnynsıtıyor. Son koleksiyonunu Nişntşı butiğinde inceleyebilirsiniz.

CHRISTIAN LOUBOUTIN’DE ILK’LER

Aykkbı üstdı, İlkbhr-Yz koleksiyonunu görücüye çıkrdı. Koleksiyonun en dikkt çekici prçsı, spor ykkbıyl stiletto’yu hrmnldığı Boltin’ modeli. Tsrımcının ilk kez cubn heels’ kullndığını görmek sürpriz oldu. Çöldeki kumlrın ktmnlrının yrttığı çizgilerden ilhm lınn mirge’ isimli topuk formlu Dlid’lr son derece estetik. 13 sntim uzunluğundki topuğuyl ikonik So Kte’in burun kısmı çılmış ve Tibur modeli orty çıkmış. Sweet Chrity çnt ise önceki modellerin bir devmı m hem sırtt hem de elde rhtlıkl kullnılıyor.

ETEL BALER’DEN MODA SOHBETLERİ

Etel Blerin kurduğu Fshion Tlks isimli pliksyon, şu r herkesin dilinde.

Sdece mod görsellerine yer verilen uygulm, stilleriyle ön pln çıkn cemiyetin de son gözdesi. Fshion Tlks’un, yenilik ve frklılık rynlrd bğımlılık yrtcğın eminim.

SEVDİĞİM DETAYLAR

“Esr Oflz Güvenky’nın Bulgri Serpenti Scglie çntsının güzelliğine vuruldum. Couture kıyfetlerle uyum içinde olmsı d rtısı. Ysemin Tciroğlu’nun mikro boy 15 sntimlik Hermes Kelly’si oyunck görünümüyle det şeker tdınd. Genel Yyın Yönetmeni’miz Hnde Tokmk’ın Crtier Pnthere yüzüğüyle LouisVuitton çntsı rüy ikili!

GAMZE SARAÇOĞLU’NDAN İLK HAUTE COUTURE

Gmze Srçoğlu meslekteki onuncu yılını ilk kez hzırldığı hute couture koleksiyonuyl kutluyor. 30 prçdn oluşn koleksiyon güçlü, özgürve modern kdını temsil ediyor. Yüksek el işçiliği göz kmştırıyor. Renkler siyh, bej, şmpny, gri, gümüş, hâki, lil ve gold. Frnsız dntelleri, ipek şifon, jorjet ve orgnze kumşlr Swrovski işlemelerle buluşuyor. Anlşıln bu yıl kırmızı hlılrd, bol bol Gmze Srçoğlu tsrımlrı göreceğiz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz