Takı Modelleri

HAFİFLİK VE ÖZGÜRLÜK HİSSİ
CHARMS COMPANY; KURUCUSU VE TASARIMCISI BEGÜM YALCIN GİBİ GENÇ VE GÜÇLÜ BİR MÜCEVHER MARKASI. İLHAMINI SANAT VE MODADAN ALAN TASARIMCI YALIN KOLEKSİYONLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR. NİRVANA DERYA

Chrms Compny tsrımlrı ylın fkt gösterişli modelleriyle dikkt çekiyor.
BİYOGRAFİ: 1989 yılınd İstnbul’d doğn Begüm Ylçın, Itlyn Lisesi’ui bitirdikten sonr Milno’d Mod Tsrımı eğitimi ldı. Anck bu şehirde geçirdiği beş yıl içinde ksesur tsrımın dh fzl ilgi duymy bşldığını frk etti ve’ün myıs yınd ilk mücevher koleksiyonunu hyt geçirdi.

Milno’d gördüğü yoğun ilgi üzerine de Chrms Compny’i kurdu.
TANINMASI: Mrksı Chrms Compny’i kurduktn sonr İstnbul’ dönen Begüm Ylçın bir yıl içinde tm 11 koleksiyon hzırldı. Tsrımcı en çok. Dremy Fethers dını verdiği tüy formundki kolyelerinin bulunduğu koleksiyonuyl dikkt çekti. ••
UriinlerininChrmscompny.com. tr web sitesinin ynı sır, lidyn.com gibi popüler lışveriş sitelerinde de stıldığını hemen htırltlım!

ÇİZGİSİ: Begüm Ylçın, hfiflik ve özgürlüğün czibesine innıyor.
Pırlnt çeşitlerinin ynı sır sfir, ykut, zümrüt gibi değerli tşlr ve pembe ltının incelikle işlenmesiyle orty çıkn Chrms Compny tsrımlrı, sdelik ve gösterişi bir rd sunuyor. Koleksiyonlrın en önemli özelliklerinden biri ise birbiriyle eşleştirilmeye imkân tnımsı.
İLHAM KAYNAĞI: Ağırlıklı olrk snt ve moddn ilhm ln Begüm Ylçın, sık sık seyht ediyor ve gezip gördüğü şehirlerden fzlsıyl beslendiğini söylüyor. Son koleksiyonu True Love için de; “Son günlerde en yeni koleksiyonum True Love’ yoğunlştım. Bu koleksiyond gerçek şktn ilhm ldım. Koleksiyond gerçek şk kdr ylın bir güzelliğe ship ve bir o kdr d cesur ve ğır prçlr d yer verdim. Aşk önemlidir” diyor.
Yeni Sezon Louis Vuitton Tkılr- The Best Fshion News 3KMod

[gllery ids=""]

Yeni Sezon Louis Vuitton Tkılr- The Best Fshion News 3KMod

Yeni Sezon Louis Vuitton Tkılr- The Best Fshion News 3KMod

Tkı Mücevher Arşivleri – Hyt Bhçesi 3KMod

Yılbşı gecesi için en güzel mücevherler – Pudr 3KMod

Yorum Yaz