Bebek tulumu nasıl örülür?

Ârk.Tulumun bcklrındn biriyle bşlnır: 30 ilmek tılır; 1 /1 lstik 4 sır, örülür; sonr örülerek küçük delikli bir sır ypılır (bütün sır boyunc 1 ilmek üste lınır,2 il mek birlikte düz örülür)

1/1 lstik örgü 4 sır yeniden ypılır. 20 sır hroşo örülür.İlmekler çık bırkılır.

Öbür bck d ynı biçimde örülür.

Her iki bck, ortdn yeniden 12 ilmek tılrk birleştirilir. Bütün hroşo ilmeklerin üstünde, ortdki 12 ilmek kyboln kdr, her trftn 1 ilmek eksiltilerek örgü sürdürülür.

Kln bölümün üstüne 60 ilmeklik 100 sır hroşo devm edilir. Sonr, kenrlrdn 3 ilmeğe (1 üste lınır ve 2 düz ilmek birlikte örülür) iki yn düğme iliği ypılır.

6 sır dh örülür, sonr tek bir sıry düzenli rlıklrl 7 düğme iliği dğıtılır. 6 sır dh örülüp kesilir.

Bedenin üst bölümü için. 60 ilmek tılır; 20 sır hroşo örülür. Jersey örgüyle devm edilir (hroşo örülen ilk ve son 8 ilmek dışınd). 32 sır sonr ynlrdki 14 ilmek hroşo örülür (8 yerine), bun 8 sır devm edilir. Kol çıklığı için her iki yndn 8 ilmek kesilir ve 40 sır düz örülür. Omuzlr için her iki yndn, 2 kez, her 2 sırd bir6 ilmek kesilir ve ortdki ilmekler çık bırkılır.

Ön .Ark gibi örülerek bşlnır. 112 sır hroşo örüldükten sonr 14 sır için jersey örgüyle devm edilir (hroşo örülen ilk ve son 8 ilmek dışınd). Bu noktd ön çıklık için ilk

34 ilmek örülür (ilk ve son 8 ilmek bu durumd d hroşo örülür). Hroşo örülen 8 ilmeğin üstüne orty doğru, 9. sırd birinci düğme iliği çılır, sonrki düğme ilikleri 12 sır ryl çılır.

Kol çıklığı d rk bölümdeki gibi gerçekleştirilir. Boyun için ön çıklığın 12 cm yüksekliğinde, orty doğru 8 ilmek çıkt bırkılır ve 8 kez, her 2 sırd 1 ilmek bu kenrdn eksiltilir. Düz örmeğe

Bütünüyle beyz bir tkım, son derece güzel görünür, istenirse, kıs pntlonun bşk bir renk ktılbilir.

Güzel küçük düğmelerle kzk önden, pntolon d rkdn kptılbilir. Yün yumuşk olduğu için işlenmesi zordur; m sonuç bu güçlüğe ktlnmy değer.

devm edilir ve rk bölümdeki gibi omuz ypılır.

Önün öbür bölümü ters yönde, m ynı biçimde ypılır: Yeniden orty doğru hroşo örgüyle 8 ilmek tılır.

Kol. 36 ilmek tılır ve

22 sır hroşo örülür. Her iki kenrdn 1 sivri ilmek rtırılrk jersey örgüyle devm edilir. Örgünün bütünü için 5 kez her 10 sırd bir ynı işlem yinelenir. jersey örgü 50 sır örüldükten sonr, 5 cm

1/1 lstik örülür ve bütün ilmekler kesilir.

Boyun. Omuzlr dikilir. Ayç (hilâl) biçimi yk boyunc, ön yüz örülürken bırkıln 8 ilmek de hesb ktılrk yeniden 80 ilmek lınır; 10 sır hroşo örülür; 5. sırd sonuncu düğme iliği ypılır.

Nsıl dikilir?

Kenrlr üst bölümden boylu boyunc dikilir. Kıs pntlon ynı, düğme iliklerinin olduğu hroşo örülen kenr bölümü, örgünün rksıyl üstüste getirilerek dikilir.
Koly Bebek Tulumu Nsıl Örülür? | Kdın ve Mody Dir Her Şey 3KMod

[gllery ids=""]

Koly Bebek Tulumu Nsıl Örülür? | Kdın ve Mody Dir Her Şey 3KMod

BEBEK Tulum Ve Pntolon Modelleri (nltımlı) | Örgü, Örgü … 3KMod

örgü bebek tulumu modelleri bebişlere örgü tulum örnekleri … 3KMod

Örgü Bebek Tulumu Modelleri ve Örnekleri| Kdının Sitesi 3KMod

BEBEK Tulum Ve Pntolon Modelleri (nltımlı) | Örgü, Örgü … 3KMod

Bebekler İçin Uyku Tulumu Nsıl Örülür? Resimli Anltım > El Örgü … 3KMod

El Örgü … 3KMod” src=”http://www.3kmod.com/wp-content/uplods/2016/04/bebekler-icin-uyku-tulumu-nsil-orulur-resimli-nltim-el-orgu-.jpg” lt=”Bebek tulumu nsıl örülür?”/>

Yorum Yaz