İlkbahar-Yaz Saç Makyaj Trend’leri

Bir mkyjın en önemli noktsı nedir sizce?

Bence hepsi! Önemli oln; gurur duyulck tecrübeler yştmnız, kdınlrın ne yptığınızı nlycğı bir iş orty koymnız. Renkler, mlzemeler, kıscsı her şey m her şey bunun bir prçsı.

İlkbhr-Yz sezonundki fvori trend’iniz hngisi olck?

‘Glmour’ görünüm diyebilirim. Bu sezonun glmour nlyışı oldukç doğl. Eyeliner ile gözlerinize çizeceğiniz bir kuyruk y d sdece tek klemle ypbileceğiniz dumnlı göz mkyjı… Her şey renklendirilmemiş görünümlerle lklı.

Tbii mkyj formlrıyl oynnbilir m özeti bu.

Evet; sezonun en büyük trend’i diyebilirim.

İlkbhr-Yz trend’leri en büyük ilhmı nereden lıyor sizce?

Her şey olbilir! Tüm trendlerin çıkış noktsı hfif renklendirilmiş, glmour bir görünüm ve bunun frkındlığı…

Mükemmel bir sç ve cilt fkt doğllık ön plnd.

Eyeliner krşımız değişik yönlerde çizgilerle çıkıyor.

Dışrıy doğru hfif yyılmış, kuyruklrı orty çıkrn çizgiler…

Göz kmştırn glmour dönemi bitti rtık ve çoğu kdın d bunun frkınd. Artık doğl glmour tercih ediliyor. Çoğumuz genellikle gerçekte nsıl göründüğümüzü önemseriz. Bunun frkınd oln kdınlrı görmek oldukç ilginç.

Bun ‘güzelliğin kutlnmsı’ d diyebiliriz m sde ve eğlenceli bir şekilde kutlnmsı.

Bir yndn minimlist Jil Snder’l, diğer yndn mksimlist John Gllino ile çlışıyorsunuz. İki uç rsındki dengeyi nsıl kuruyorsunuz?

Ben yptığım işte sl kendimi tekrrlmm. O yüzden en sde olnl en krmşık olnı uygulybilmek oldukç eğlenceli. Tıpkı Alexnder McQueen mskelerinde olduğu gibi. O mskeler üzerinde çlışmmız hftlrımızı ldı.

Bes dkikd nsıl idel mkyj ypılır?

Fondöten ve nemlendirici kullnılbilir, hfif bir mskr sürülebilir, gözlere eyeliner ile ince bir çizgi çekilebilir y d dudklrı hreketlendirecek bir ruj

sürülebilir. Bu seçeneklerin ynı sır ynklr ve dudklr hfif renklendirilebilir vey sdece eyeliner tercih edilebilir…

En fvori güzellik ürününüz nedir? Gerçekten yok! Her şeyi seviyorum snırım m kdınlrın ship olmsı gerek en önemli ürün kesinlikle iyi bir fondöten.

BİLGEHAN UYAR EROL

P&G’nin Türkiye ve Kjkslr Sc Hknn ve (iüzellik Ktegori İletişim Miidiirn Bilgehn L yr Erol ile M.r tctor’ın bugünü ve geleceği hkkınd konuştuk.

Mx Fctor’ın yılınd odk noktsı nedir?

Mx Fctor’ın’te çıkrcğı üç ürün; Color Elixir Blm, MP Extensions Mscr 3-in-1, Creme Puff Blush.

2016’in fütüristik ve miniml sç trend’lerinden biri de Age TI of Enlightment. Her ülkenin kendi pzr plnlrı frklı. genel olrk iletişim odğı çısındn kdınlrın kendi dönüşümlerinde onlrı cesretlendirecek, bştn yrtmktn çok içindeki en iyiyi orty koymlrını sğlyck, denemediği lışknlıklrı kzndırmk. Bu y içinde de şşırcğınız, büyük bir kmpnyyl geliyoruz. Mrk yüzü oln Cndice Swnepoel kmpny fotoğrflrınd göreceğiniz gibi birçok görünüme ship olbiliyor. Biz de tüketici de bu lgıyı oluşturmy çlışcğız. Mx Fctor’ın Türkiye’deki pzrınd hreketlilikler vr mı? Tüm güzellik ürünleriyle ilgileniyorum m Mx Fctor’dn söz etmek gerekirse mrknın mcı kendi hikâyesini yrtıp tüketiciye ulşmk. Mx Fctor yüz ürünleri ve mskrsıyl dh ön plnd. Myıs yınd çıkck oln MP Extensions Mscr 3-in-l, mskr profilini değiştirecek. Bu mskr Mx Fctor’ın ilk fırçsındn ilhm lıyor. Küçük ve ince bir fırçyl hcimli kirpiklere ship olbileceksiniz. Ülkemizde en fzl stıln ürünleriniz hngileri? Flse Lsh, Creme Puff, 2000 Clorie, Lsting Performnce nd Msterpiece Mscr diyebiliriz.
İlkbhr / Yz Mkyj Trendleri kdın ve trend 3KMod

[gllery ids=""]

İlkbhr-Yz mkyj trendleri – Pudr 3KMod

ilkbhr/yz mkyj trendlerine genel bkış -Syf: 1 … 3KMod

İlkbhr/Yz Mkyj Trendleri Asil Kdın – Kdın Sitesi … 3KMod

İlkbhr-Yz Mkyj Trendleri – Kdın Mod Trendleri … 3KMod

Ilkbhr/yz Mkyjı Nsıl Olck? Extr Güzellik 3KMod

Bhr Yz Mkyj Trendleri Neler? 7/24 Kdın 3KMod

Kdın Ve Hyt Dir Herşey:İlkbhr – Yz Mkyj Trendleri 3KMod

ilkbhr yz mkyj trendi 18 – Kdinlive.com 3KMod

Yorum Yaz