Sezonun En Havalı Saç Modelleri

Sçınızın önünü kestirmek istiyor fkt kestirdikten sonr pişmnlık yşmktn korkuyorsnız, tek gecelik bir perçem yrtbilirsiniz. Önce sçınızın ön kısmındki hfif nemli bir tutm sç, şekillendirici sprey uygulyın ve rdındn mş ile doğl bir dlg yrtın. Ardındn bu tutmı ucundn bşlyrk dibe doğru kıvırın ve ensenizde tel tok ile sıkıc tutturun.

Son olrk shte perçeminizin inndırıcı olmsı için tutturduğunuz kısımdn birkç uzun prçyı gevşetin, sçınızın yüzünüze düşmesine ve omzunuz değmesine izin verin.

Acele Et Bhr! En Yeni 6 Trend

Sezonun en hvlı görünümlerini uygulmd ustlşmk için YouTube videolrınd kendinizi kybetmenize gerek yok. Sizin için kulislere girdik ve defile profesyonellerinden yeni sezonun tüm sç ve mkyj hileleri öğrendik.

Kurdeleli ATKUYRUĞU

Kim Guido Plu Nerede Dior Bilmeniz gerekenler Kulğ birz okul yıllığı fotoğrflrındn klm gibi gelse de, bsit bir tkuyruğun kurdele bğldığınız zmn brtılı bir görünümdense sofistike bir görünüm elde edersiniz. “Bsit bir tkuyruğunu bir dım öteye tşıyrk dh özel ypıyor,” diyor, Redken’in globl kretif direktörü Plu. Dior ve Oscr de l Rent podyumlrınd tkuyruklrı için, sten yerine grogen kumş prçlrı kullnmyı tercih ettiğini belirtiyor. Eğer kurdeleyi fiyonk ypcksnız, ilkokul öğrencisi görünümünden kurtulmk için fiyongun kulklrındn birini çözün.
[gllery ids="104126,104127,104128,,,,,,,104129,,104130,,,104131,,,104132,104133,104134,,104135,104136,104137"]
Kim Jin Soon Choi Nerede Mrc Jcobs Bilmeniz gerekenler

Choi, modellerde sezonun prti kızı görünümüne ithfen, bol simli bir görünüm kullnmış. “Kbrık ve klın bir etki elde etmek için üç-dört kt prıltılı oje uyguldım,” diyor Choi ve mcının mükemmelden uzk bir görüntü elde etmek olduğunun ltını çiziyor. Prlk bir görünüm için üç kt cil uygulyn Choi’nin kullndığı ltın rengi oje yrttığı disko topu efektiyle podyumun yıldızı oluyor. “Bzen çizginin birz dışınd olmk iyidir. İster bir prtiye ister mrkete gidiyor olun, ltın bir prıltı görünümünüze zengin bir hv kzndırıyor,” diyor Choi.

Kim Gucci Westmn Nerede Mrches Bilmeniz gerekenler Eğer kırmızı ruj güzellik dünysının küçük siyh elbisesiyse bu fuşy ton kesinlikle deri ceketidir. “Bu renk feminen olduğu kdr heyecnlı d,” diyor mcentdn efltun kdr dört frklı tonl çlışn VVestmn. Dolgun bir etki için krem ruj ltınd mt, kışkn bir formül uygulyn VVestmn, dudklrı odk noktsı hline getirmek için temiz, ydınltılmış bir cilt kullnıyor. Bu ışıltıyı yklmk için, kptıcı kullnmdn önce cilde nemlendiricili bir bz ve ydınltıcı uygulyın.

Kim Vl Grlnd Nerede Monique Lhuillier Bilmeniz gerekenler

Bir prç mvi renk, yorgun, donuk bkışlrı nınd cnlndırırrk etkileyici bir görünüme kvuşturuyor. Grlnd, Monique Lhuiller’in mnkenlerine klın, kre kesitli, her cilt tonun ykışck gök mvisi bir eyeliner uyguldı. “Rengin kmmsı için, jel eyeliner uyguldıktn sonr üzerinden ynı tonlrd pudr ypısındki göz frı ile geçtim,” diyor Grlnd.

I olmdı m bu pembe gözler I gerçekten de çok şirin.

Yumuşk bir pembe tonu kullndım,” diyor Dior’un kretif ve imj direktörü Phillips. Göz çevresinde güzel, ydınltn bir ur yrtmk için modellerin göz kpklrı ve kıvrımlrın soluk böğürtlen rengi fr sürdükten sonr üzerine soluk pstel llık uyguldığını belirtiyor. Dh koyu tenli kdınlr için fr, boz khverengi drbeler ekliyor. “Eğer sdece gözler pembe olsydı, hstymış gibi bir görüntü yrtbilirlerdi. Bu yüzden, rengi dudklrdn ynklr tüm yüzde uyguldım,” diye çıklıyor Phillips.

I Kim Odile Gilbert I Nerede Rodrte Bilmeniz gerekenler Bu sezon kulisler det bir ltın mdeniydi. Bu değerli metli Rodrte’de olduğu gibi; dudklrd ve gözlerde renk olrk; sç ksesurlrınd ise ntik görünümlü iğne-toklr görmek mümkün oldu. “Bu trz ntik görünümlü prçlr sç sofistike bir hv veriyor,” diyor Gilbert modellerin lnın ltın toklrı yerleştirmeden önce kuru şmpunl sçlrının önünü şekillendirirken. “Bzı kızlr bu ksesurı tç olrk kullnıyor, bzılrı d dh yn tkıyor,” diyor ve bu toklrı rstgele yerleştirmenin, modellerin kendini yeni ve hvlı hissetmesini sğldığını ekliyor.

Helen bronz tok Zeckie by Zekiye Koçrsln, 245 TL; lidyn.com.

“Renk tonu nedeniyle sçım ve cildimle çok doğl bir renk uyumu sğldığı için severek kullnıyorum.”

Yorum Yaz