İstanbul’daki En Trend Mekanlar

PARK DEDEMAN LEVENT

Dedemn Grubu’nun yeni otellerinden Prk Dedemn Levent, iş oteli konseptiyle misfirlerini ğırlmy devm ediyor. Şehre yeni bir soluk getiren otel, iş ve ttil mçlı ziyretlerin gözde merkezleri rsınd yer lıyor.

GELENEKSEL DEDEMAN MİSAFİRPERVERLİĞİ LEVENT’TE

Tümü geniş ve gün ışığı ln 232 ody ship Prk Dedemn Levent’in od ktegorileri 192 superior, 32 deluxe ve 8 corner de-luxe oddn oluşuyor. Konklmd Dedemn mrksının frkının hissedileceği Prk Dedemn Levent’in tüm odlrınd, misfirlere ücretsiz Wi-Fi ve Brodbnd internet bğlntısı, çlışm lnı, çy-khve mkinesi, ütü mssı ve emnet ks gibi hizmetler sunuluyor.

TOPLANTI VE ETKİNLİKLER İÇİN MÜKEMMEL KONUM

Toplmd 390 metrekrelik kullnım lnı ve lojiyle dontılmış frklı kpsitelerdeki ltı toplntı slonuyl Prk Dedemn Levent, iş toplntılrı ve özel dvetler için misfirlerine etkinliklerinden verim ve keyif lbilecekleri bir ortm sunuyor. Otelin profesyonel stış ekibi, orgnizsyonun bşındn sonun dek, en küçük yrıntısın kdr tleplere eksiksiz şekilde krşılık verebilmek ve etkinliği benzersiz kılbilmek için gereken özen ve hsssiyeti gösteriyor.
[gllery ids="103576,103577,,103578,103580,103579,103581,,103582"]
YEPYENİ BİR LEZZET DURAĞI

İstnbul’d Prk Dedemn Levent’in bünyesindeki ünlü et restornı Butch Stekhouse, orijinl reçetelerle hzırlnn gurme et yemeklerinin ğırlıklı olduğu leziz menüsü ve zengin şrp kvıyl ylnızc otel misfirlerinin değil, dışrıdn gelenlerin de öğle ve kşm yemekleri için tercih edecekleri, şehrin gözde restornlrı rsınd yerini lıyor. Ayrıc iş çıkışı ve kşm stlerinde Butch’nın br bölümü, keyifli bir içki y d renkli bir kokteyl lmk isteyenler için idel bir lterntif olrk öne çıkıyor.

Butch’nın ynı sır lobide gece-gündüz çık olck mini mrket özelliğini tşıyn Prk Kntin’den günün her stinde sndviç, çerez ve çikolt gibi tıştırmlıklr, lkollülkolsüz içecekler ve kişisel bkım ürünleri lmk d mümkün.

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL HAKKINDA

1966 yılınd lurizm fliyetlerine bşlyn Dedemn Grubu; Dedemn İstnbul, Dedemn Plndöken, Dedemn Plndöken Ski Lodge. Dedemn Kony, Dedemn Şnlıurf, Dedemn Gzintep, Dedemn Zonguldk, Prk Dedemn Denizli, Prk Dedemn Gzintep, Dedemn Eıbil, Dedemn Bostncı İstnbul, Dedemn Oskemen Tvros, Prk Dedemn levent ve Prk Dedemn Elzığ olmk üzere toplm 14 otelde misfirlerine profesyonel çlışnlrı, geniş hizmet yelpzesi ve Dedemn’ özgü benzersiz klile nlyışıyl hizmet veriyor. Dedemn Grubu yrıc Nisn’de hizmete çıln Prk Dedemn Denizli’yle ikind otel mrksını geliştiren Türkiye’nin ilk olel zinciri olm unvnını kzndı. Dedemn Hotels&Resorts Internlionl, sektörde en köklü geçmişe ship olel mrklrındn biri ve Türkiye’nin ilk uluslrrsı otel zinciri.

NASH ULAŞABİLİRSİNİZ?

Gülşh Özçobn Srol gulsh.ozcobn@sltileHsimgrup.com Tel: 0507 862 23 02 esin@slliletisimgrup.com Tel: 0551 727 75 30

Mutfğınız bhr mı geldi?

Mutfk ürünlerinizi ve sofrlrınızı yenileyin, ılık mevsime uygun şık bir bşlngıç ypın.

RUHU LEZZETLENDİ!

13 yıldır enerjisine kendinizi kptırdığınız, vkit geçirmeye doymdığınız, iyi müzik dinleyebildiğiniz, sıck ortmınd klıcı dostluklr kurduğunuz Corridor, lışılmış m yeni tmosferiyle sizleri bekliyor.

İstnbul eğlence hytın yön veren Anıl Yzgn ve Hkn Ali Özkn’ın meknı Corridor, müzik trzı ve kokteylleriyle müdvimlerini rtık Kuruçeşme’de ğırlıyor.

Corridor, Meld Tun öncülüğünde hzırlnn “Corri-dorbites” lezzetlerini müzik ve eğlenceyle birleştiriyor.İyi müziği, smimi ortmı ve rdı rdın yenilikleriyle şimdiden Kuruçeşme’nin vzgeçilmez dresi oln Corridor, yılınd yeni menüsü ve muhteşem kokteylleriyle dmğınız lezzet, keyfinize keyif ktıyor! Dvetkr Boğz mnzrsı eşliğinde sıccık ortmıyl srıp srmlyn kliteli müziğinin ritmine kpıldığınız Corridor, sizi Meld Tun öncülüğünde hzırlnn lezzetlerini denemeye çğırıyor!

2016’nın en eğlenceli kçmğı olmy dy mini burger’le-ri, tvuk knt dolmsı ve çıtır çıtır dev mntısının ynı sır bşrılı brmenlerinin sihirli ellerinden çıkn moleküler kokteylleriyle Corridor iddisını koruyor. 16.00-04.00 stleri rsınd çık oln Corridor 23.00’e kdr verdiği mutfk hizmetiyle pop, rock, funk, disco, soul, nu jzz, elektronik ve her slı heyecnl beklenen Türkçe gecelerinin dinlemeye doymycğmız prçlrıyl muhteşem tmosferini birleştirerek konuklrın keyifli nlr yştıyor.

Corridor, ruhunu iliklerinize kdr hissedeceğiniz tmosferinde birbirinden lezzetli tıştırmlıklrıyl, sizlere dost sohbetlerinizi rhtlıkl yprken eğlencenizin yüksek dozlr ulşmsını vdediyor!

Yorum Yaz