İlkbahar / Yaz Moda Trendleri

YENİ SEZONUN STİL KARNESİ

ilkbhr-yz sezonu yeni mod trendleri, genç yetenekler, heyecn veren mrklr, mekn ve dreslerle shneyi yeniden çıyor, bhr göz kırpıyor. Dört tsrımcı, sezonun uynışın tnıklık ederken, moddn kültür∓snt, edebiyttn yeme-içmeye uznn bir stil krnesine imz ttılr.

Assoulin ve Jcquemus elbiselerini sı düşünüyorum. DİKKAT ÇEKEN TASARIMCILAR

Avuslurlyolı mod tsrımcısı Kym Ellery’yi ve Delpozo mrksını ykındn tkip ediyorum. HİT SEZONUN RENGİ Renk konusund yrımcılık ypmıyorum. Sezon göre değil m n, ortm en çok d ruh hline göre her rengin sırsı yrı benim için. Kısc “siyhçı”lrdn değilim. HANGİ KUMAŞ? Her sezonun, htt her günün kurtrıcısı olbilecek kütür kütür poplin. VAZGEÇİLMEZ PARÇALAR Prd’nın biblo çekiciliğindeki ykkbı ve küpeleri, Delpozo’nun dev keçe fiyonk şpklrı, vurulduğum detylrdn. Loewe’in Mimi Art Bsel için özel hzırldığı fil çntoy d byıldım.

İLKBAHAR KOLEKSİYONLARINDAN NELER SATIN ALMAK İSTİYOR?
[gllery ids="103410,103409,103408,103407,103406,103405,103401,103403,103404,103402,103396,103397,103398,103400,103392,103388,103391,103387,103390"]
Mri Giudicelli’nin ykkbılrı. Rf Simons’ın yeni sunduğu (2016-sonbhr-kış) erkek koleksiyonundki plto ve trikolr şu n en çok klımı çelen prçlr rsınd. EN SEVDİĞİ TAKILARI “Projel” ve “Tohum” İkilisi her gün elimden, boynumdn zten çıkrmdıklrımdn. Ayrıc Mrni’nin tkılrı her dim muhteşem. HİT ÇANTA Loewe Flomenco Knot Bg. HİT AYAKKABI Chnel slingbck. AKSESUAR DEYİNCE Minik küre detylrıyl Prd ykkbılr. HANGİ GÜZELLİK ÜRÜNÜ? Her sezon Nrs Monoi Body Glow kullnıyorum. Alışknlıklrım sdık olduğumu söyleyebilirim. NE DİNLEMELİ? Pools’tn Summer Sundy. EN “MODA” ŞEHİRLER Pris ve New York. NEREDE YEMEÜİÇMELİ? İstnbul’d her zmn Kntin, New York’t brunch için Büvette ve günün herhngi bir sti için İtlyn restornı Snt Ambroeus. DİKKAT ÇEKEN SANATÇILAR Ameriklı yzr, illüslrtör ve tsrımcı Mir Klmn ve İspnyol sntçı Mri Herreros. RUMISU-16 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONUNDA NELER VAR? Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz bir Afrik seyhtinden etkilenerek orty çıkn bu koleksiyon zürflr, krokodiller, zebrlr ve Msoi yerlileri hkim.

“OMUZLAR FORA YAZA MERHABA”

Lvnt mvisi. HANGİ KUMAŞ? ipek orgnze üzerine bskılı kumşlr. ÇARPICI TRENDLER Yz-kış etkisini ktlr. Fırfırlr, omuzln çıkt bırkn içinden görünen tkılr od. VAZGEÇİLMEZ PARÇALAR Proenz omuzlrı çıkt bırkn üstleri, Mehtp Elidi’nin beyz gömlekleri ve vintge bir kimono. NELER SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYOR? Acne Studios sndletlerini grdırobum dhil etmeyi plnlıyorum. TAKİP EDİLMESİ GEREKEN MÜCEVHER TASARIMCISI Meksik kökenli, özgür ruhu ve el sntlrını öne çıkrn tsrımlrıyl Dezso fvorim. SEZONUN İT ÇANTASI Chloe’nin mini çntsı “Drew bg”. Ayrıc Celine’in çntlrını d çok seviyorum. HİT AYAKKABI Fs “bbouche”lrı y d terlikleri. VAZGEÇİLMEZ AKSESUARLARI Rumisu eşrbım ve bütün der-liebling tkılrıml TAKİP EDİLESİ OYUNCU İspnyol sıllı Almn oyuncu Dniel Brühl kesinlikle çok yetenekli. NE DİNLEMELİ? Souls, “I Wit For You”. ETKİLENDİĞİ SİNEMA FİLMİ Yorgos Lnthimos’un “The Lobster” filmini mutlk izleyin. HANGİ SERGİYİ TAVSİYE EDİYOR? New Yorklu kvrmsl sntçı Dniel Firmn’ın heykel işlerinden oluşn ve nisn kdr devm eden “The Pili” sergisini kçırmyın. NEREDE YEMELİ? Zevkli mekn tsrımıyl Pris’teki Anhi’ye mutlk uğryın. İstnbul’dki vzgeçilmezim Krköy Lokntsı. TAKİP EDİLESİ INSTAGRAM HESAPLARI @Pridust (www.pridust.com) hesbın kesinlikle göz tılmlı, snt ve modyı birleştiren ilhm verici görselleri vr. @bsedistnbul d şehirde olup bitenden hberdr olmk için mükemmel! SEZONUN TAKİP EDİLESİ İSMİ ©cndelnoveınbre ilhm veriyor. DER-UEBUNG İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONUNDA NELER VAR? Yeni sezond elle oyulrk şekillendirilmiş mercn ve kemiklerin ynı sır yine birçok frklı renk ve şekillerde doğl tşlr kullndım.

SEZONUN RENGİ Lcivert ve çık kyısı rengi. NASIL KUMAŞLAR? Geometrik ve çiçekli desenler, boho şık kombinsyonlr çok popüler. VAZGEÇİLMEZ PARÇALAR Desenli ipek şifon elbiseler, bol pç pntolonlr ve simetrik bluzlrdn mutlk edinin, HANGİ PARÇALARI GARDIROBUNA DAHİL EDECEK? Mnsur Gvriel süet terlikler, Johnn Ortiz çiçekli bol pç pntolon ve Emili Wicksted ipek çizgili elbise ship olmk istediğim prçlrdn, ÖNE ÇIKAN TASARIMCILAR Gucci’nin Kretif Direktörü Alessndro Michele mrkyı küllerinden tekrr yrttı. Listemin bşınd. Delfino Delettrez ve Noor Fres tkip edilmesi gereken mücevher tsrımcılrı. AŞIK OLDUĞU ÇANTA Fendi Dotcom. HİT AYAKKABI Aquzzur Wild Thing. İT AKSESUAR Fendi Strp You (çnt skısı). MUTLAKA EDİNMEK İSTEDİĞİ GÜZELLİK ÜRÜNÜ Chrlotte Tilbury lip Love Scrub HANGİ SANATÇILAR TAKİBE AUNMAU? Keml Seyhn, ln Dvenport ve Crole Feuermn. HANGİ ŞARKILAR DİNLENMEÜ Beirut, “No No No”. HANGİ FİLMLER İZLENMEÜ Joy ve The Revenont.

EN “MODA” ŞEHİRLER Rom’nın eski ihtişmın kvuştuğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz rlıkt gerçekleşen Chnel’in Metiers d’Art şovu bu fikrimi doğruluyor. NEREDE YEMEÜ? Londr’y yolunuz düşerse Sexy Fish ve Pork Chinois’y mutlk uğryın. ALIŞVERİŞ VAHALARI Brneys New York’un Chelseo’de ilk mğzsının bulunduğu biny seneler sonr Downtown Flgship mğzsının çılck olmsını heyecnl bekliyorum. MISELA YAZ KOLEKSİYONUNDA NELER VAR? Misel desenler ve renkler üzerine kurulu bir mrk. Dolyısıyl ilkbhr-yz koleksiyonu genellikle bol renkli, bol desenli oluyor. Yeni sezond geometrik desenlerimizin ynı sır “limited edition” geometrik olmyn yeni bir desen dh koleksiyond yerini lck. Hsır plj çntlrı d yeni sezon yeniliklerinden.

Bhr mevsimine dns ederek merhb diyoruz. Ritmik renkler, yeni formlr, yz desenleri ve çiçek kokuln çekimlerimize ynsıyor. Koleksiyonlrı tek tek ele ldığımız n çekimimiz sezonu özetleyen kılvuz niteliğinde. Ynık srılr, çizgililer, desenle desen, yeni tkımlr ve ışıltılı denimler gülerek ve ritm tutrk sezon merhb diyor…

Sezonun stil eğilimlerine özgürce dmgsını vurn desen krmşsı düzen nlmını ltüst ediyor. Bu det sokk sntıyl bşlyn ve Afro-couture tsrımlr yön veren bir desen devrimi. Yeni sezond tsrımlr çılgınc ptlıyor!

Tkım giymenin bizi resmi bir görünüme sokcğı düşüncesinden sıyrılıyoruz. Miniml kesimleri, ışıltılı ve rt deco ksesurlrl birleştirerek mod dünysının sevdiğimiz yeni kurllrın oy veriyoruz.

EMPORIO ARMANI

Sezonu her trende gönderme ypn koleksiyonlrl krşılıyoruz. Temsili look’lr kıs ve net bir özet niteliğinde. Turuncusuz, kftnsız, kombinezon detysız ve Gucci’siz klmyın…

Bhrl birlikte yeni sezon, yeni heyecnlr kpımızd! Bu sezonun ufk bir rehberi için buyurunuz… hzirlyn: su sil

Bhr Heyecnı

İlkbhr Kçmğı

Kolini bu sezon ojîfır. ronuıntik tsrımlrıyl iyimser bir ilkbhr kçmğı sunuyor ve yepyeni biı- trz öneriyor… Anhtr prçlrı rsınd çiçek ve kır desenli uçuşn elbiseler.

Yorum Yaz