En iyi diziler

Son dönemin en çok konuşuln dizilerinden biri ATV’de yyınlnn Kertenkele. Kertenkele’nin ypımcısı oln Ypım Atölyesi şimdi yeni bir dizi hzırlıyor, yine ATV’ye.

Genç bir kdının krnlık bğlntılrı oln bir dm trfındn öldürülerek İstnbul Boğzı’nın krnlık sulrın tılmsıyl bşlıyor dizinin hikyesi. Yüzü gözü prçlnmış ve slınd henüz ölmemiş kdının, kendisini sulrdn çekerek çıkrn genç bir erkekle hyt dönmesi ve polisle iş birliği yprk tmmen frklı bir kimlik ve yüzle intikm lmy bşlmsı diye özetlenebilecek dizi Türk seyircilerin genelde sevdiği bir klsik öykü. Frkıys hep erkek Monte Kristo hikyeleri görmeye lışn izleyicinin krşısın güçlü bir kdın krkterle çıkmsı.

KANAL D’DE BAŞLAYACAK OLAN İDDİALI SHAMELESS UYARLAMASINDA BAŞROL ÖNCE FERHAN ŞENSOY’UNDU. AAAA ARTIK DEĞİL HATİCE MERYEM’İN BAŞARILI UMUTSUZ EV KADINLARI’NIN ARDINDAN YAZDIĞI DİZİNİN YILDIZI İÇİN HALUK BİLGİNER’DE KARAR KILINDI UTANMAZLAR ADIYIA i YAYINLANACAK OLAN DİZİ ŞUBAT AYINDA EKRANLARDA.

HALUK BİLGİNER

Eve Dönüş dını tşıyn bu yeni projeleri için Kplıçrşı, Kurt Knunu ve en son Lle Devri’nin yönetmenliğini ypn Ysin Uslu’yl yol koyuln ypımcılr şimdi de bşrolleri oynyck ktörler için krr şmsınd. Erkek bşrol oyuncusu olrkyılınd Knl D’nin kıs ömürlü dizisi Kötü Yol’dn bu yn televizyonlrd görünmeyen Cnsel Elçin’le el sıkışn Ypım Atölyesi, dizinin kötü dm rolü için de Hkn Krhn’l nlşmış. An kdın krkter içinse henüz krr verilmemiş. Eve Dönüş, işleyen senryosu ve “zlimin lt edilmesi” fikrinin ferhltn duygusuylkışının sürpriz rting gliplerinden olmy dy.

FİLM Mİ DİZİ Mİ?

Yeni ve henüz ne ypımcılrın ne de televizyon knllrının lm olrk çözemediği (belki de rzulnn buydu] rting sisteminin zizliğine uğrmyn ne dizi ne yıldız kldı. Diziler üç-dört bölüm sonrsınd kldırılırken bşrollerindeki yıldız oyunculr d en zındn ykın gelecekleri için tkkeyi önlerine koyup düşünmek zorund kldılr

Gülse Birsel, kendi dizisinden çıkn Gupse Özy’ın lilmi Delih’nın gişe bşrısındn sonr dizi yzmy r verip kendisinin bşrolde oynycğı bir lilm hikyesi üzerinde çlışmy bşldı. Kez Kıvnç Ttlıluğ d dizi ypmk yerine kendisinin bşrolde olcğı hikyeler ryışınd. Televizyon seyircisinin sevdiği tüm isimler rdı rdın yeni Filmlerle geliyor Htt bunlrın rsın Hüly Avşr d ktıldı. İlk filmini yönetecek oln Çiğdem Sezgin’in Blt’t geçen kırık bir şk hikyesini nlttığı filminde Ushn Çkır l bşrolleri pylşck Avşr. Dizi ypımcılrı d rtık film denemelerine bşlıyor Medypımiçin Tun Kiremitçi’nin son romnındn uyrlycğı bir film çlışmsın giriyor mesel.

Bir nevi 1960’lr dönüş belki de; seyircilerin slonlrı doldurrk, sevdiği oyunculrı görmeye gittiği günlere… Üstelik RTÜK’ün şırı hlkçı, ktı ve cn sıkn kurllrın uymdn hikyelerini dilediği gibi nltn yönetmenler ve ypımcılrl.
en iyi diziler top10 – YouTube 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz