Kylie Jenner, En Son Instagram Hikayelerinden Saç Ve Stil Örnekleri

kylie jenner en son instagram hikayelerinden sac ve stil ornekleri 9

Kylie Jenner, her zmnki gibi son zmnlrd sosyl medyd ktlim ypıyor. En son Instgrm hikyelerinden Cosmopolitn ile yptığı röportj kdr, gelecekte stilini dh d sergilemeye hzır gibi görünüyor. Bu yzıd, Kylie’nin en son Instgrm hikyelerinden görünümlere bir göz tcğız.

Kylie Jenner Sç Stilleri

Kylie Jenner herkesin bildiği bir isim hline geldiğinden beri, düny onun sürekli değişen sç stillerine tkıntı hline geldi. Dlglı buklelerden sıkı örgülere kdr relite TV yıldızı, sçıyl ne yprs ypsın her zmn şık görünmeyi bşrıyor. İşte Kylie’nin Instgrm hikyelerinden en yeni sç görünümlerinden beşi:

1. Dlglı bob: Bu muhtemelen Kylie’nin en popüler sç stili ve on çok ykışıyor! Yz için mükemmel oln dlglı bir Bob sç modeli sllıyor.

2. Kıs bob: Dh rht bir görünüm için Kylie, stili koly ve günlük kullnım için mükemmel oln kıs bob sç modelini tercih etti.

3. Yüksek topuz: Ekstr süslü bir görünüm için Kylie, sçını yüksek bir topuz hline getirdi ve hrik görünüyordu! Yüksek topuz şu nd çok popüler bir sç modeli ve Kylie’ye çok ykışıyor.

4. Bükülmüş örgü: Bu, günlük kullnım için bşk bir hrik sç modeli. Kylie sçlrını güzel bir örgüye çeviriyor ve gerçekten çok etkileyici görünüyor.

5. Sıkı örgü: Son olrk, Kylie sçlrını süper şık ve şık bir sıkı örgüyle şekillendiriyor!

[gllery ids="106830,106831,106832,106833,106834,106835,106836,106837,106838,106839,106840"]

Kylie Jenner Giyim Stilleri

Kylie Jenner hyrnlrının çoğu, Keeping Up With the Krdshins yıldızının görünüşünü sürekli değiştirdiğini biliyor, nck en son Instgrm hikye seçimlerinden bzılrı, giyim trzın dh yrıntılı bir bkış sunuyor. Bir gönderide Jenner, Los Angeles’tki bir etkinliğe giydiği renkli bir kıyfeti sergiliyor.

Üst kısım grfik bskıy shiptir ve yüksek belli şortlr ve renkli ykkbılrl eşleştirilmiştir. Kylie, görünümü prlk pembe bir sç bndı ve ltın küpelerle tmmlıyor.

Bşk bir Instgrm hikye gönderisinde Jenner, prlk srı bir kolsuz bluz ile bir çift siyh tozluk sllıyor. Tkım, siyh bbetler ve uyumlu küpelerle tmmlnıyor. Arlrındn seçim ypbileceğiniz pek çok frklı renk ve bskı ile Jenner’ın hyrnlrı muhtemelen onun grdırobund tklit etmeyi sevdikleri bir kıyfet bulbilirler.

Kylie Jenner Mkyj Stilleri

Kylie Jenner, Instgrm Hikyelerinde her zmn yeni ve ilginç bir şeyler peşinde, bu yüzden mkyjının sürekli değişmesi şşırtıcı değil! İşte Kylie’nin bu yıl şimdiye kdrki en iyi görünümlerinden bzılrı, hepsi frklı bir görünüm yrtmk için mkyj kullnıyor.

Çözüm

Kylie Jenner’ın dünynın en etkili insnlrındn biri olduğu sır değil. Sosyl medydki vrlığı sdece kendi kozmetik ürünlerini tnıtmkl klmıyor, ynı zmnd bize gelecek sezonlr için hngi trendlerin beklendiğini de gösteriyor. Bu yzıd, en son Instgrm Hikyelerinden Kylie’nin en iyi görünümlerinden bzılrın göz tcğız ve her bir kıyfetin herhngi bir fırst için nsıl şekillendirilebileceğini nliz edeceğiz. Arkdşlrınızl geçirdiğiniz sırdn günlerden göz lıcı etkinliklere kdr, Kylie’yi Instgrm’d tkip ettiğinizde her zmn giyecek şık bir şeyler vrdır!

Yorum Yaz