SELÜLİT TEDAVİSİ SEZONLUK DEĞİLDİR

Blog: En iyi sonuç için tedaviye zaman başlamalı ve kişi program sırası ve sonrasında yaşam biçiminde ne tür değişiklikler yapmalı?

Ş.Ö.K.: Aletlerin hiçbiri mucizevi değil, siz desteklemediğiniz müddetçe sonuç başarılı olmaz. Selülit sezonluk değildir, maalesef herkes bu işi son dakikaya bırakıyor, yani yaz gelmeden bir-iki ay önce tedaviye başlıyor. Ancak bu bir sabır işi. Yılların birikiminden birkaç seansta kurtulmak gerçekçi değil. Bu yüzden programa kasım-aralık gibi başlayıp zamana yaymak lazım. Tedavi bitince koruma seanslarını aksatmamak çok önemli. Beraberinde sonucun başarı oranını yükseltmek için kişi bol su içmeli, kilo fazlalığı varsa beslenmesine dikkat etmeli.

Blog: Sonuçlar kaçıncı seanstan itibaren fark ediliyor?

Ş.Ö.K.: Kişinin metabolizmasına ve bizi ne kadar desteklediğine göre değişse de beşinci seanstan itibaren fark görülmeye başlanır.

SELÜLİT TEDAVİSİ SEZONLUK DEĞİLDİR Resimleri




Blog: Tedavinin kalıcılığı ne kadar? Belli dönemlerde kür olarak tekrarlamak gerekli mi?

Ş.Ö.K.: Paket programlar bittikten sonra elde edilen sonucun uzun yıllar kalıcılığını sağlamak için kişiye özel tasarlanan koruma seansları oluyor. Blog: Danışanlarınızın ortak yorumu, High Care’deki tedavileri sona erdiğinde koruma programına devam ettikleri takdirde kilo alsalar dahi aynı bedende kaldıkları. Bu nasıl mümkün oluyor?

Ş.Ö.K.: Evet, çünkü bizim yaptığımız kilo verdirmek değil, lokal fazlalıklardan santim bazında incelme sağlamak. Diyetin ve sporun yetersiz kaldığı, kişileri rahatsız eden lokal fazlalıkları hedef alıyoruz. Hiçbir diyet yok ki sizi sadece sorunlu bölgeden inceltsin.

Uzun kış aylarında soğuk havanın yıprattığı ve matlaştırdığı cildimizi baharla birlikte tazelemenin zamanı geldi. Cildin gön boyunca maruz kaldığı dış etkenlerle mücadele edebilmek ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlamak için maskeler, cilt bakım rutinlerinin ayrılmaz birer parçasıdır. Cilt tipi ve endişesine göre arındırma, nemlendirme ve canlandıncı etki gösterirler.

Cilt bakım rutininizin vazgeçilmezlerinden biri haline gelecek 2 katmanlı “Double Matrix” sistem sayesinde, benzersiz bir deneyim yaşatan ANR PowerFoil Mask’ ile mükemmel bir cilde merhaba diyebilirsiniz.

Maskenin iç katmanı; Advanced Night Repoir teknolojisi ile çevresel faktörlerin sebep olduğu etmenlere karşı cildi korumaya yardımcı olur. Dış katman; yüksek performanslı yeni PowerFoil teknolojisi ile cilde daha hızlı etki ederek canlı, ışıltılı ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanızı destekler.

Bu güçlü konsantre formül, haftalık uyguladığında, cildin ihtiyacı olan nemi de kazanmasına yardımcı olur. Cildinizin pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olarak, ışıltınızla fark edilmenizi sağlar.

Ne yapıyorsunuz; Akademi SaçTerapi’de trikoloji eğitimi almış uzmanlar tarafından kapsamlı analizler doğrultusunda uygulanan tedaviler, saç sorunlarının kaynağına inerek saç ve saç derisi bakımını bir üst seviyeye taşıyor.

Yorum Yaz