SELÜLİT TEDAVİSİ SEZONLUK DEĞİLDİR

Blog: En iyi sonuç için tedviye zmn bşlmlı ve kişi progrm sırsı ve sonrsınd yşm biçiminde ne tür değişiklikler ypmlı?

Ş.Ö.K.: Aletlerin hiçbiri mucizevi değil, siz desteklemediğiniz müddetçe sonuç bşrılı olmz. Selülit sezonluk değildir, mlesef herkes bu işi son dkiky bırkıyor, yni yz gelmeden bir-iki y önce tedviye bşlıyor. Anck bu bir sbır işi. Yıllrın birikiminden birkç senst kurtulmk gerçekçi değil. Bu yüzden progrm ksım-rlık gibi bşlyıp zmn yymk lzım. Tedvi bitince korum senslrını kstmmk çok önemli. Berberinde sonucun bşrı ornını yükseltmek için kişi bol su içmeli, kilo fzllığı vrs beslenmesine dikkt etmeli.

Blog: Sonuçlr kçıncı senstn itibren frk ediliyor?

Ş.Ö.K.: Kişinin metbolizmsın ve bizi ne kdr desteklediğine göre değişse de beşinci senstn itibren frk görülmeye bşlnır.
[gllery ids="103432,103431,103433,103434,103435,103436,103437,103438,103439,103440,103441,103442,"]
Blog: Tedvinin klıcılığı ne kdr? Belli dönemlerde kür olrk tekrrlmk gerekli mi?

Ş.Ö.K.: Pket progrmlr bittikten sonr elde edilen sonucun uzun yıllr klıcılığını sğlmk için kişiye özel tsrlnn korum senslrı oluyor. Blog: Dnışnlrınızın ortk yorumu, High Cre’deki tedvileri son erdiğinde korum progrmın devm ettikleri tkdirde kilo lslr dhi ynı bedende kldıklrı. Bu nsıl mümkün oluyor?

Ş.Ö.K.: Evet, çünkü bizim yptığımız kilo verdirmek değil, lokl fzllıklrdn sntim bzınd incelme sğlmk. Diyetin ve sporun yetersiz kldığı, kişileri rhtsız eden lokl fzllıklrı hedef lıyoruz. Hiçbir diyet yok ki sizi sdece sorunlu bölgeden inceltsin.

Uzun kış ylrınd soğuk hvnın yıprttığı ve mtlştırdığı cildimizi bhrl birlikte tzelemenin zmnı geldi. Cildin gön boyunc mruz kldığı dış etkenlerle mücdele edebilmek ve cildin pürüzsüz bir görünüm kznmsını sğlmk için mskeler, cilt bkım rutinlerinin yrılmz birer prçsıdır. Cilt tipi ve endişesine göre rındırm, nemlendirme ve cnlndıncı etki gösterirler.

Cilt bkım rutininizin vzgeçilmezlerinden biri hline gelecek 2 ktmnlı “Double Mtrix” sistem syesinde, benzersiz bir deneyim yştn ANR PowerFoil Msk’ ile mükemmel bir cilde merhb diyebilirsiniz.

Mskenin iç ktmnı; Advnced Night Repoir teknolojisi ile çevresel fktörlerin sebep olduğu etmenlere krşı cildi korumy yrdımcı olur. Dış ktmn; yüksek performnslı yeni PowerFoil teknolojisi ile cilde dh hızlı etki ederek cnlı, ışıltılı ve genç görünümlü bir cilde ship olmnızı destekler.

Bu güçlü konsntre formül, hftlık uyguldığınd, cildin ihtiycı oln nemi de kznmsın yrdımcı olur. Cildinizin pürüzsüz ve ydınlık bir görünüme kvuşmsın yrdımcı olrk, ışıltınızl frk edilmenizi sğlr.

Ne ypıyorsunuz; Akdemi SçTerpi’de trikoloji eğitimi lmış uzmnlr trfındn kpsmlı nlizler doğrultusund uygulnn tedviler, sç sorunlrının kynğın inerek sç ve sç derisi bkımını bir üst seviyeye tşıyor.

Yorum Yaz