Tesettür Yazlık Bluz Modelleri

Tesettürlü bynlrın günlük hytlrınd sıkç tercih ettiği yzlık tesettür bluz modelleri her sene olduğu gibi bu sene de iddilı ve şık modellerle vitrindeki yerlerini lmy devm ediyor. yzlık tesettür bluz modelleri olmsı gerektiği gibi bu sezond vücud ypışmyn, vücud tm olrk oturmyn bol kesimli ve hfif kumşlrdn oluşn tsrımlrl bynlrın dolplrını süsleyecek. Kplı bynlrın ilgi gösterdiği  modeller bu yıl çok çeşitli renkler ve desenli modeller ile dikktleri çekecee benziyor.Bu sezond hem şık hem de rhtlığın düşkün kplı bynlr yrdımcı olbilmek için bluz modellerini sizin için inceledik.

Bu seneki Yzlık tesettür bluz modellerini tesettür giyimi üzerine çlışn bir çok ünlü mrknın koleksiyonlrınd bulbiliyoruz.Çeşit çeşit renk olnklrıyl dh enerjik ve trend görünmeye yrdımcı olck ve kplı bynlrın sıklıkl tercih ettiği modellerin ynınd, pstel tonlr ile hem şık hem de zrif olmk d yzlık tesettür modelleri yzınd mümkün olck.Yeni sezon modelleri rsınd bir çok dikkt çeken tsrım bir ry gelmeye devm ediyor. Bluz tsrımlrınd desenli ve ksesurlı modeller oldukç dikkt çekerken, dh sde olmyı seven kplı bynlr için düz renkli, pstel tonlu ve ksesur kullnılmyn bluzlrd dikkt çekiyor.Bu yz tesettür bluz modellerinde en çok kullnılmyı tercih edilen renkler ise mor, mvi tonlrı, pstel renkler ve pudr tonlrı.

Modeller rsınd en çok dikkt çeken desenler ise geometrik şekilli desenler, çicek desenleri  ve çizgili desenler olrk görülüyor.Uzun kollu olrk üretilen modeller kplı bynlrın ynı sır, bol ve tesettürlü giyinmeyi seven bynlrınd tercihi olmy devm ediyor. Bol bluzlrın üzerine yerleştirilmiş bele oturtturulmuş büyük kemerler ise yeni sezond bynlr oldukç modern bir görünüm sergilemeleri için fırstlr verecek. Kemerlerin ynı sır bluzlrın üzerinde kullnıln dntel detylr hem klsik hem de modern görünüm seven tesettürlü bynlr için oldukç geniş bir kullnım lnı sğlyck. Dntel detylrın ynınd kullnıln tşlı ve boncuklu işlemeler hem gündüz hem gece kullnımı için oldukç dikkt çekecek.

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz