Pandora takıları

TAYLAND’DAN MEKTUP VAR

Hikyesi oln tkılrı seviyor musunuz? Dnimrk’d bşlyıp Tylnd’d devm eden Pndor tkılrının öyküsü thmin ettiğimden de ilginç çıktı.

1982’de Dnimrk’d doğn Pndor’nın Tylnd Gemopolis’teki merkezini ziyret edip Pndor tkılrın nsıl özenle ypıldığını gördük (sğd üstte ve ltt). Mndrin Orientl Bngkok’tın nehir mnzrlı tersı (sold).

Kolunuzdki her Pndor’nın bir hikyesi vr. Bunu nereden mi biliyorum? Dört y önce Bngkok’, ordn d yklşık bir stlik mesfedeki Gemopolis’e gidip her Pndor tkısının nsıl orty çıktığını şm şm gördüm. Bu syede her “chr-m”ın (bileklik ucunun), her tkının nsıl hzırlndığını gözlemlemekle klmyıp mrknın dünydki duruşu, iş hlkı ve çlışnlrın verdiği önem gibi detylrı d yerinde öğrendim. Sizinle pylşmk için bilerek “yeşil syı”mızı bekledim, çünkü Pndor “reduce, reuse, recycle, replce” (zlt, tekrr kulln, geri dönüştür, yerine koy) ilkelerini benimsemiş, pek çok sosyl projeye dhil bir mrk. En çok titizlendiği konu, sdece sertifiklı, ilk çıkış noktsın kdr tkip edilebilen mlzeme ve kynklrı kullnmsı.

Pndor, bundn yıllr önce Dnimrk, Kopenhg’d küçücük bir dükknd kdınlr için yrtılmış. Anck Pndor sdece (kdın) müşterilerini değil, kdın çlışnlrını d önemsiyor, onlrı mutlu etmek

Dört det ltın, üç gümüş’chrm’lı bileklik, PANDORA, 64552.

için elinden geleni ypıyor. Gemopolis’teki Pndor merkezinde en çok dikktimi çeken şey, kdın çlışnlrını det el üstünde tutmsı. Mesel hmile çlışnlr, diğer herkes gibi bordo değil, mvi önlükler giyiyor, nne dylrın ilk ylrdn itibren pozitif yrımcılık ypılıyor, her türlü öncelik veriliyor.

DÜNYADA FARK YARAT

Pndor sdece bir mücevher mrksı değil, dünynın birçok yerinde kdınlrın ve çocuklrın yşmın doğrudn etki eden hyır işlerini ve değişime etki eden çlışmlrd ktif olrk yer ln kdınlrı destekliyor. Amerik’d bşltıln “Herts of Tody”, kdınlrın ve çocuklrın hytınd klıcı frk yrtck önemli işler ypn, günümüz kdınlrını desteklemek ve kutlmk mcıyl Pndor’nın geliştirdiği bir progrm. Dünynın birçok ülkesinde, pembe kurdele motifli ve temlı chrm’lrının stışındn elde ettiği geliri meme knseriyle svşm vkıflrın ktrn mrk,’te Türkiye’de yptığı bir projenin gelirini de Aile İçi Şiddete Son Vkfı’n ktrdı.
PndorTkı-Aksesur Modelleri 3KMod

[gllery ids=""]

Pndor-2013-Tkı-Modelleri 3KMod

PndorTkı Modelleri 3KMod

Pndor Bilezikler Lidyn.com’d | Lidyn Blog 3KMod

Aliexpress.com: Color Fields üzerinde Güvenilir tkı gümüş … 3KMod

Sevimli Tkılr | Bilezik St 3KMod

Pndor Türkiye`de 3KMod

Pndor Bilezikler Lidyn.com’d | Lidyn Blog 3KMod

MODEL MURANO TAŞLI PANDORA MODERN BAYAN 3KMod

MODEL MURANO TAŞLI PANDORA MODERN BAYAN 3KMod

Yorum Yaz