Evde Kolayca Yapabileceğiniz Detoks Maskeler

21

Evde kolyc ypbileceğiniz detoks mskeleri hkkınd konuşcğımız bu mklede, cildinizi yenilemek ve sğlıklı bir görünüm kzndırmk için kullnbileceğiniz doğl mskeleri keşfedeceksiniz. Bu mskeler, cildinizi temizler, sıkılştırır ve cnlndırırken ynı zmnd cildin pH dengesini düzenler ve sivilceye eğilimli ciltleri temizler. Ayrıc, cildinizi nemlendirir, ytıştırır ve thrişi zltır. Evde kolyc bulbileceğiniz mlzemelerle hzırlybileceğiniz bu mskeler, cildinizi detokslyrk sğlıklı ve prlk bir görünüm elde etmenize yrdımcı olcktır.

Yeşil Çy Mskesi

Yeşil çy mskesi, cildinizin temizlenmesine ve sıkılşmsın yrdımcı olur. Antioksidnlrl dolu oln bu mske, cildinizi yenileyerek sğlıklı bir görünüm kzndırır. Yeşil çyın içeriğinde bulunn ntioksidnlr, serbest rdikllerle svşrk cildinizi korur ve yşlnm belirtilerini zltır. Ayrıc, yeşil çy mskesi cildinizi cnlndırır ve gözeneklerinizi sıkılştırır, böylece dh pürüzsüz bir cilde ship olmnızı sğlr.

Elm Sirkesi Mskesi

Elm sirkesi mskesi, cildin pH dengesini düzenler ve sivilceye eğilimli ciltleri temizler. Elm sirkesi, doğl bir sidik özelliğe ship olduğu için cildinizi derinlemesine temizler ve gözenekleri sıkılştırır. Ayrıc, cildinizi cnlndırır ve prlklık kzndırır.

Bu mskeyi hzırlmk için, bir çy kşığı elm sirkesini iki çy kşığı suyl krıştırın. Krışımı bir pmuk yrdımıyl yüzünüze uygulyın ve 10-15 dkik bekletin. Ardındn, ılık suyl yüzünüzü durulyın. Hftd birkç kez bu mskeyi uygulyrk cildinizin sğlıklı ve prlk görünmesini sğlybilirsiniz.

Yulf Ezmesi Mskesi

Yulf ezmesi mskesi, cildi nemlendirir ve ytıştırır. Anti-enflmtur özellikleri syesinde cildi skinleştirir ve thrişi zltır. Yulf ezmesi, cildin doğl nem seviyesini korumy yrdımcı olur ve cilt briyerini güçlendirir. Ayrıc, yulf ezmesi mskesi cildi besler ve yumuştır, böylece dh sğlıklı ve genç bir görünüm kznmnız yrdımcı olur.

Yulf ezmesi mskesi için ypmnız gerekenler oldukç bsittir. İhtiycınız oln mlzemeler: yulf ezmesi, yoğurt ve bl. Bir kpt yulf ezmesini yoğurt ve bl ile krıştırın. Krışımı yüzünüze uygulyın ve 15-20 dkik bekletin. Ardındn, ılık suyl durulyın ve cildinizi nemlendirici bir kremle nemlendirin. Bu mskeyi hftd birkç kez uygulyrk cildinizin sğlığını ve prlklığını rtırbilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yaz