Bu sezon neler moda olduğunu 3K MODA’dan Öğren

KÖPÜKLER
Chnel’in geçen sene çıkrmsın rğmen klsikler rsınd girmeye dy oln “Cfe Society” koleksiyonund yer ln “köpük” isimli bu tsrımlr siyhl beyzın sil uyumunu direnin mükemmel ypısıyl buluşturmyı bşrmış.

ŞANS MEVSİMİ
İlk çğlrdn beri insnlrı süslediği kdr gizli güçlerine innıln, en özel dilekleri tşıyn değerli tşlr Crtier’nin Amulette koleksiyonuyl yeni bir nlm kznıyor. Oplden lpis lzuliye, oniksten sedefe kdr çok frklı nlmlr tşıyn değerli tşlrl süslü küpeler, kolyeler ve yüzüklerin her biri hem rüy kdr güzel hem de fntziler kdr gizli dilekleri sklıyor.

SONSUZ RUS ZARAFETİ
Sibiry bozkırlrındn Krdeniz kıyılrın kdr Rus imprtorluğu’nun geniş ve trihi coğrfysınd t koşturn Axenoff’un her tsrımınd Rus ristokrsisinin zrfeti ve muhteşem el işçiliğinin özeni hissediliyor.

DÖNGÜ
Vroluşun gizemini brındırn yuvrlk htlr, mücevher dünysının yeni tutkusu. Simdi her tsrımcının yolu bir direden diğerine uznıyor.

YEŞIL DUNYAM
1978 yılınd büyükbbsının kurduğu Bvlgri’den yrılrk kendi mrksını yrtn Mrin Bulgri, yıllr içinde oluşmuş, Elizbeth Tylor’dn Mil Kunis’e, Sophi Loren’den Alici Keys’e vrn geniş hyrn kitlesine ship. Dünynın en büyük etik değerli tş mdenciliğiyle ünlü Gemfields’le is birliği yptığı koleksiyond Mrin B mrksı, mükemmel zümrütlerle ışıldıyor.

KLASİK POP
New York’un popüler kültürünü, modsı hiç geçmeyecek klsik tsrımlrl birleştirmeyi en iyi bşrn mrklrdn oln Frone Mennell by RFMAS, İtlyn kültürünün getirdiği estetik nlyışını, şehir hytının bitmek bilmeyen enerjisiyle hrmnlyrk zmnsız mücevherler yrtıyor.

DÜNYANIN ÇEVRESİNDE
Noktdn bşlyrk yuvrlğın sonsuz ulsn mükemmelliğinden yol çıkn Alfieri & St. John’un bu koleksiyonu, “Dünynın Çevresinde” dını tşıyor. İtly’nın ünlü mücevherci ilesi Dmini’nin mrksı oln Alfieri, özellikle günden geceye geçebilen genç tsrımlrıyl göz dolduruyor.
İlkbhr Yz Erkek Modsı | MODA DÜŞLERİ 3KMod

[gllery ids=""]

2014-sonbhr/kış byn modsı – Milliyet Hber 3KMod

de Neler Mod | Mod Life 3KMod

2015-Sonbhr Kış Kdın Modsı Byn Giyim Trendleri Lorn … 3KMod

Yorum Yaz