Başarılı İş Kadını Nasıl Olunur?

BERİL BAŞARAN Kimdir?

Artebel imtiyz Shibi & Bşrn Hokling Yönetim Kurulu Üyesi

İş kdını kimliğini hem kendi şirketi Artebel’ de hem de shibi olduklrı Bşrn Holding bünyesinde sürdürmek, ynı zmnd hrik bir nne ve iyi bir eş ve en önemlisi güçlü bir kdın olmk, bşrıy odklı bir yşm sürdürmek, iş kdını Beril Bşrn’ı tm olrk nltıyor. Dost, güvenilir, sde yşm trzıyl herkese örnek oln ve çok bşrılı bir kdın.

İş hytınızd bugüne kdr neler yptınız?

Çlışm hytım bnkcılıkl bşldım, ltı sene çlışıp iki sene rdn sonr kızım Min dünyy geldi. Çukurcum’ d bir yıllık geçmişi oln bir mobily firmsının ortğı olrk tekrr iş hytın tıldım. Mobily üretim, ntik ydınltm ithltı üzerine AUTEHTIC HOUSE & UGHTING firmsını yklşık 10 yıl kdr iki ortğıml birlikte yürüttük. Son on beş yıldır Bebek’te kendime it ARTEBEL DESIGN isimli tsrım, dizyn firmsı shibiyim.
[gllery ids="103050,103049,103051,103052,103053,"]
Çlışn kdın olmk size ne kzndırdı?

Dh geniş bir yelpzeden hyt bkıyor olmk. Dh fzl sorumluluk lmkl birlikte, zorluklrl dh koly bş edebilme gücü…

Bşrn Holding sizin ile şirketiniz, ktif olrk bulunuyor musunuz?

Bşrn Holding yönetim kurulu üyeliği ynı sır; holdinge it hemen hemen tüm projelerin içinde yer lmktyım. CMB Ychts’ dn mobily grubun, fur orgnizsyonlrı bn bğlı çlışmkt. Bodrum Rmd ve Trbzon Rmd’nın tüm tsrım ihtiyçlrı ARTEBEL DESIGN üzerinden hyt geçirildi. Bşrn Holding’in merkez yönetim ofisi de yine ARTEBEL trfındn gerçekleştirildi. Kendinize bir firm kurm fikri nsıl oluştu?

Tsrım her zmn ilgi lnım oldu, bunun sonucund kendime it bir firm kurmm kçınılmzdı, ilk zmnlr mobily ve ksesur üzerine yoğunlşıp, devmınd kişiye özel projeler ev, ofis, tekne geldi. Bu dönemde ise; otel projeleri, meg ytlr ve özel jet projelerini yürütmekteyiz. Dünyy kdın gözüyle bkmk nsıl bir olgu?

Kdın gözü her zmn dh detycıdır, yrıntıyı frk eder. Bu yüzden kdın gözü her zmn gerekli ve önemlidir. Kdın olmk bir yrıclıktır.

Anne olmk ile iş kdını olmk rsındki yrımlr neler?

Anne olmk hiç bilmediğimiz ve bitmeyen bir meslek slınd… İş hytınd bir proje lırsınız, doğru ypm gyretiyle ilerlersiniz, sonucund mnevi bir hz ve birz

d pr sizi ttmin edebilir. Annelik ise bmbşk bir olgu… Emek, sbır, krşılıksız sevgi ve bitmeyen bir özveri.v Kdınlr günü size ne ifde ediyor?

Kdınlr Günü kdınlr verilmiş hklrın htırltılmsı dın önemli bir gün; nck önemli oln uygulmd neler ypıldığı… Kdın şiddetin ve tcizin en fzl yşndığı ülkelerin bşınd gelmek bn cı veriyor. Her şeye rğmen umudu kybetmemek gerektiğini düşünüyorum.

Sosyl hytınız d neler ypıyorsunuz, yrdım dernekleri ile çlışmlrınız oluyor mu?

Ailemle vkit geçiriyorum. Çocuklrım büyüdüğü için yrı yrı pylşımlr ypmk gerekiyor bzen. Ne vr ki; fırst buldukç sinem, konser ve tiytroy gidiyorum. Yrdım dernekleriyle zmnsızlıktn fl olrk çlışmıyorum. Anck her fırstt dışrıdn destek veriyorum.

Kıyfet seçimlerinizde yrdım lıyor musunuz, modyı tkip eder misiniz?

Güncel modyı tkip ediyorum. Kıyfet seçimlerimde herhngi bir yrdım lmıyorum, seçimler tmmen kendime it… Bundn keyif lıyorum. Az ve öz olsun diyorum, sde ve şık giyinmeye çlışıyorum.

Sizce kdının gücü nerden kynklnıyor?

Kdın nçlığıyl doğuştn gelen bir özel güce shiptir. Bunun çok büyük vntjı olduğunu düşünüyorum. Dünyy bir birey getirmek, onu büyütmek, on öğretmek

o kdr büyük bir güç ki.

En sevdiğiniz ksesurınız nedir?

Aksesur kullnmyı seviyorum; özellikle kullndığım bir ksesurım yok; m mutlk her kıyfetimde on uygun bir ksesur seçerim. Bunun kıyfeti zenginleştirdiğine innıyorum.

Sizin hiç bilmediğimiz bir yönünüz vr mı? Bizimle pylşır mısınız?

Deniz ve tekne vzgeçilmez tutkumdur diyebilirim. Her fırstt kendi teknemizde ilemle ve dostlrıml olmk vzgeçilmezim.

Yorum Yaz