YENİ YERLİ DİZİLER

Ybncı diziler için birçok şey belliyken yerli diziler sektörün ip üstündeki ypısıyl oluşuyor. Dedikodulr çoğu zmn doğru çıks d insnlr d sevdikleri oyunculrı diğerleriyle ykıştırmy byılıyorlr. Verdikleri iki sezonluk rdn sonr Kıvnç Ttlıtuğ ve Çğty Ulusoy bu sezon geri dönüyorlr. Keşke ynı dizide olslr evet tm ne yzık ki değil. Çğty Ulusoy Leonrdo Di-Cprio, Mtt Dmon, Jck Nicholson’ın bşrolünde olduğu Köstebek filminin uyrlmsı İçerde’de oynyck. Mf-yvri şk dizisinde Ulusoy kirli bir tipi oynrken Bensu Sorl d mfy liderinin dişli kızını cnlndırck. İki oyuncunun krkterleri şk yşyck. Ars Bulut İynemli de Çğty’ın krdeşini oyn-ck. Kıvnç Ttlıtuğ’un prtneri de Tub

Büyüküstün. Adı belli olmyn proje en çok Arp hyrnlrı mutlu edecek çünkü ikisini Dove’un reklm filmi projesinden beri birlikte görmüyorlr. Bülent İnl, Ayç Bingöl, Ceyd Düvenci ve Sercn Bodur’un oyndığı Bbm ve Ailesi de iddilı ypımlrdn. Ağustos yınd bşlyn Bodrum Mslı d sezonl yrışck ypımlrdn.

Birinci bölüm

Gerçek hytt evli oln Bergüzr Korel ve Hlit Ergenç’i bir ry getiren Vtnım Şensin kod dlı dizi Ksım yınd ekrnlrd olck. Binbir Gece setinde tnıştıktn sonr ilk dizileri. Kdir Doğulu ve Mustf Üstündğ’ın ynınd çok ivme kznn bir isim oln Sed Bkn’ın dizisi Bn Sevmeyi Anlt d sezon erken girenlerden. Tmmen genç ve no nme isimlerden oluşn Arkdşlr İyidir de merk uyndırıyor. Geçen sezonun en iddilı dizisi Muhteşem Yüzyıl: Kösem, bu sezon bebek gibi yeni bir dizi olrk giriyor. Kösem krkterine Anstsi Tsilimpiou ve Beren St’ten sonr Nurgül Yeşilçy hyt verecek. Bu sefer hikye Kösem’in oğlu Dördüncü Murt’ın üzerinde olmsı.

Dördüncü Murt’ı Metin Akdülger cnlndırck. Prtneri de Frh Zeynep Abdullh olck. Kr Sevd, Yüksek Sosyete, Poyrz Kryel, Prmprç, Kirlık Aşk, Yeter, Eşkıy Dünyy Hükümdr Olmz, Ttlı İntikm, Hyt Şrkısı ve Asl Vzgeçmem yeni sezon devm edecek.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz