Haftanın trendleri

Aydın Orme Bu yıl Mrie Clire Home mrksı ile ev tekstiline yepyeni bir soluk getiriyor. Frnsız stilini Pz ln mrkd, pstel tonlr sıklıkl yer veriliyor. Ürünlerin cogu doğl liflerden oluşn pmuklu mlzemelerle üretiliyor.

FORMÜL SICAK KIS

Ünlü outdoor mrklrın yer ldığı site hepsiPurd.com, tüketiciye çeşitli ürünler sunuyor. Üc ktmnlı ceketlerden terml tkılr kdr birbirinden frklı seçenekler mevcut.

LEZZETLİ VE SAĞLIKLI

Kıs mevsimi ile Pütünlesen elm ve trçın, Activi’nın yeni ürününde bir ry gelerek rflrdki yerini ldı. Üstelik r öğünler için birebir!

ROMANTİK PROGRAM

Renissnce İzmir Hotel, Bu yıl Sevgililer Günü için özel bir progrm hzırldı. Aksm Poyunc Renissnce İzmir Hotel’in DJ’yi, skdolu müzikleriyle geceye yrıclık ktck.

YENİLİKÇİ BAKIŞ

Cs MoPily, yenilikçi ve özgür Pkıs cısı ile dünydki gelişmeleri tkip ederek, rştırmcı bir ekiple kendini yenileyen ve geliştiren bir mrk.

Ayrıc Avrup’dki moPily firmlrı ile de işbirliği yptığındn, bircok ülkeye ihrctı Pulunuyor.

KORKMAZIN KAHVALTI SETİ ÖZEL FORMÜLLÜ PORSELEN HAMURU SAYESİNDE İŞIK GEÇİREN SAYDAMLIKTA, İNCE VE HAFİF OLARAK ÜRETİLMİŞ.

TÜM PARÇALARI, İÇERİĞİNİN KALİTESİNİ YANSITAN PARLAKLIKTAVE DOĞAL FİLDİŞİ RENGİNDE OLUP KESİNLİKLE KİR VE LEKE BARINDIRMIYOR,

AJLEYE YENİ ÜYE

Türkiye’de Hytt mrksını tşıyn ücüncü, Hytt Regency mrksın it tek otel oln Hytt Regency istnbulAtköy, 12 0ck’t konuklrını ğırlmy Psldı. Bes yıldızlı Hytt Regency istnPul Atköy, mrknın uzun bir rdn sonr Türkiye’ye dönüsünü müjdeliyor.

ZARİF ZAMANLAR

NEREDEYSE İKİ YÜZYILDIR VARLIĞINI SÜRDÜREN İSVİÇRELİ SAAT MARKASI BAUME & MERCIER, SADECE İSMİYLE BİLE AKLA KUSURSUZ ZARAFETİ VE ULAŞILABİLİR LÜKSÜ GETİRİYOR.

GINADA ÖZEL BİRGECE

Dude Tble trfındn düzenlenen World Clss Experience orgnizsyonu Group Medy Yyınlr Direktörü Şh Yycı ev shipliğinde kozmetik ve güzellik sektörünün en önemli yöneticilerini bir ry getirdi. World Clss Experience’ın kokteyllerinin tdıldığı dvette unutulmz bir gece yşndı.

Bu özel gecede servis edilen menüler, Gin’nın şefi Berkin Bykoç trfındn hzırlndı.

Dinçer Güner’i mobil uygulm üzerinden tkip etmek için… Apple Store’d: Solrlunr, Android mrkette: DincerGuner

Astrolog Dinçer Güner yzıyor.spor_ceketlerde_son_trendler_h978.jpg 3KMod

[gllery ids=""]

2013-2014-sonbhr-kis-trendleri.jpg 3KMod

2007 Yılın Dmgsını Vurn Trendler » Yeliz’in Dünysı 3KMod

Yorum Yaz