TRENDLER

Sız de her kış biterken ve bhr yklşırken pniğe kpılıp spor slonlrının kpılrını rşmlynlrdn, şok pzrtesi diyetlerinden medet umnlrdn mısınız? Önce derin bir nefes lın, ylnız değilsiniz. Şimdi nefesinizi bırkın. Ve bu kötü lışknlığınızdn kurtulun, hrekete geçin.

Hrekete geçin derken, hytınızd devs değişiklikler ypın demiyorum. Alışknlıklrımızı değiştirmek, özellikle beslenme ve hreket etme rutinlerimizi frklılştırmk çok zor, frkındyım. Am her şey mümkün, onu d biliyorum.

içinde insn fktörü oln hiçbir şey imknsız değil. Hytınızd gerçekten bir şeyleri değiştirmek istiyorsnız, öncelikle kendinizden, htt bedeninizden bşlmnız gerekiyor. Kendinizi, kbuğunuzun ltınd ıyı hissetmiyorsnız, hytınızın geri klnıyl ıyı hissediyor olmnız d çok küçük bir olsılık. O zmn neden hep pzrtesileri vey yz mevsimim beklemekle geçiyor ömrümüz? Eğer değişiklik istiyorsk, hemen ksiyon geçmemiz gerekiyor. Yrın vey gelecek yz değil.

Uzun zmndır kilosundn rhtsızlık duyn bir insn olrk suçu hep çlışmyn tiroit bezime yüklüyordum. Bhnem hzırdı. Ve kilom teslim olmuştum. Fkt bir süre sonr kendimden ve bhnelerimden o kdr sıkıldım ki, tiroidimi tedvi edemeyeceğime göre, düşünce şeklimi değiştirmem gerektiğim frk ettim. Çlışmyn bir metbolizmy rğmen kilo vermeye önce beynimde krr verdim. Vücudumd ters giden neler vr, önce bunlrı öğrenecek, sonr d bir sğlıklı yşm plnı çıkrcktım.

Soluğu Avustury’nın Altussee köyündeki VıvMyr Klmığı’nde ldım. Merkezde geçen bir hft içinde rhtsızlıklrımı, sğlık problemlerimi detylıc öğrendim. Ve hrekete geçtim. Hiç beklemediğim bir şey oldu. Yklşık 32 gün içinde tm 7 kilo verdim.

Koly olmdı m her sbh dh hfif uynmk kdr insn keyif veren bşk bir şey klım gelmiyor. Yıllrdır değiştiremediğim ğırlığımı, doğru zmnd doğru beslenerek, vücudumu minerller, vitminler, probıyotıklerle destekleyerek ve tbii kı her gün 10 bin dım trk, bir y içinde hfiflettim. Dh hfif değil, ynı zmnd dh d sğlıklıyım. Ve çok dh sğlıklı olcğım inncım tm.

Arzu ve cinsel hzzı kdın d hisseder. Tek eşlilik sdece erkekleri değil kdınlrı d boğbilir. Siz ne snıyordunuz?

VivMyr kürü yzımı okumnızı ve sizin de ihtiycınız oln değişikleri gerçekleştirmenizi dilerim.

Myıs syımızı spor ve spor ypn kdınlr ithf etmek istedik. Çünkü spor ypn her insn, her kdın gıpt ediyoruz. irdelerine, kendi vücutlrın hkim olm yeteneklerine, disiplinlerine, kendilerine gösterdikleri sevgiye, özene hyrnız. Türkiye’de de uluslrrsı pltformlrd bşrı kznmış çok değerli sporcu kdınlrımız vr. Her ne kdr ülkemizde popüler olmslr d, düny bsını onlrı bş tcı ediyor. Onlr d sessiz ve derinden bşrıdn bşrıy koşuyorlr. Biz de bu özel spor ve fitness syımızd Türkiye’nin dört bşrılı sporcu kdınını, kısc “Bizim Kızlr” kpğımız tşıdık.

Düny Krte Şmpiyonsı’nd bynlr 50 kilod ltın mdly kznn milli krteci Serp Özçelik, her ne kdr ufk tefek görünse de, çekim esnsındki zıplmlrı ve krte hreketleriyle, cüssesinden çok dh büyük olduğunu knıtldı. Hedefinde Grnd Slm kznmk oln tenisçimiz ipek Soylu, beş yıl içinde düny tenis listesinde ilk otuzd olmyı hedefliyor. Milli Bsketbol Tkımı oyuncusu Cnsu Köksl, geçen sene Düny Şmpiyonsı kdrosun seçilmiş. 100’den fzl mdlyy ship oln ve 4 düny rekoru bulunn serbest dlışçı Şhik Ercümen, dkiklrc nefesini tutbiliyor. Tek nefesle buz ltınd düny rekoru oln 110 metre şu n kendisinde. Hepsi innılmz kdınlr, hepsi bizleri spor ypmy teşvik ediyor, heveslendiriyor. O zmn bize de hrekete geçmek düşüyor.

Tbii ki sdece dh fzl hreket etmek yeterli değil. ikinci beynimiz oln bğırsklrımız gereken özeni ve sevgiyi göstermek gerekiyor. Bunun için de neler yediğimiz çok önemli. Diyetinize For-mt Atın bşlıklı yzıd, kendinize en uygun bulduğunuz beslenme şeklini seçebilir ve hem bedeninizi hem de ruh hlinizi bştn yrtbilirsiniz. Bhrl birlikte cnlnmk için dh güzel bir zmnlm olmzdı.

Ruh hlimiz derken; Selin Miloşyn, duygu durumumuzu ykındn etkileyen cnlılr oln erkeklerle ilgili nefis bir yzı kleme ldı. “Tek erkekle ömür geçer mi?” sorusunu tekrr sordu ve ynıtını d snırım buldu. Kendisiyle ynı fikri pylşır mısınız, bilemem m Selin’in önerdiği lterntiflerin çok dh eğlenceli olduğu kesin.

Geç gelen bhrın tüm etkisini hem mod hem de kozmetik trendlerinde bolc hissedeceğimiz bir döneme giriyoruz. Renkler ve desenler el ele vermiş, bizi kışın hntl dünysındn çıkrmk için çırpınıyor. Bize de bu cümbüşün neşesine kendimizi bırkmk klıyor.

Bu y ybncı bir de konuğumuz vr. Lübnn’lı mücevher tsrımcısı Selim Mouznnr, kpk çekimimizde sporcu yıldızlrımız enfes prçlrıyl ekstrdn bir pırıltı ktmk için, çekime bizzt ktıldı. Hzır Mouznnr’ı İstnbul’d yklmışken, kendisiyle Blt’t neşeli bir çekim gerçekleştirdik.

Herkese rengrenk bir bhr mevsimi dilerim.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz