En İyi Selülit Bakımı

Yz yklşıyor; bu bir selülit lrmı. Kremler, enjeksiyonlr, birkç senst mucize (!) vdeden son teknoloji cihzlr, yoyo etkili diyetler bunc zmn pek işe yrmdı. Peki onlrı “tedvi” etmeye ne dersiniz? High Cre Selülit Bkımı ve Lokl İncelme Merkezi, önce selülite sebep oln problemleri ortdn kldırıyor, rdındn sizi vücudunuzun en iyi hliyle tnıştırıyor.

BU DEFA TAMAM!

Bu neden oldu biliyor musunuz? Çünkü bu yğ yktırn yöntemler vücud elektrik kımıSsı, krbondioksit gzı, ilçlı krışımlr vs. vetrek selülitin temel sebeplerinden dolşım bozuklugunun ve bğ dokusu hsrınızın dh Oturtmsın yol çtılr. Lenf sisteminin görevi, selülitleri vücuttn tmktır.

Sğlıksız bşın su bu işleyişi olumsuz etkiler. Atılımı gerçekleşemeyen mddeler doku içinde klır, yğ hücrelerine bskı ypr ve selülit görünümü orty çıkr. Sporunu kstmyn, ikon, bzı kilolu ve düzenli spor ypmyn kdınlrd selülitten eser olmmsının nedenlerinden biri bu! Özetle yğ ykmktn ziyde öncelikle bğ dokusunu onrmyı ve dolşımı olumsuz etkileyen rtık mddelerin vücuttn tılımı için lenf sistemini uyrmyı hedeflemek gerek.

[gllery ids="103425,103426,103427,"]

BU SİSTEMİN FARKI NE?

Etiler’deki High Cre Selülit Bkımı ve Lokl İncelme Merkezi’nin shibi Şule Öztürk Kr’yl geçtiğimiz kış tnıştım.

Dizimdeki spor sktlnmsı sebebiyle geçirdiğim meliyt, rdındn ylrc süren hreket kısıtlılığı sonucu bcklrımd oluşn şişlik, dolşım bozukluğu (ve bonu-su selülitler) sebebiyle senelerdir dolbımın rklrın skldığım mini şortlr geçtiğimiz yz üzerimden hiç çıkmdı ve bu, High Cre syesinde oldu! O güne kdr “selülit tedvisi” nitelemesi benim için plvrdn ibretti. Anck Şule Öztürk Kr, yşı ve vücut tipi frklı kişilere stndrt tek letle müdhle etmeyip vücud ısı ve elektrik kımı vermeyen frklı cihzlrı kombinleyen, kn dolşımını hızlndırıp toksinlerin tılımını sğlyrk selüliti mskelemeyip tedvi eden sistemlerini nlttı.

HİGH CARE’DE BUNLARA DA ÇÖZÜM VAR

Merkezin shibi Şule Öztürk Kr, selülil tedvisi ve bölgesel incelme dışınd şğıdki sorunlr yönelik uygulmlr yptıklrını d belirtiyor.

Bsen çıkıntısı Popo düşüklüğü Bck içi gevşekliği Diz üstü ödemleri Dolşım bozukluklrı Mide ve krın srkmlrı Bel klınlığı Klç çıkıntısı Sırt fzllıklrı.

Kollrdki selülit ve srkmlr Göz ltı torblrı, yüz ve göz çevresi kırışıklıklrı Çene ltı srkmlrı (gıdı) Akne sorunlrı Göğüs deformsyonlrı tınc bn güven verdi. İstikrrl devm ettiğim 15 sens sonrsınd sonuç neredeyse mükemmeldi, üstelik dolşım problemim yok olmuştu; bcklrım kuş kdr hfifti! Blog Türkiye Güzellik Editörü olrk yöntemle ilgili sizi ydınltmyı kendime borç biliyorum.

Merkezinizde ltı cihzı kombinleyen, kişiye özel uyguldığınız tedvi progrmını detylndırır mısınız?

ŞULE ÖZTÜRK KARA: High Cre İstnbul, merkezi Almny’d bulunn Weyergns High Cre AG firmsının selülit bkımı ve lokl incelme sistemini High Cre konseptindeki tüm cihzlrıyl uygulyn Türkiye’deki tek yer. Biz güzellik merkezi değiliz. Uzmnlık lnımız sdece selülit bkımı ve lokl incelme. Bunu yprken kullndığımız sistem vücud elektrik kımı ve ısı vermiyor. Dolyısıyl vris, kılcl dmr ve dolşım bozukluğu olnlr d letlere rhtlıkl girebiliyor. Tedvide birbirini destekleyen cihzlrın kimi lenf dolşım bozukluklrını iyileştirirken, kimi ödem ve toksik mddelerin dışrı tılımını sğlıyor, bir diğeri gevşek bğ dokusunun n nedeni oln sit fzllığım gideriyor.

DANIŞANLAR NE DİYOR?

SEMA TENSİ, 43, Senrist High Cre’le tnışmm blm syesinde oldu. İkimiz de mesleğimiz gereği oturrk çlışıyoruz, spor ypmy d pek vktimiz yok. Zmnl selülitlerim rttı, berberinde kn dolşımı sorunlrı d yşmy bşldım. Ablm uygulmlrdn ve Şule Hnım’dn övgüyle bhsediyordu m ben pek bu trz tedvilere güvenmediğimden ilk bşlrd sıck bkmdım. Fkt blm, sdece selülit tedvisi değil, ynı zmnd kn dolşımı düzensizliğine de iyi gelecek diye ısrr edince High Core’in kpısını çldım. Şule Hnım’ın güvenilir ellerine kendimi teslim ederek hytımın en doğru krrlrındn birini verdimi Bir oydır hftd iki def gidiyorum. Uzun zmn olmdı m olumlu sonuçlrı lmy bşldım bile.

NALAN PİŞİRİCİ, 33, Koordintör

Senelerdir mücdele ettiğim krın ve bsen bölgemdeki fzllıklrdn kesin kurtulmy krr verdiğim sırd yolum Şule Hnım ve bölgemden toplmd 10 cm inceldim. Aynd kendinize bkıp eski pntolonlrın ne kdr bol geldiğini görmek hrik bir duygu! En son kendimi bîr kbinde 38 beden pntolon giymişken buldum. Profesyonel ve güler yüzlü bir ekiple klıcı sonuçlr lmk istiyorsnız, High Cre doğru dres.

SUZAN YILDIZ, 48, Serbest Meslek High Cre’e beş yıl önce bir rkdşımdki olumlu neticeyi görünce bşldım ve kendim için en doğru şeyi yptım. Zyıf olmm rğmen beni kilolu gösteren bsenlerim vrdı. Her şeyi denedim m y netice lmdım y d kıs sürede eski hline döndü. Herkes diyet yp dedi m kilo problemim yoktu ve dh d zyıflmk istemiyordum. High Core’de pket progrm sonucu sdece bsenlerimden iki beden inceldim, rtık dökümlü kıyfetlerle onlrı gizlemek zorund değilim. Bu muhteşem bir duygu ve en güzel trfıys tedvinin üzerinden iki yıl geçmesine rğmen sdece ylık korum sensın gelerek ynı klbiliyorum. 17 yıldır ynı yerde ve ynı ekiple çlışn High Core’in profesyonel uzmnlrın sonsuz teşekkürler!

Yorum Yaz