Mükememmel bir cilt elde etmenin yolları

Zmnı geldi; Neyin mi? Mükememmel bir cilt elde etmenin. Cilt tonu eşitsizlikleri, ince kırışıklıklr vAkılık kybı gibi problemler için bşvurduğunuz kimysl peeling veSşitli lzer uygulmlrını RoC’un işlemler sonrsınd uygulnn,Bstekleyici serileriyle kombinleverek dh hızlı sonuçlr

lmy ne dersiniz? elif tuncel yeni yıl girerken yenilenmeye cildinizden bşlmk istemez misiniz? Ne de ols kış ylrı cilt lekeleri, ince kırışıklıklr ve sıkılık kybı gibi yşlnm belirtileriyle svşmk için idel dönem. Hiperpigmentsyon, yni cilt tonu eşitsizliği vey kne izlerinden şikyetçiyseniz, olumlu sonuç lbileceğiniz bşlıc yöntem, ciltteki sit dengesini düzenleyen kimysl peeling uygulmlrı. Koljen üretimini ktive eden Frksiyonel Lzer’se, lekelerin ynı sır ince kırışıklıklrın görünümünün zlmsınd d etkili bir yöntem. Peki bir Qswitch lzer teknolojisi oln ClerUft’le cildinizdeki

sıkılık kybındn hızlı ve cısız şekilde kurtulbileceğinizi biliyor muydunuz?

TAMAMLAYICI BAKIMLA ETKİYİ ARTIRIN

Tbii bütün bu tedviler esnsınd cildinizin hssslştığı ve thrişe ytkınlştığı bir gerçek. Tm bu noktd yrdımınız cilt bkımının estetik dermtoloji prosedürlerindeki tmmlyıcı rolünü gösteren ilk mrk oln RoC® yetişiyor. Güvenli ve inovtif ürünleriyle hem cildi bu uygulmlr hzırlıyor hem de işlemlerden dh iyi sonuç lınmsın yrdımcı oluyor.

GİZLİ SİLAHLARINIZ

Cildinizi RoC®’un ProRenove ve Pro serilerindeki destekleyici ve onrıcı ürünlerle yeniden ypılndırın.

RoC® PRORENOVE serisi kırışıklrı hfifletiyor, cilt tonunu ve dokusunu düzeltmeye, koyu leke oluşumunu önlemeye yrdımcı oluyor.

Birden çok yşlnm belirtisini gideren RoC® Hexinol teknolojisiyle geliştirilmiş ProRenove Yşlnm Etkilerine Krşı Bkım Kremi, koyu renk lekelerin çılmsın yrdımcı bir ntioksidn oln C vitmini içeriyor. RoC® ProRenove Bkım Kremi’ni düzenli olrk sbh ve kşm uygulynlr, sekiz hft sonr dh pürüzsüz bir cilde, 12 hft sonrys dh ışıltılı cilt tonun kvuşuyor. Estetik dermtoloji işlemlerinden en iyi sonucu lmk üzere geliştirilen serinin, özellikle peeling ve lzer prosedürlerinden bir hft sonr, bu işlemlerden en iyi sonuçlrın lınmsı için tmmlyıcı bkım olrk kullnılmsı öneriliyor. Bu uygulmlr sonrsınd ciltte oluşn izleri hfifletmeye yrdımcı oln serinin 40 mİ likit ve 50 mİ yoğun krem formlrı bulunuyor.

RoC

RoC® PRO SERİSİ, hsss ciltler için özel tsrlnmış ürünleriyle temizliyor, onrıyor, koruyor ve rhtltıyor.

ProClm Ekstr Ytıştırıcı Bkım Kremi, ProCic Ekstr Onrıcı Blsm, ProProtect Ekstr Ytıştırıcı Koruyucu Bkım Kremi ve ProClense Ekstr Hsss Temizleyici Yüz Yıkm Jelı ürünlerinden oluşn seri, estetik dermtoloji işlemleri öncesinde dh etkili sonuç lbilmek için cildi hzırlıyor; işlem sonrsıys hssslşmış cildin rhtlmsın ve oluşn izlerin hfiflemesine yrdımcı oluyor. RoC® ProClm Ekstr Ytıştırıcı Bkım Kremi, hsss, kuru ve thriş olmuş ciltleri ytıştırıyor, kızrıklık ve thriş hissini zltıyor. Sivilce, kne gibi kızrıklığ eğilimli ciltler için uygun oln krem, enjeksiyon uygulmlrının hemen sonrsınd d kullnılbiliyor. RoC® ProCic Ekstr Onrıcı Blsm, thriş, kızrıktık, kurum, epilsyon ve tırş sonrsı cildi rhtltmk için, peeling vey lzer tedvisi sonrsınd cilt onrımın yrdımcı olmk için kullnılbiliyor. Çinko ntibkteriyel etkili RoC® Zinc, cilt onrımın yrdımcı oln hylüronik sit ve cildi nemlendiren gliserin içeriyor. RoC® ProProtect Ekstr Ytıştırıcı Koruyucu Bkım Kremi SPF 50, cildi güneşten korumk, peeling vey lzer prosedürleri sonrsınd hiperpigmentsyonu önlemek için kullnılbiliyor. Hsss, şırı hsss, kuru, çok kuru ve thriş olmuş ciltler için kullnımı uygun oln krem, AntiUVA/UVB filtrelerine ve SPF 50 güneş korum özelliğine ship. RoC® ProClense Ekstr Hsss Temizleyici Yüz Yıkm Jeli, enjeksiyon uygulmlrındn önce cildi kurutmdn nzikçe temizlemek için kullnılbiliyor. Kuru, çok kuru ve thriş olmuş ciltlerin kullnımın uygun oln jel, lerji risklerini en z indirmek için formüle edilmiş.

LIFTING ETKİLİ ALLIK MI?

Evel, evet; üzerinde ynen öyle yzıyordu. Üstelik minerl bzlı olduğunu, kimysl içermeyen SPF 30’l UVA ve UVB ışınlrın krşı koruduğunu d eklemişler.

Ynk bölgesine çık hvd ypıln spor sonrsı gibi ttlı bir pembelik verirken cildi sıkılştırıyor. Perricone MD No Blush Blush (ti 57) del bir ynk serumu ve bu işi kesinlikle biliyor.

geleneksel yöntemlerle üretilen yüzde 100doğl Kül suyu ve yğı içeren cilt bkını serisini bir n önce denemenizi öneririm. Cilde nınd prlklık ve yumuşklık kzndırn, her tipe uygun Pcrfccting Kese I5lixir kuru yg (6109) benim fvorim.

Kış rüysı

Yoks yeni yıl girerken dileğiniz dh sıkı ve ışıltılı bir cilt iniydi? O hlde size iyi hber; düşleriniz gerçek oldu!

RETİNOL MESELESİ

Geee biz uyurken cildimiz üzerinde çlışn ynzde 0.5 retinol ve sf A vitminiyle yşlılık izlerine rdikl çözüm getiriyor. Ihı rd retinol kntlnnnınıncıll üzerindeki olumlu sonuçlrının ynınd kşıntı, kızrıklık gibi yn etkilen olbildiğini unutmyın ve kullnım dnşnk konsntrsyonlrl bşlyın.

İLHAMI DOĞADAN

Cudlie’nin serum (6225), göz bkım kremi (6185), günlük nemlendirici (6195) ve gece

Yeni yıl tze ve enerjik bşlmk güzel olmz mı? O zmn değişime şns verin ve kendinizi şımrtmy hzır olun.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz