DERİN NEFES ALIN! İŞTE MODA RENKLERİ

DERİN NEFES ALIN! İŞTE PANTONE RENKLERİ

Roze Kuvrs & Gök Mvisi

Yeni yıl için iki dinlendirici ve hvdr pstel tond krr kıln renk otoritesinin hepimize bir mesjı vr: Rhtlyın. ‘Telş içindeki hytlrımız ve bizi çevreleyen çılgınlık, gittikçe rtn bir sükunet istemine yol çıyor,” diyor Pntone renk enstitüsü genel müdürü Letrice Eisemn. Roze kuvrs; günbtımı, körpe bir çiçek vey kızrmış bir ynğı nımstırken gök mvisi ise geniş, ğrtılmış gökyüzünü çğrıştırıyor. Eisemn, “Bunlrı berber kullnmk gençliğinizin hfifliğine dönmek gibi; serin ve sıck renklerin kombinsyonu bir denge hissi getiriyor,” diye ekliyor. Bu iki popüler tonu nsıl bir ry getirebileceğinizi merk ediyor musunuz? Önerilerimiz için syfyı çevirin.

Romntik Psteller Nsıl Giyilir

Bu hsss tonlrın şekerimsi ttlılığını dengelemek için zengin kumşlrı ve üzerinize oturn klıplrı tercih edin. Olğnüstü zrif ve feminen bir etki yrtmk için gök mvisi bir gömlek ile uçuk pembe pntolonlrı kombinlemeyi öneren InStyle editörlerinden Ali Pew, “İpek kumşlr gerçekten sofistike görünüyor,” diyor.
[gllery ids=",,,,,103996,,,103997,103998,103999"]
TROPİK RÜZGAR

Vogue Eyevver, İlkbhr-Yz modellerini Adrin Lim’nın yüzü olduğu çrpıcı bir reklm kmpnysıyl tnıttı. Escd de Selrön Merdivenleri, Br De Gomez, Kesmeşeker Dğı gibi Rio de Jneiro’nun nefes kesici bölgelerinde mrknın ürünleriyle Ellen Von Umverth’in objektifine poz veren süper model, çekimlerde Brezily kültürünün krkteristik yönlerini kendi bkış çısıyl yorumlmış. Tropik iklimin cnlı renklerinin öne çıktığı seri, dünyyı dolşmyı seven kozmopolit kdınlrın neşeli ypılrını ve stil shibi duruşlrını ynsıtıyor.

LONDRA ÇIKARMASI!

MANU Atelier.yeni koleksiyonuyl Londr’nın en köklü mğzlrındn Selfridges’ giriş yptı! Ses getiren bu tılımın çıkış noktsını ve yeni modellerinin detylrını mrknın kuruculrı Beste ile Merve Mnstırdn öğreniyoruz. Selfridges bünyesine girme fikri nsıl doğdu? MANU Atelier’yi kurduğumuzdn beri, Selfridges kendimize hedef olrk belirlediğimiz stış noktlrı rsınd en yukrılrdydı. Ekim yınd Pris’te İlkbhr-Yz koleksiyonumuzu tnıtırken mğzdn ilk siprişimizi ldık. Mğzd ve vveb sitesinde hngi ürünleriniz stış sunuluyor? Mini Pristine, Mini Tote, Mini Shoulder ve Beli modellerimiz stılıyor. Çntlrınızı tercih eden ybncı ünlüler vr mı? Ev Chen, Bell Hdid, Isbel Adrin, Louise Roe gibi isimler vr.

2018’d ne gibi yenilikleriniz olck? Yz koleksiyonumuzd Mini Pristine için çizilmeyen yeni bir deri kullndık, ykınd V2K Designers ve Vkkorm’lrd d stış girecek. Önümüzdeki ylrd yurt dışınd birçok frklı noktd d stışlrımız bşlyck.

Tüm ürünler için selfridges.com.

Mmleo Krköy’de

Geçtiğimiz yz Alçtı’d bech&resturnt konsep-tiyle hizmet veren Mdeo, yeni sezond müdvimleri ile Krköy’de (0212 243 09 42) buluşuyor. Mert Gocy,

Dorukhn Acr, Erdl Doğn ve Kerem Onger ortklığı ile hyt geçirilen meknın İtlyn mutfğın it lezzetleri, özel kokteylleri ve kulüp kısmınd gece yrısındn sonr servis edilen zengin br menüsü oldukç beğeni topluyor. DJ Kerem Onger, Deep House, Nu Disco trzı prçlrl müzikseverlere keyifli stler yştırken. Slı, Çrşmb ve Perşembe geceleri ise cnlı performnslrl misfirler eğlencenin doruğun ulştırılıyor! Pzr günleri brunch servisi de bulunn M-deo’nun ÖzerTulgn Mimrlık imzlı dekorsyonu, semtin ruhunu fine-dining ve dub/lounge şıklığı birleştiriyor.

Test Edildi, Onylndı!

Columbi Sportsvver, sezonu düny çpındki yeni mrk iletişim pltformu ‘Tested Tough’ ile krşılıyor. Şirket çlışnlrının ve Yönetim Kurulu Bşknı Gert Boyle’un bşrollerini pylştıklrı kmpny; Anne Boyle’un yüksek bir klite stndrdınd olduklrını knıtlmk için uzun yıllr oğlu CEO Tim Böyle üzerinde denediği ürünlerin, krlrl kplı Kuzeybtı Psifik’te işe gelen ve hft sonlrını dğlrd, göllerde ve ptiklrd geçiren firm yetkilileri trfındn test edilmesini sğlıyor. Proje dhilinde, Columbi’nın üstün performns serisi Titnium d ön pln çıkrılıyor. Sochi Olimpiytlrı’nd Amerik, Rusy ve Knd tkımlrının yrış dışı kıyfetlerinin sponsorluğunu üstlenen mrk. Olimpiyt ruhu ve zorlu koşullrdn esinlendiği koleksiyonu çık hv ve şehir yşmın uyrlıyor.

Tüm ürünler için Columbi Sportsmer, Boyner; (0212) 34S 50 70.

MUHTEŞEM YOLCULUK!

4 Arlık-21 Şubt trihleri rsınd Pris, Grnd Plis’de gerçekleşecek ‘Volez, Voguez, Voygez’ sergisi, Louis Vuitton’un 1854 yılınd bşlyn yolculuğunu Mison’un geleceğini yrtn kişilerin bkış çılrıyl bir ry getiriyor. Robert Crsen trfındn hzırlnn temtik seyht, mrknın sembolü niteliğindeki ntik sndıkl bşlıyor ve toplm dokuz bölüme yyılıyor. Kürtörlüğünü Olivier Sillrd’ın üstlendiği, Vuitton’un rşivlerinden obje ve belgelerin Plis Gllier ve Musee de l Mode de l Ville de Pris’den prçlrl buluşturulduğu sergi, ulşım lnındki yeniliklerin Frnsız mod evinin gelişiminde oyndığı rolü etkileyici bir şekilde gösterirken, yrtıcı mod sunumlrıyl d snt bmbşk bir boyut kzndırıyor. Gelin, bu sırlık serüvene kısc göz tlım!

Yorum Yaz