Çağla Demir (Kara Sevda Banu) Kimdir?

Kara Sevdanın Banu’su Çağla Demir her sezonun rakipsiz rengi beyazlar içinde naif bir zarafet yakaladı

23 yaşındaki Çağla Demir’i ilk kez Afedcezirdizisinde canlandırdığı Ceren rolüyle tanıdık, şimdi ise Kara Sevda’nın hırslı ve entrikacı Banu’su olarak izliyoruz. Annesi kızının hep kötüleri canlandıracak olmasından korktuğunu söylüyormuş, o ise işine aşık ve iyi bir oyuncu olarak anılabilmek bu hayattaki en önemli gayesi.

‘Güzel kız,’yerine ‘Ne kadar iyi oynuyor,’u duymak isterim.” “Liseyi bitirdikten sonra modelliğe başladım. Birkaç reklamda ve kısa tanıtım filminde oynadım, katalog çekimlerine katıldım. Sonra Ankara’da biryıl özel temel oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldım. ‘Güzel kız,’ yerine ‘Ne kadar iyi oynuyor,’u duymak isterim. Umarım bir gün öyle olur. Ankara’da eğitim alırken ajansım yoktu, Tümay Özokur’la tanıştım o da benimle çalışmayı kabul etti. Üç yıl boyunca pek çok görüşmeye gittim. Ondan sonra Medcezif in seçmelerine girdim, iki bölüm için aranan bir roldü ama daha önce bir dizi setinde bulunmamıştım ve bu tecrübeyi yaşamayı çok istiyordum, hemen kabul ettim. İki bölüm 17 bölüm oldu.”

“Banu ateşle oynuyor.” “Banu çok hırslı bir kız ve onun için duygularından önce mantığı geliyor. Bense daha çok kalbim ve duygularımla hareket ederim. Daha güçlü bir karakter, herkese karşı dik duran, asla kendini ezdirmeyen ve bir şeyi istiyorsa elde etmek için her şeyi yapabilen biri Banu. Ateşle oynuyor bazen ama hiç korkusu yok, kendine güveni tam.”

Çağla Demir (Kara Sevda Banu) Kimdir? Resimleri




“Bir Çağan Irmak filminde oynamak en büyük hayalim.” “Bir sinema filminde oynamayı çok istiyorum, özellikle de Çağan Irmak’ın bir filminde oynamak en büyük hayalim. Nadide Hayata da gittim, çok güzel bir film. Tiyatro da istiyorum ama şu an çok yeniyim ve tiyatro çok başka bir şey, hakkını vererek oraya girmek isterim.”

“Küçüklük fotoğraflarımda Safinaz gibiyim.”

“Pilates yapıyorum, yağlı bir şey yemiyorum. Abur cubur asla yemem mesela. Hep böyleydim ama, bir insan hiç kola, cips aramaz mı? Ben aramam, hiç sevmem. Tatlı krizlerim yoktur. Bir, iki kilo almak istiyorum ama alamıyorum. Az ve sık yiyorum, bir oturuşta çok fazla yiyemiyorum ama iki saatte bir ağzıma mutlaka bir şeyler atarım. Küçüklük fotoğraflarımda Safinaz gibiyim (gülüyor).”

“Natalie Portman’ın Siyah Kuğusunu ben oynamak isterdim.” “Baleye yazılmaya kaıar verdim. Hem vücudunu daha iyi tanıyorsun hem de duruşun daha güzel oluyor. Siyah iüığu’dan geliyor bu merak. Bu arada Natalie Portman’ın rolünü oynamayı çok isterdim. Türkiye’de böyle film yaparlarsa baleyi öğrenmiş olayım, hemen beni seçsinler, şimdiden yatırım yapmış olayım (gülüyor).”

Yorum Yaz