Çağla Demir (Kara Sevda Banu) Kimdir?

Kr Sevdnın Bnu’su Çğl Demir her sezonun rkipsiz rengi beyzlr içinde nif bir zrfet ykldı

23 yşındki Çğl Demir’i ilk kez Afedcezirdizisinde cnlndırdığı Ceren rolüyle tnıdık, şimdi ise Kr Sevd’nın hırslı ve entrikcı Bnu’su olrk izliyoruz. Annesi kızının hep kötüleri cnlndırck olmsındn korktuğunu söylüyormuş, o ise işine şık ve iyi bir oyuncu olrk nılbilmek bu hyttki en önemli gyesi.

‘Güzel kız,’yerine ‘Ne kdr iyi oynuyor,’u duymk isterim.” “Liseyi bitirdikten sonr modelliğe bşldım. Birkç reklmd ve kıs tnıtım filminde oyndım, ktlog çekimlerine ktıldım. Sonr Ankr’d biryıl özel temel oyunculuk ve tiytro eğitimi ldım. ‘Güzel kız,’ yerine ‘Ne kdr iyi oynuyor,’u duymk isterim. Umrım bir gün öyle olur. Ankr’d eğitim lırken jnsım yoktu, Tümy Özokur’l tnıştım o d benimle çlışmyı kbul etti. Üç yıl boyunc pek çok görüşmeye gittim. Ondn sonr Medcezif in seçmelerine girdim, iki bölüm için rnn bir roldü m dh önce bir dizi setinde bulunmmıştım ve bu tecrübeyi yşmyı çok istiyordum, hemen kbul ettim. İki bölüm 17 bölüm oldu.”

“Bnu teşle oynuyor.” “Bnu çok hırslı bir kız ve onun için duygulrındn önce mntığı geliyor. Bense dh çok klbim ve duygulrıml hreket ederim. Dh güçlü bir krkter, herkese krşı dik durn, sl kendini ezdirmeyen ve bir şeyi istiyors elde etmek için her şeyi ypbilen biri Bnu. Ateşle oynuyor bzen m hiç korkusu yok, kendine güveni tm.”
[gllery ids=",,,104176,,,,104177,,,104179,,104180"]
“Bir Çğn Irmk filminde oynmk en büyük hylim.” “Bir sinem filminde oynmyı çok istiyorum, özellikle de Çğn Irmk’ın bir filminde oynmk en büyük hylim. Ndide Hyt d gittim, çok güzel bir film. Tiytro d istiyorum m şu n çok yeniyim ve tiytro çok bşk bir şey, hkkını vererek ory girmek isterim.”

“Küçüklük fotoğrflrımd Sfinz gibiyim.”

“Piltes ypıyorum, yğlı bir şey yemiyorum. Abur cubur sl yemem mesel. Hep böyleydim m, bir insn hiç kol, cips rmz mı? Ben rmm, hiç sevmem. Ttlı krizlerim yoktur. Bir, iki kilo lmk istiyorum m lmıyorum. Az ve sık yiyorum, bir oturuşt çok fzl yiyemiyorum m iki stte bir ğzım mutlk bir şeyler trım. Küçüklük fotoğrflrımd Sfinz gibiyim (gülüyor).”

“Ntlie Portmn’ın Siyh Kuğusunu ben oynmk isterdim.” “Bleye yzılmy kır verdim. Hem vücudunu dh iyi tnıyorsun hem de duruşun dh güzel oluyor. Siyh iüığu’dn geliyor bu merk. Bu rd Ntlie Portmn’ın rolünü oynmyı çok isterdim. Türkiye’de böyle film yprlrs bleyi öğrenmiş olyım, hemen beni seçsinler, şimdiden ytırım ypmış olyım (gülüyor).”

Yorum Yaz