Bayan Kumaş Pantolon Modelleri

Öncelikle Pntolonun üstüne ve ltın lbileceğiniz sezonun trend lterntifleriyle bşlylım;

KLASİK

Trençkot denince kl gelen ilk model ve renkler sonbhrın detylnyl buluşuyor. DESA 799 TL

RENKLİ

Yğmurlu hvy en çok lcivert ykışıyor. Sokğ renk ktmk isteyenler bury! Ipekyol 329 TL

ROCKER

Sokk stilinin si kdınln siyh deri trençkotlnndn bu yıl d vzgeçmiyor!

Mngo 659,99 TL

CALZEDONIA SPOR SALONUNDA

Sonbhr için “Fitness” koleksiyonu hzırlyn Clzedoni, Cmille Rowe ile iş birliği yptı. Spor tutkunln için hzırlnn seri, çbuk kuruyn ve nefes ln kumşlrdn

CHANEL’İN İKİ TONU

Gbriclle Chncl 1957 ‘te “Zrfetin en yüksek formu” dediği çift tonlu ykkbılrı yrtmıştı. Bu yıl çift tonlu ykkbılr yenilenen yüzüyle sunuluyor.

ACİLİM

Kolejli kız yeniden rmızd! 70‘leri çok güçlü hissettiğimiz bu yeni sezond preppy trzını, modern dokunuşlrl bştn yrtbilirsiniz.

Yeni sezonund ilkbhr ve yz ylrındn desenli pntolonlr çok mod olck diyebiliriz. Modelleri rsınd yırtık jen pntolonlrı d sıkç göreceğiz. Tsrımlrınd  dh çok dr kesimler dikkt çekecek yrıc d dr pç tsrımlr ile bynlrın şıklık ve zerfetleri ön pln çıkcktır. Bynlrımızın iş hytlrınd giyecekleri pntolon modelleri ise şık m dh rht kullnımı oln pntolon modelleri belleri yüksek ve dr pç olrk krşımız çıkck. Modellerde dr pç pntolonlrın ynısır bol pç desenli pntolon modelleri oldukç cnlı renkli seçenekleri ile günlük hytınızd sizlere çok büyük kolylık sğlyck modeller olcktır. Renk seçenekleri çok fzl yeşil , mvi , kırmızı ve dh birçok renk seçeneğini tercih edebilirsiniz. Günlük hytınzd d şıklığı tercih eden bynlrımızdn iseniz pntolon koleksiyonlrın çok şık tsrımlr bulcksınız klıplrı ve tsrımlrıyl hem günlük hytınızd hemde özel zmnlrınızd çok şık görüneceksiniz.

Bynlrın en sık kullndığı ve en rht ettiği kıyfetlerdir. Bu yüzden pntolon modsını d ykındn tkip etmek gerekiyor.  Yeni trendler, yeni modeller yılınd d kdınlrın ilgisini çekmeye devm ediyor. Sunuln modeller her zmn kullnbileceğiniz, her zmn şık görünecek tsrımlrı ile geniş bir koleksiyon hline geliyor. Seçenekler çok elbette m stilinizi göre birkç modeli bulmnız ve kullnmnız her zmn tercih ediniz.

Tsrımlrd çiçekli, çizgili y d dh frklı desenler yer lbiliyor.  Kış y d yz için kullnıln frklı renkleri vrdır. Bordo, kırmızı, siyh y d gri gibi renkleri kış için sks mvisi, srı, yeşil y d çiçek desenli modelleri de yz için kullnbilirsiniz. Byn pntolon tsrımlrınd kullncğınız diğer kombine göre frklı tsrımlrdn yrrlnbilirsiniz. Hem şık bir görüntü kzndırn hem de frklı trzlr çevirmesi dh koly oln dr pçlr bu yıl çok kullnılıyor.

 

[gllery ids=""]

Yorum Yaz