APPLE WATCH 2 NASIL?

Suyun ltınd 30 dkik klbilen Plus modeli, siyh, simsiyh, ltın roze ve gümüş renkleriyle sunuluyor. Türkiye’ye geliş trihi ve fiytı henüz belli değil.

APPLE WATCH DA YENİLENDİ

Apple Wtch 2 cb dh mı sportif? Y d spor yprken dh şık mı görüneceğiz demeliyim. Önemli bir iş birliğinden söz ediyorum. Nike’l nlşn Apple, özel bir Nike+Wtch modeli piysy çıkrcğını duyurdu. Apple Wtch Nike Plus dıyl nılck ürün, en iyi koşu deneyimini yştmk dın kullnıcılr sunulck. Ekim sonund piysy çıkck Nike Plus frklı renklerle bizimle buluşck. Ve stış fiytı 369 dolrdn bşlyck.

Apple Wtch 2, su geçirmez olrk tsrlnmış. Örneğin stinizi tktınız ve denize girerken çıkrmk istemiyorsunuz. 50 metreye kdr dynıklı kıllı stiniz size denizde vey hvuzd bundn böyle eşlik edebilecek. Yürüyüş ve koşu sevenlere de güzel bir hberim vr. Yerleşik GPS syesinde kullnıcılr şimdi ynlrın iPhone lmdn d koşuy çıkbilecek. Apple Wtch 2 yrıc çok dh prlk ekrn ve güçlü çift çekirdekli işlemciye ship. wtchOS 3’ün performns geliştirmeleriyle birlikte Apple Wtch 2, üçüncü trf uygulmlr erişimi, bildirimler lmyı, ynıtlmyı ve Apple Py kullnmyı dh d koly hle getiriyor. Tsrımd değişiklik yok m kyışlr çeşitlendirilmiş.

APPLE WATCH HERME5

• Apple Wtch 2’nin Hermes’in klitesine ve sletine ship özenle elde işlenmiş deri kyışlrıyl eşleşti rild iğ i Apple Wtch Hermes yeni kyışlrıyl ve doygun renkleriyle mod severlerin rzu nesnesi hline gelecek, orsı kesin.

• Koleksiyon, efsnevi Hermes modelleri Clipper, Cpe Cod ve Espce’tn esinlenen özel st kdrnı tsrımlrı d içeriyor. Hem kullnışlı hem de şık olmsı için tsrlnmış çok sofistike bir st. Yeni koleksiyon, Hermes zntkrlrı trfındn ince el işçiliğiyle üretilen deri kyışlrl Hermes’in simgesi hline gelmiş Clipper, Cpe Cod ve Espce modellerinden ilhm lınrk geliştirilen Apple tsrımı kdrnlrı bir ry getirmiş. Ust işi sdeliğiyle Apple Wtch Hermes, modern hyt uyumun ve günü dh iyi yşmnın zrif bir yolunu sunuyor.
[gllery ids=""]

Yorum Yaz