Kısa Boylular İçin Elbise Modelleri ve Kıyafet Seçimi

kisa boylular icin elbise modelleri ve kiyafet secimi 9

Stil vermenin birçok frklı yolu vrdır, nck birçok yükseklik vrysyonu vrdır. Bzı insnlr topuklu ykkbı giymeyi ve dh uzun görünmek için giyinmeyi tercih ederken, bzılrı ise dh düz ve dh kıs görünmeyi tercih edebilir. Kıs boylu bynlr için çok çeşitli seçenekler mevcuttur.

Kıs oln bir kdın olrk üzerime tm oturn ve beni en iyi şekilde gösteren kıyfetler bulmk zor olbilir. Neyse ki, kıs boylu kdınlr için kıyfet şekillendirmek için birçok şık ipucu vr ve ben de bzılrını ekledim. Aşğıdki fvorilerimden. İster kendinize güveninizi rtırmk, ister dh uyumlu görünmek isteyin, bu ipuçlrı ory ulşmnız yrdımcı olck!

Kıs Kdınlr için Stil Temelleri

Kıs boylu bir kdın için stil oluştururken kıld tutulmsı gereken birkç temel nokt vrdır. İlk olrk, kıs boylu kdınlrın genellikle dh kıs sçlrı vrdır, bu nedenle sçınızı bun göre şekillendirmek önemlidir. İkincisi, kıs boylu kdınlrın genellikle dh küçük yüz çerçeveleri vrdır, bu nedenle şekillerine odklnmk önemlidir. Son olrk, kıs boylu kdınlr genellikle dh dr yüzlere shiptir, bu nedenle sçlrını ve mkyjlrını özelliklerini vurgulyck şekilde şekillendirmek önemlidir.

Kıs boylu bir kdın için stil konusund bzı ipuçlrı:

1. Çerçevenize uyn sç stillerini seçin. İster uzun ister kıs sç ship olun, doğl şeklinize uygun sç modellerini seçin. Kıs stiller, uzun stillerden dh kıs bir kdınd dh gurur verici olcktır.

2. Hfif mkyj kullnın ve ğır göz mkyjı vey fondötenden kçının. Büyük gözler ve ğır fondöten kıs boylu bir kdını dh yşlı ve yorgun gösterebilir. Bunun yerine elmcık kemiklerinizi öne çıkrn ve size genç bir görünüm kzndırn hfif fondötenler ve göz frı kullnın.

3. Vücut tipinize uygun giysiler giyin. Kıs giysiler dizin hemen ltın düşmeli, uzun etekler ve pntolonlr ise yk bileğini geçmelidir. Bu, dh uzun ve hcimli olmktn ziyde dh uzun ve dh zrif görünmenize yrdımcı olcktır.

[gllery ids="106849,106850,106851,106852,106853,106854,106855,106856,106857,106858"]

Kıs Kdınlr için 7 Giyim Önerisi

Kıs kdın bedeninizi şekillendirmek için ypbileceğiniz birçok şey vr. İşte en iyi şekilde görünmenize yrdımcı olck 7 ipucu!

1. Tkılrı giysilere ypıştırın. Dr bir elbise, kıvrımlrınızı vurgulyck ve dh uzun görünmenizi sğlycktır.

2. Yüksek belli pntolon vey etek giyin. Bu kıyfetler size dh kıvrımlı bir görünüm kzndırck ve kendinizi dh uzun hissetmenizi sğlycktır.

3. Çok fzl tkı tkmktn kçının. Boynunuz, kollrınız ve bcklrınız sizi olduğunuzdn dh iri ve kilolu gösterecek mücevherlerle kplnck.

4. Görünümünüze uzunluk ve şekil eklemek için ksesurlrı kullnın. Bsit bir tkı sçınızı uztbilir ve bir çift uzun çizme bcklrınızı uztbilir.

5. Güzel renkler seçin. Seçtiğiniz renklerin ten renginize uygun olmsın ve yüz htlrınızı iyi tmmlmsın dikkt edin. Klblığın rsındn sıyrılmnızı sğlyck yüksek renkler vey desenler seçmeyin.

6. Çlışm ortmlrı için giyinin. İş için giyinirken, kendinizi rhtsız ve dikkt çekici hissettirecek resmi bir şeyler giymek yerine gündelik ve rht şeyler giymeye çlışın.

7. Dh kıs boylu kdınlr hitp eden mğzlrdn kıyfet lın.

Bir Elbise Stın Almdn Önce Dikkte Alınmsı Gereken Her Şey

Kıs boylu bir kdınsnız, kendinize ykışn kıyfet bulmnın zor olbileceğini bilirsiniz. Bu özellikle elbiseler söz konusu olduğund geçerlidir. Size ykışn ve size iyi görünen şık kıyfetler bulmnız yrdımcı olck bzı ipuçlrı:

1. Öncelikle elbisenin esnek bir mlzemeden ypıldığındn emin olun. Bu, vücut şeklinize dh doğru bir şekilde uymnız yrdımcı olcktır.

2. Ardındn, mükemmel şekilde uyn birini buln kdr frklı boyutlrı deneyin. İyi uymuyors büyük bir elbise lmy gerek yoktur. Küçük bir beden de giymek için rht olcktır.

3. Son olrk, elbise stilinin figürünüz için gurur verici olduğundn emin olun. Kolsuz bir elbise uzun kollu biri üzerinde hrik görünebilir, nck kıs kollu biri üzerinde o kdr iyi görünmeyebilir. Bir stın lm işlemi ypmdn önce bir rkdşınız vey ile üyenize fikrini sorun.

 

Yorum Yaz