Gelinlik Modelleri

Birçok bynın en özel günlerinden biri oln düğünlerinde giyecekleri gelinlikler yıllr öncesinden hyli kuruln bir kostümdür. gelinlik modelleri de bu hyllere ykışck kdr ihtişmlı ve pırıltılı detylrıyl bu sezonu ykıp kvurck. Tesettürlü oln y d olmyn tüm bynlrın zevklerine göre tsrlnmış oln gelinlik modelleri koleksiyonund trend oln tsrımlrl hyllerinize ışık tutmy çlışcğız.

Modcılrın hyllerinizi gerçeğe dönüştürdüğü noktd orty çıkn gelinlikler birçok dety ve kumşl tsrlnbiliyor. gelinlik modelleri ile ilgili yptığımız rştırmlrd bu sezon uzun duvklrın ve kbrık gelinliklerin trend olduğunu görmekteyiz. Yoğun olrk tş işlemelerin ve tüllerin kullnıldığı gelinliklerde beyz renkten ziyde dh ekru ve krem rengi tonlrın hkim olduğu görülmekte. strplez gelinlik modelleri ise her yıl olduğu gibiyılınd yine gelin dylrının en çok ilgi gösterdiği model oldu.

Strplez gelinlikler göğüs ve sırt dekoltesini bir rd bulundurmsı nedeniyle de oldukç iddilı bir gelinlik modelidir. Kuğu gibi süzülmenizi sğlyn uzun duvklı gelinlik modelleri de bynlrın rüylrını süsleyen bir prç. Bu sezon yine uzun duvklı gelinliklerde ön kısmın bol tş detylrıyl ve krepelerle süslendiği gözlerden kçmyn bir dety. Özellikle kbrık gelinlik hylı olnlr hitp eden sten gelinlik modelleri ile en hreketli gelinlerden biri de siz olbilirsiniz. Tül detylrl tsrlnn gelinlikler de birçok genç kızın tek hyli olbilir.

Tüm bu tsrımlrın ynı sır tesettürlü hnımlrı d unutmyn modcılr türbnlı gelinlik modelleri ile yine tkdirleri kzndılr. Türbnlı modellerde de tşlı süslemeler en çok yer verilen detylrdn biri. Bu sezon tşlı süslemeler dh çok bş kısmınd ve göğüs kısmınd bulunuyor. Belinize tm oturn gelinliklerle dh ince belli görünebilmeniz için gelinliğinizi diktirmenizi de önerebiliriz. Öncelikle gelinlik modelleri ile ilgili bir rştırm yprsnız bu sizin krr vermenizi de büyük ölçüde kolylştırcktır.

Birbirinden iddilı gelinliklerin yer ldığı koleksiyonlrd tesettürlü hnımlr hitp eden tesettürlü gelinlik modelleri de geniş bir lterntifle krşınız çıkck. En özel prçlrı bir ry getirerek sizi o özel gününüze hzırlyn modcılr kullndıklrı tüm detylrl gelinlik modelleri konusund hriklr yrtmışlr. Bu hrik modelleri şimdi inceleyebilirsiniz.

[gllery ids="44947,44948,44949,44950,44951,44952,44953,44954,44955,44956,44957,44958,44959,44960,44961,44962"]

 

Yorum Yaz