Dolce Gabbana Güneş Gözlükleri

Bhr ylrının gelmesiyle birlikte güneş ışınlrı d etkili bir şekilde kendini göstermeye bşldı. Hl böyle olunc güneş gözlüğü kullnmk d kçınılmz oluyor. Anck güneşin zrrlı etkilerinden korunmk mcıyl kullnıln güneş gözlüklerinin klitesi de önem rz ediyor. Bu mntıkl yol çıkn ve dünyc ünlü mrklrdn biri oln Dolce Gbbn güneş gözlükleri koleksiyonunu tsrldı. Dolce Gbbn güneş gözlükleri koleksiyonund yer ln modellere göz tck olursk ilk dikktimizi çeken modeller senenin trendi oln yuvrlk cmlı gözlükler oluyor. Yuvrlk Dolce Gbbn güneş gözlükleri metl çerçevelerle bir ry gelince oldukç şık ve zrif bir görünüm orty çıkıyor. Birz d nostljik bir mbiyns ship oln bu modeller özelikle bynlrın oldukç ilgisini çekiyor. Seçim ypmkt zorlncğınız kdr model içeren mrknın şık tsrımlrı kliteli çizgisiyle birleşince tercih edilme ornlrı d ynı ornd rtış gösteriyor.

Mükemmel tsrımlrıyl kendine hyrn bırkn Dolce Gbbn güneş gözlükleri koleksiyonu içerisinde dındn söz ettiren bir model vr ki fiytıyl d ilgi çekiyor. Dolr üzerinden stış sunuln modelin bu denli ilgi görmesinin nedeni ise çerçevesinde ltın kullnılıyor olmsı. Göz kmştırn Dolce Gbbn ltın çerçeveli güneş gözlükleri trzındn ödün vermeyen modern bynlrın en çok ilgi gösterdiği modeller rsınd yer lıyor. Tşlı modeller de ltın çerçeveli modeller kdr ilgi görüyor ve fiytının uygunluğu nedeniyle dh çok tercih edilebiliyor. Bynlrın ilgisini çeken bir diğer model ise kemik çerçeveli güneş gözlüğü modeli oluyor. Dolce Gbbn kemik çerçeveli güneş gözlükleri özellikle renkli olnlrıyl göz dolduruyor.

[gllery ids=""]

Dolce Gbbn güneş gözlükleri cnlı renklerle tsrlnn çerçeve modelleriyle dh hreketli hle getirilmiş. Özellikle gençlerin fzlsıyl ilgisini çeken Dolce Gbbn renkli güneş gözlükleri rsınd pembe, beyz ve mvi renklerin hkim olduğu görülüyor. Khverengi modeller ise yıllrdn beri güneş gözlüğü koleksiyonlrınd ilk tercih edilen renkler rsınd yer lıyor. Dolce Gbbn klın çerçeveli siyh güneş gözlükleri de khverengi modeller kdr tercih ediliyor. Yüksek fiytlrl stış sunuln Dolce Gbbn güneş gözlükleri kliteleri nedeniyle fiyt konusund diğer mrklrdn frklılık gösterebiliyor.

 

 

Yorum Yaz