Gelinlik Modelleri

Dantelli Gelinlik

Her genç kızımızın hyllerini süsleyen  zmnı gelince giyecekleri oln gelinlik modelleridir.Günümüzde modern görünmenin önem verildiğini düşünürsek eğer,  bu modern görünüm gelinlik modellerine de ynsımış durumd. Eğer modern bir gelin olmks tercihiniz , ypmnız gereken ilk şey gelinlik modelinizi doğru seçmektir. Kbrık gelinlik modelleri sizin bu seçiminizi rhtltmk için doğru bir gelinlik modeli seçimi ypmnızd yrdımcı olcktır. Bu sezon dmgsını vurn  gelinlik modelleri rsınd güpürlü gelinlik modelidir diyebiliriz. Bunun ynı sır modsı geçmeyecek şeyleri listelemek gerekirse mutlk ilk on girecek gelinlik modellerinden de oln uzun  kuyruklu gelinlik modelini sizlere örnek verebiliriz. Ayrıcsezonu yeni gelinlik modelleri rsınd en beğenilen ve çok fzl tercih edilen Prenses gelinlik modellerini yeni sezond d sıklıkl rstlycğız, dı üstünde, tüm küçüklüğümüzü süsleyen msllrın vzgeçilmez  giysisi. Kbrık kt kt  etekleriyle tüm prensleri bize şık edecek bir gelinlik modeli  ve çok büyülü bir gelinlik modeli diyebiliriz.

Düğünümüze gelen konuklrımızı bize hyrn bırkmk istiyorsk blık etek gelinlik modellerine de mutlk göz tmlısınız. Şık ve zrif tsrımlrın hyrn klcksınız deriz. Kusursuz ince çizgileriyle ile şıklığı ve büyüleyiciliği  bir rd bulunn bir gelinlik modeli olrk krşımız çıkıyor. Dekolteyi çok  rht kullnmkt göğüs ve sırt dekoltesinden bşk, trnsprn tüllerle  vücudun üst bölgesini de dekoltenin bir prçsı hline getirmişler. Kollu modeller de kol kumşı olrk  dntelsiz  trnsprn  tül olrk seçilmiş gelinlik modellerin de. Tüllü  modeller de uçuş trltnsız ve düz olrk krşımız çıkıyor.

gelinlik modelleri rsınd seçim yprken , gelinlik modelleri modsın det yön veren Provins firmsının tsrımlrın kesinlikle göz tmlısınız ve gelinlik modeli seçiminize öyle krr vermenizi tvsiye ederiz. Dekolteleri sıfır ykın kullnmsı, gelinlerin dekolte kullnmdn d zrif ve güzel olbileceğini vurglyn  tsrımlrı çok muhteşem bir şekilde sizleri beklemektedir gelinlik modellerinde. Bu yzımız sığmyck kdr gelinlik modellerin den sizlere birz fikir mçlı söz ettik. Am dh fzlsını Gelinlik stışı ypn mğz ve mod evlerinde yrıc online sitelerinden dh ykındn d inceleyebilir ve fikir shibi olbilirsiniz. Hylini kurduğunuz Gelinlik modelini de çok rht kendi modnız d oluşturbilirisiniz böylelikle.

< href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-1" rel="ttchment wp-tt-22203"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-2" rel="ttchment wp-tt-22204"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-3" rel="ttchment wp-tt-22205"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-4" rel="ttchment wp-tt-22206"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-5" rel="ttchment wp-tt-22207"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-6" rel="ttchment wp-tt-22208"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-7" rel="ttchment wp-tt-22209"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-8" rel="ttchment wp-tt-22210"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-9" rel="ttchment wp-tt-22211"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-10" rel="ttchment wp-tt-22212"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-11" rel="ttchment wp-tt-22213"> < href="http://www.3kmod.com/gelinlik/2014-gelinlik-modelleri/ttchment/gelinlik-modelleri-12" rel="ttchment wp-tt-22214">

Yorum Yaz