Gap Etek Modelleri

Etek

Gp etek modelleri rsınd klın kemer ve yüksel bel tsrımlr sezon dmgsını vuruyor. Ayrıc kot etek tsrımlrı ile spor giyinmeyi sevenler için oldukç ideldir. Gp Verev etek modelleri olrk sezonun ilk dikkt çeken rht ve şık bir tsrımıdır. Gp Verev dntel etek modelleri olrk birçok renkten dnteller etek içinde strı ile şıklığı nınd üzerinize tşıycksınız.Gp etek modelleriyılınd çok dh frklı tsrımlr ile bynlrın giyimleri nınd değişecektir. Düşük bel modsı rtık geride klrk frklı tsrımlr geliyor. Dh çok bellersezonund yükselecektir.

Yüksek bel dntel Gp etek modelleri sezonu içerisinde en önemli detylrdndır. Dore fiyonklu kemer Gp etek tsrımıyılınd sdece eteklerin bel kısımlrınd değil birçok elbise ve prdösüde kendini gösteriyor. Kemerden büzgülü Gp etek modelleritsrımı çısındn günlük kullnımlrınızd tercih edebilirsiniz.  Bu sezon rht ve şık oln Şifon Gp etek tsrımımodellerini de tercih edeceksiniz. Şifon yz yınd giyilmesi en çok rht edilen kıyfetlerdendir.Serbest pili Gp etektsrımı tercihleriniz rsınd olmlı ve bu modelin üzerine prenses gömlek syesinde birz dh hreket ktmlısınız.

Şıklık ve sdelikten yn oln herkes Gp eteklerine bir göz tmlıdır. Düz dr etek tercih ederken Tek trfı kplı yırtmç Gp etektsrımı olmsın özen göstermelisiniz. Özellikle uzun düz dr etek tşımk son derece zordur. Etek giymek her zmn kdınlrın zrifliğini dh d orty çıkrtıyor. Gp düz dr etek modeli sde ve günlük giyimde çok sık tercih ediliyor. Düz dr etekleri her byn istediği gibi giyebilir. Gp etek kresyonusezonund dim hreketli, rht ve şık bir sene geçireceksiniz.  sezonu kesinlikle tüm mrklrd en çok tercih edilecek detylrdndır. Dntel etek şık olmk isteyenlerin vzgeçilmezi hline geliyor.Adımlrınızd dr etekler her zmn yorr bundn dolyı yırtmç olmsı gerekiyor. Bundn dolyı tek trfı kplı yırtmç olrk seçim ypmlısınız. Kuyruklu Gp etek modeliyılınd dh özel dvetlerde seçebileceğiniz tsrımlrdır.

[gllery ids="30900,30901,30902,30903,30904,30905,30906,30907,30908,30909,30910,30911,30912,30913,30914,30915"]

Yorum Yaz