Yükselen Model Barbara Palvin

Mutluluğun formülünü yükselen model Brbr Plvin’le birlikte keşfediyoruz. Size önden ufk bir tüyo: Enerjinizi gülümsemekten dh fzl değiştiren hiçbir şey yoktur. Ve modunuzu bu yönde değiştirdiğinizde hytınız d onunl birlikte değişiri Anti-ging dünysı, yeni bir bkış çısının üzerinde duruyor: Bütüncül yklşım. Yni ylnızc kırışıklıklrı ele lmıyor; sğlık durumunuzu göz önünde bulundurrk beslenmenizden egzersiz rutinine, htt stres yönetimine kdr kişiye özel progrmlr öneriyor.

O hiç kuşkusuz en ünlü, bşrılı ve çekici top modellerden biri. Bunu bilmek için 3 milyon tkipçili Instgrm syfsın göz tmnız yeterli. Brbr Plvin, henüz 12 yşındyken Budpeşte sokklrınd keşfedildiği günden beri tm nlmıyl fenomene dönüştü. Önemli dergilerde, büyük mrklrın reklm kmpnylrınd yer ldı, hem de en ünlü fotoğrfçılrın imzsını tşıyn krelerle… Mutluluğun formülünü keşfe çıktığımız keyifli bu yolculukt ship olduklrı için minnet dolu ve her zmn seksi görünmeyi bşrn bu çekici kdınl yürümeye hzır mısınız?
[gllery ids="103949,,103950,,103951,103952,,,103953,103954,,103955,,,,103956"]
dellik kriyerinin zirvesindeyken oyunculuğ merk srrkyılınd “Hercules” filmiyle Hollywood’ giriş ypıyor. “Bu son değil. Devmı gelecek!

İçinizdeki kıvılcımı keşfedin ve o tutkunun peşinden gidin, bu yold kendinizi geliştirin. Bundn dh keyifli ve ttmin edici bir şey olmz.

Onu relini kmpnylrınd msmvi gözleriyle poz verirken gördüğünüzde fzl ciddiye Brbr Plvin gülmeyi çok seviyor ve krkteri, khkhlrıyl bulunduğu her Ortmı ydınltıyor. Komedyen ve Oyuncu Koçu Anthony Ackroyd, “Enerjinizi bir gülümsemeden ve neşeden dh fzl değiştiren hiçbir şey yoktur. Ve enerjinizi bu yönde değiştirdiğinizde her şey onunl birlikte değişir. Gerçek neşeyi keşfetmek hem insnlrl dh ykın ilişki kurmnızı, hem de vücudunuzun huzurlu hissetmenizi sğlyn kimysllr üretmesini sğlr.” Mksimum etki için khkh trkep sesi krın bölgenizden çıkrmy çlışın.

em beyin için hem de mutluluk hormonu olrk rtırıyor. Yine de şırıy kçmyın. İyi hi de vücudunuzun ihtiyç duyduğu vitminler çısındn zengin kynklr d yer verin.

Ispnk, kuşkonmz, su teresi gibi koyu yeşil sebzeler, B9 kynğı soyyl bol miktrd B12 içeren istiridye, dly gibi deniz ürünleri ve ciğer tüketmeye özen gösterin. Diyetinizde portkl gibi C vitmini zengini meyvelere yer

New York vey Budpeşte’deki evinde dinlenirken, Tylnd gibi uzk bir roty doğru uçrken y d Mimi’de yptığımız çekim sonrsınd olduğu gibi Brbr Plvin, kendisini en büyük tutkusu kitplrın yrtıcı ve büyülü dünysın bırkıyor.

Yzr Pscle D’Erm, “Vivre Plus Lentement” dlı kitbınd hytın ritmini yvşltmmızı önerirken, kendimizi bu dingin tempod ilerleyen yşm trzın dmnın nimetlerini nltıyor. Söz konusu felsefenin merkezinde hytınızın, zmnınızın kontrolünü ele geçirmek ve gezegenin sunduklrıyl uyumlu yşm sürmek vr. D’Erm, snl lemden kopmk, okumk, bhçeyle ilgilenmek, pzrdn lışveriş yprk sebze ve meyveleri mevsiminde yemek y d müzik dinlemek gibi gerçek yşm dir zevklerin keyfini çıkrmyı öneriyor.

Ünlü model, “Dört mevsimin kokulrını d çok seviyorum m fvorim yz notlrı içeren prfümler” diyor ve Giorgio Armni’nin Acqu di Gioi Sun y d Air di Gioi prfümleri gibi feminen, tze kokulrı ” tercih ettiğini söylüyor. Doğyl bütünleşmiş hissetmenizi sğlyn prfümlerin mutluluk verici etkisi inkr edilemez. Acqu di Gioi’nın toprk ve deniz notlrı, yseminin romntik kokusuyl birleşerek nneyle limonun ferhlığı syesinde tze, mutluluk verici bir kokteyle dönüşüyor.

Kpnıştys teninizde sedir ğcı, khverengi şeker ve reçinenin rhtltıcı etkisi Brbr Plvin, fvori gevşeme yönteminin uyumk ve rüy görmek olduğunu söylüyor. Ve çok hklı! Kendinizi iyi hissetmenin ve güzelliğin sırrı uykudn geçiyor. Nörolog ve Uyku Bozukluklrı Uzmnı Doktor Chntl Husser Huw, “Uyku, vücudumuzun kendini onrmsı ve yenilemesi için mutlk gereklidir. Bğışıklık sistemi ve yrlrın iyileşmesi gibi biyolojik fonksiyonlr uykunun derin evrelerinde gerçekleşir. Bu fonksiyonlr hfıznın güçlenmesi ve stres kontrolünde de gereklidir” diyor.

Neşeli ruh hli, mutlu olduğunuz nlmın mı gelir? Prisli filozof Chrles Pepin, bizi neşeyle mutluluk rsınd yrım ypmy dvet ediyor.

Bu yüzden “Hytın zorlştığı ve mutlu olmmızın engellediğini hissettiğimiz zmnlrd bile neşeli hli korumk hl mümkündür. Aslınd bizi mutsuz eden şey, hytımızın gerçekliğiyle koşullr frklı olsydı yşmımızın nsıl olbileceğini durmdn krşılştırmktır.” Pepin mutluluğun yolunun, yşmınızın ve sizi srmlyn her şeyin sıl gerçeklik olduğunu kbullenip n ship çıkmktn geçtiğini söylüyor.

Yorum Yaz