2018’de Her Yerde Göreceğimiz Moda Trendleri

Feminen Stilin, ince çizgili ve dntel işlemeli modelleriyle kdının ışıldyn dünysını gözler önüne seriyor. Bronz renk, siyh ile kombinlenmiş çizgili y d çiçekli seçenekleri bulunn prçlrd öne çıkıyor. Özgün tş detylrı oln koleksiyon kışkırtıcı ve şık bir hv verirken metlik efektlerle romntik ve feminen bir stil kznıyor.

Cool Ve Rock : Deri’nin Gmze Srçoğlu kretif direktörlüğünde hzırlnn ilk koleksiyonu oln-Sonbhr-Kış Sezonu şehir ve sokklrın dinmizminden ilhm lıyor. Zmnsız ve sır dışı modellerin e çıktığı koleksiyon trzıyl kendini özgürce ifde etmek isteyenleri ‘Cool & Rock n temsını ynsıtn sır dışı tsrımlrl krşılıyor.

Yeni Bir Blog 20 yıldır tekstil sektöründe mod tsrımcısı olrk görev ypn Sibel Arl, mod hkkındki tüm bilgilerini, deneyimlerini ve trendleri yeni çtığı bloğu modjour. com’d pylşıyor, Sibel Arl, özellikle “kıvrımlı ve yuvrlk htlı” kdınlrın, beden ypılnn uygun giyinmeleri yönünde rştırmlrı ve uygulmlrıyl d tnınıyor.
[gllery ids="104184,,,,,,,104185,104186,104187,,,104188,104189,104190,,104191,,,104192,,,104195,104193,104194"]
Zmnsız Triko Fbrik, kış koleksiyonunun gözdesi triko koleksiyonu ile zmnsız bir şıklığ imz tıyor. Diz ltı klem etek ve gömleklerle kullnıldığınd feminen, boyfri-end jenler ile kombinlendiğinde trendy, kloş eteklerle ise csul bir trz bürünen trikolr kışın esintisini stilinize ynsıtıyor. Koleksiyond örgü oyunlrı ve lk bskılnn ynı sır scub kumş-triko birliktelikleri de yer lıyor.

Mskülen Tvır Bilstore, kış mevsimi için frklı bot lterntifleri sunuyor. Kış Sezonu’nd Bilstore’d stış sunuln Mini Mrket, Svver, Sixty Seven, Chep Mondy ve Fred Perry botlr ihtiycı en trend hliyle krşılyn t-snmlr sunuyor, ince ve zrif topuklr yerine lbildiğine klın topuk ve tbnlrın ön pln çıktığı tsrımlrd mskülen stil en zengin zmnını yşıyor.

Romn, kış koleksiyonund sezonun trendlerini bütünleştiren prçlrıyl kış özel indirim fırstı sunuyor. Koleksiyond yer ln kbnlr; dokusu, rengi ve kesimiyle kentin sokklnndki hkimiyetini sürdürüyor. İndirim fırstındn yrrlnrk sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmek için birbirinden şık hediye seçenekleri Romn mğzlrınd sîzleri bekliyor.

Kyk Tutkunlrın Özel Spor tutkunlrının vzgeçemediği mrklr ev shipliği ypn Intersporc, frklı fiyt lterntifleriyle bu kış ttilinde kyk keyfini herkese yştıyor. Dünyc ünlü mrklrın tekstil ürünleri ve ekipmnlrı, kyk ve snovvbord sezonunun tdını çıkrmk isteyenler için Intersport mğzlrınd yerini lıyor.

Lezzetli Rokfor Dnimrk peynir üreticilerinin küf kültürleri üzerinde yptıkln çlışmlr sonucu orty çıkn ve “Mvi Peynir” olrk d bilinen Cstello Rokfor peyniri, kremsi dokusu ve güolu tdıyl sert kırmızı şrpl iyi bir ikili oluşturuyor. Ttlılrd ve çık sndviçlerde de yygın olrk kullnıln Cstello Rokfor peyniri, Mcro Çenter ve Migros m-ğzlnnd stış sunuluyor.

Çizme Şıklığı Derimod, kış giyimin en güzel trflrındn biri oln çizmeyi güçlü ve göz lıcı tsrımlr ile yorumlyrk bcklrınızı bir kt dh sıck tutrken trzınızı d güçlendiriyor. Uzun y d kıs, çorp kdr smimi y d nif tsrımlrın ynı sır, hem sevimli hem de seksi olmyı bşrbilen diz üstü çizmeler de bu yılın d gözdeleri rsınd yer lıyor.

Teiniz Sçlr Avon, Advnce Techniques Kuru Şmpun’ı sunuyor. Avon’un kuru şmpunı sçlrınızı yıkyck imknınız olmdığı en yoğun günlerinizde bile, sçlrınızdki yğlı görünümü yok ederek bkımlı ve temiz sçlr kvuşmnın rhtlığını yştıyor, ve sçlrınız her zmn güvenmenizi sğlıyor.

Her Trz Göre Elle, Sonbhr-Kış koleksiyonund frklı stillere hitp eden bot ve çizme tsrımlnyl göz dolduruyor. Koleksiyond, klsik çinideki botlrdn biker botlr, mskülen modellerden feminen detylılr kdr frklı trzdki botlnnynı sır hem elbise hem de pntolonlri kombin-lenebilen çizmeler, kdınlrın zrif siluetini orty çıkrmy yrdımcı oluyor.

Sıkı Bir Cilt Cudlie’nin Resvertrol ve son jenersyon mikro hiylüronik sitlerin yer ldığı yeni Resvertrol Lift cilt bkım serisi, ciltteki hiylüronik sit kybını zltrk cildin doğl hiylüronik sit üretimini rttırıyor. Kolojen ve elstin lifterin üretimini de rtırn Resvertrol cilt bkım serisi, cildi sıkılştırrk dh genç bir görünüm kzndırıyor.

Minikler İçin Adını “çocuk ykkbı uzmnlığı” ile duyurn Vicco, her bir ykkbıyı ileri teknoloji, kliteli mlzeme, titiz lbrtur testleri ve çocuk sevgisi ile Türkiye’de üreterek çocuklrın kullnımın sunuyor. Bu yıl kızlr tbnındn ve bğcı kenrlrındn ışıklr sçn ykkbılrl mutlu olurken, erkekleri ise rengrenk cırtlı ve bğcıklı botlr bekliyor.

Yorum Yaz