En iyi makyaj ve güzellik ürünleri

YASLANMA KARŞITI

Nuxe Nuxellence Detox, cildin yenilenmesinde kritik bir süreç oln gece boyunc, hücrelerin klbine etki ederek, toksinlerinden rınmsını destekliyor. Güne, iki st fzl uyumuş kdr dinlenmiş bir cilde ship olrk uynmnızı sğlıyor.

LOREAL PARİS INFAILLIBLE RUJ SERİSİ, DUDAKLARDA 24 SAAT BOYUNCA RENKLERİN SOLMADAN AYNI CANLILIKTA KALMASINI SAĞLIYOR.

YOĞUN RENK PİGMENTLERİ VE IŞILDAYAN BALSAM İLE GÜN BOYU DUDAKLARINIZ ISOSINI HİC KAYBETMİYOR

DEĞİŞİM MASKESİ

The Orgonic Pbmcy Collgen Boost Msk, ciltte toprlnm, sıkılsm ve ydınlnm sğlıyor Güçtü ntioksidnlrl dolu içeriği ile nınd frk edilen bir etkiye ship.

YUMUŞAK ELLER

Brielle El Kremi, brındırdı zengin yumuştıcılr. E Vitmini ve proteinler svesinde cilt üzerinde görünmeyen bir briyer oluşturrk elleri, rüzgâr, suy ve soğuk hvy krsı yüksek ornd koruyor.

PÜRÜZSÜZLÜK

NOTE Full Coverge Conceler. gözltlrının pürüzsüz ve mt görünmesine yrdımcı olurken gün boyu kptıcılık sğlıyor Ayrıc içeriğindeki rgn yğı ve soy proteini göz çevresini korumy yrdımcı olurken, göz çevresindeki morluk ve lekeler üzerinde tek uygulmd yüksek kptıcılık sğlr.

UÇU BİR ARADA

Grnier 3 u 1 Ard; tek bir ürün ile üc frklı kullnım özelliğini birleştiriyor.

Gmier’nin mucizevi yeni ürünü 3’ü 1 Ard; tek pkette temizleyici, peeling ve mske olrk kullnım olnğı sğlıyor.

SIKI KORUMA

Shiseido NutriPerfect Doy Crem SPF 15; cildi UV hşn, kuruluk ve hv kirliliği gibi zrrlı dıs etkenlerden korurken, menopoz dönemi ve sonrsınd ysnn olumsuzluklr krsı güc veriyor.

ANINDA ETKİ

Bioderm Cicbio Arnic+’nın içeriğindeki pigenin özü. morluklrın olusmsını sğlyn renk pigmentlerinin hızlı bir sekjlde elimine edilmesine yrdımcı oluyor. Alkol içermeyen krem dokusu syesinde, cilde rhtç nüfuz ederken, kolyc emilmesini sğlıyor

SINIRLI SAYIDA

Tom Fd. en kûcük ve ince clutch çntlr dâhi rhtlıkl sığbilmesi için clutch boy rujlrı özel olrk tsrldı. Özel pigmentleri ile rengin en sf ve gerçek hâlini ynsıtn sınırlı syıdki koleksiyon 50 frkJı tonuyl, shiplerim bekliyor’

TAZE GÖRÜNÜM

PEN Everclm Gentle

Clensing Gel. kızrıklığı ve thrişi ytıştırıyor, iyi bkterileri destekleyerek cildin koruyucu briyerini kuvvetlendiriyor. Portkl ve ppty çiçekleri kynklı biyoktifler ile cildin skinlesıp ytısmsın yrdımcı oluyor.
Yılbşı gecesi mkyjı nsıl ypılır? – Pudr 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz