Yeni Gucci Çanta Modelleri

Alessandro Michele’nin kreatif direktörlüğümde yepyeni bir kimliğe bürünen Gucci, geleceğe adım atarken geçmişle bağlarını kuvvetlendirmeye devam ediyor. İkonik modaevinin yetmişlerde kullandığı ilhamla doğan GG Marmout çanta serisi, köklü Gucci mirası ve Michele’nin eksantrik estetik anlayışının kusursuz birleşimiyle güncelleniyor. Farklı renk ve desen birliktelikleri ve iki değişik formuyla dikkat çeken çantalar, aralarında Chiara Ferragni’nin de bulunduğu sokak stili yıldızlarının favorileri arasına çoktan girdi bile.

Tüm zamanların stil ikonu Kate Moss. kendi gardırobundan ilhanı alan özel bir kış koleksiyonu için Eıjuipment ile güçlerini birleştireli. Rock’n’roll tavır ve gnınge doksanların Moss’a has bir feminenlikle harmanlandığı kapsül koleksiyon, dar jean’ler, ipek gömlekler ve daha fazlasıyla sezona havalı bir başlangıç yapmak isteyenlere göre. Kate Moss x F.quipment. limitli sayıda satışa çıkan parçalarıyla Beymen’de. Meraklısına not: Daria Werbowy’nin fotoğrailadığı kampanyanın bizzat Moss’un İngiltere’deki kır evinde çekilmesi, koleksiyonun onun için ne kadar kişisel bir yerde durduğunun kanıtı gibi.

90’LAR NOSTALJİSİ

Fendi’nin ikonik çanta serisi Baguette, yeni sezonu farklı bir modelle karşılıyor. Silvia Venturini Fendi’nin 1997 yılında tasarladığı ve kısa sürede ikon mertebesine erişen Baguette’nin kordon bağcıklı Lacivert modeli, kırmızı, mor, fındık kabuğu. bal köpüğü ve siyah renk alternatifleriyle raflardaki yerini aldı.

Fonksiyonellik dorukta

Yalın ve işlevsel tasarımlarıyla İskandinav mirasını geleceğe taşıyan COS,-17 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla modada form ve fonksiyonellik ilişkisini tartışmaya açıyor. İlhamını ham kumaş ve işçi kıyafetlerinden alan minimal parçalarla bol ve kat kal siluetlerin öne çıktığı koleksiyon, kıyafet ve aksesuarların farklı olasılıklarını keşfetmek isteyenlere göre.

Calvin Klein ve Almanya merkezli oiıline alışveriş platformu mytheresa.com, New Yorklu markanın doksanlı yıllardaki minimal ve cool stilini bugüne ışınlayan bir kapsül koleksiyon hazırladı. Ingiliz model Malaika Firth’ün siyah beyaz karelerde tanıttığı deri ağırlıklı tasarımlar şimdilik mytheresa.com’da.

1 Eylül’den itibaren Calvin Klein mağazalarında satışta.

Yeni klasik
konumlanan Walton Hotels, şehrin eksilmeyen büyüsünü konuklarıyla paylaşıyor. Nefes kesen manzaralar, özel lezzetler ve rafine deneyimlerle şehirde ufak bir kaçamak için. Walton Hotels’in butik vahalarına göz atmanın tam vakti.

Bulgari Serpeuti çarpıcı formuyla yeniden yorumlandı. Avını hipnotize etme kabiliyetiyle diğer hayvanlardan ayrılan yılan, gücünü gözlerinden alır. Koleksiyonun değerli taşlarla çarpıcı hale getirdiği gözlere dikkati çekmesi de buna bağlı olarak önemini artırıyor.

Yorum Yaz