Yeni Gucci Çanta Modelleri

Alessndro Michele’nin kretif direktörlüğümde yepyeni bir kimliğe bürünen Gucci, geleceğe dım trken geçmişle bğlrını kuvvetlendirmeye devm ediyor. İkonik modevinin yetmişlerde kullndığı ilhml doğn GG Mrmout çnt serisi, köklü Gucci mirsı ve Michele’nin eksntrik estetik nlyışının kusursuz birleşimiyle güncelleniyor. Frklı renk ve desen birliktelikleri ve iki değişik formuyl dikkt çeken çntlr, rlrınd Chir Ferrgni’nin de bulunduğu sokk stili yıldızlrının fvorileri rsın çoktn girdi bile.

Tüm zmnlrın stil ikonu Kte Moss. kendi grdırobundn ilhnı ln özel bir kış koleksiyonu için Eıjuipment ile güçlerini birleştireli. Rock’n’roll tvır ve gnınge doksnlrın Moss’ hs bir feminenlikle hrmnlndığı kpsül koleksiyon, dr jen’ler, ipek gömlekler ve dh fzlsıyl sezon hvlı bir bşlngıç ypmk isteyenlere göre. Kte Moss x F.quipment. limitli syıd stış çıkn prçlrıyl Beymen’de. Merklısın not: Dri Werbowy’nin fotoğrildığı kmpnynın bizzt Moss’un İngiltere’deki kır evinde çekilmesi, koleksiyonun onun için ne kdr kişisel bir yerde durduğunun knıtı gibi.

90’LAR NOSTALJİSİ

Fendi’nin ikonik çnt serisi Bguette, yeni sezonu frklı bir modelle krşılıyor. Silvi Venturini Fendi’nin 1997 yılınd tsrldığı ve kıs sürede ikon mertebesine erişen Bguette’nin kordon bğcıklı Lcivert modeli, kırmızı, mor, fındık kbuğu. bl köpüğü ve siyh renk lterntifleriyle rflrdki yerini ldı.

Fonksiyonellik dorukt

Ylın ve işlevsel tsrımlrıyl İskndinv mirsını geleceğe tşıyn COS,-17 Sonbhr/Kış koleksiyonuyl modd form ve fonksiyonellik ilişkisini trtışmy çıyor. İlhmını hm kumş ve işçi kıyfetlerinden ln miniml prçlrl bol ve kt kl siluetlerin öne çıktığı koleksiyon, kıyfet ve ksesurlrın frklı olsılıklrını keşfetmek isteyenlere göre.

Clvin Klein ve Almny merkezli oiıline lışveriş pltformu mytheres.com, New Yorklu mrknın doksnlı yıllrdki miniml ve cool stilini bugüne ışınlyn bir kpsül koleksiyon hzırldı. Ingiliz model Mlik Firth’ün siyh beyz krelerde tnıttığı deri ğırlıklı tsrımlr şimdilik mytheres.com’d.

1 Eylül’den itibren Clvin Klein mğzlrınd stışt.

Yeni klsik
konumlnn Wlton Hotels, şehrin eksilmeyen büyüsünü konuklrıyl pylşıyor. Nefes kesen mnzrlr, özel lezzetler ve rfine deneyimlerle şehirde ufk bir kçmk için. Wlton Hotels’in butik vhlrın göz tmnın tm vkti.

Bulgri Serpeuti çrpıcı formuyl yeniden yorumlndı. Avını hipnotize etme kbiliyetiyle diğer hyvnlrdn yrıln yıln, gücünü gözlerinden lır. Koleksiyonun değerli tşlrl çrpıcı hle getirdiği gözlere dikkti çekmesi de bun bğlı olrk önemini rtırıyor.

Yorum Yaz