Kadın Spor Giyim Modelleri

SPOT IŞIKLARI PERFORMANS KIYAFETLERİNİN ÜSTÜNDE

90’lrd egzersiz DVD’lerini piysy sunn Cindy Crwford, Cludi Schiffer gibi isimleri bugün Krlie Kloss, Doutzen Kroes ve Hilry Rhod gibi modeller tkip ediyor. Küçük bir teknolojik değişimle trih tekerrürden ibret oluyor. Yeni nesil modeller kendi DVD’lerini çıkrmk yerine egzersiz progrmlrını Instgrm hesplrındn pylşıyorlr. Sienn Miller, Jessic Alb, Nomi Wtts gibi Hollyvvood yıldızlrı yog derslerinden çıkrken, sçlrı bşlrı dğılmış şekilde pprzzilere yklnmktn rhtsız olmuyorlr. Ne de ols üstlerinde süper “stylish” spor kıyfetleri, kollrınd Hermes Birkin’leri vr.

Şimdi yeşil detoks içeceklerinizi yudumlrken, bhr temizliğinizi ypmy d bşlyın. Spor giderken giyilen eski püskü tişört ve tytlrl vedlşın ve yerlerini yüksek mody hizmet eden vrysyonlrıyl değiştirin. Ne diyordu o çok meşhur güzellik reklmınd: “Çünkü siz bun değersiniz”. Yoks siz gym kıyfetlerinizi sdece koşmk için mi kullnıyordunuz? Artık onlrl hvlı şekilde yürüyebilirsiniz.

Şubt yıyl birlikte vitrinler değişmeye bslr. Tek tek yerlerini ln yeni sezon prçlrını denemek bile biz kdınlrı heyecnlndırmyyeter. Hvnın hâlâ soğuk olmsın rğmen rd sırdyüzünü gösteren güneş ise üzerimizdeki fzl kilolrdn kurtulm isteği uyndırır. Mevsim yvş yvş değişirken biz kdınlr d görünümümüzü güncellemeye bşlrız.

Yeni sezonun ilhm verici trendleriyle grdırobunuzu güncellemeye hzır mısınız? O hâlde krem, bej ve tb tonlrındki prçlr yer cın. En kıs zmnd bu tonlrd bir ykkbı edinmenizi öneriyorum. Sınırsız renk seçenekleriyle geometrik desenler, bebek mvisinin önlenemez yükselişi de devm ediyor. Dökümlü mskülen tkımlrın d hâkimiyeti iyice hissediliyor. Üstelik çok d rhtlr, ben tercihimi gri tonlrındn yn kullndım bile. Romntik, rock’n roll, hylperest y d gerçekçi… İlkbhr-Yz sezonu trendleri her zmnkinden dh cesur ve yrtıcı.

Şubt kpğımızı özgürlüğüne çok düşkün olmsıyl tnınn 42 yşındki kusursuz Cmeron Diz süslüyor. Benji Mdden ile ysdığı şkın on çok iyi geldiği her hâlinden belli! Aşk kpıyı çlınc her şeyin dh güzel olduğu su götürmez bir gerçek.

Ask, bu y elbette mod syflrımız d siryet etti. Nsıl etmesin ki? Doğyl birlikte sizin de içinizdeki şk duygusu uynmıyor mu? Resort koleksiyonlrın it öne çıkn prçlr hrik. ‘Must hve’ listeme bu y çok fzl prç eklediğimi söyleyebilirim!

Ock yınd ktıldığım etkinlikler içinde beni en çok st sektörünün mod hftsı olrk görülen Slon Interntionl de l Hute Horlogerie, yni SIHH etkiledi. Cenevrede gerçekleşen SIHHde 16 frklı yüksek st mrksının yeni koleksiyonlrını ykındn görme ve deneme şnsım oldu. Gördüklerimizi önümüzdeki ylrd sizinle pylşcğız. Hyrn olmmk mümkün değil!

Sğlık, brış ve özgürlüklerle dolu, her güne şkl uyndığınız hrik bir şubt yı geçirmeniz dileğiyle…

[gllery ids=""]

Yorumlar

  1. Hakan 31 Mayıs 2016
  2. emre 23 Temmuz 2016

Yorum Yaz