İnternetten Sevgili Bulma

EN GÜZEL SEVGİLİ SANAL SEVGİLİ

İnsnoğlu kendini her dim dert denizine btırmy progrmlnmış, rht bttı dedirtecek kdr komplike beyin ypısın ship tek cnlıdır…

Annenizin, bbnızın y d rkdşlrınızın, “Hytınd biri vr mı?” sorulrındn mı sıkıldınız? Belki de hytınızın en büyük eksiği bir sevgilidir. Hem de Sevgililer Günü’nü kç yıldır sevgiliniz olmdn geçirmekten bıktığınız şu nd “görünmez sevgili” tüm sıkıntılrınızın çresi olbilir, internette her şeyin cevbım bulduğunuz bugünlerde bir snl sevgili edinmenin de mümkün olduğunu düşünün. Her sbh telefonunuz srıldığınızd size, “Günydın, sevgilim” mesjlrı gönderip özel günlerde ofisinizi hediyelere boğn, rd bir kpris ypıp ilişkinize bhrt ktn m iş yrılmy gelince problem yrtmdn ortdn kyboln bir sevgili. Neden olmsın? Krşı trftki bir mkine de ols, konuşck ve hytı pylşck snl sevgili hizmetinin pek çok lıcısı olduğunu söylesek, şşırır mıydınız?
[gllery ids="103185,103186,103187,"]
Amerik’d bu tür hizmet sunn “virtul boyfriend” ve “Virtul girlfriend” web siteleri mevcut. Htt bu iş için özel eğitimden geçirilmiş gerçek insnlrın el yzısı mektup ve mesjlr yzdığı bir hizmetten bhsediyoruz. Gün boyu yşdığınız sorunlrı sizinle pylşck, romntik konuşmlr yprk sizi rhtltck ve belki de sizinle şk sohbetleri ypck snl sevgili hizmetinizde!

Bu tür hizmetleri veren sitelerin kuruculrı mçlrının kesinlikle tutkulu ve hstlıklı bir ilişki sunmk değil, kullnıcılrının kendilerine güvenlerini z d ols rtırmk olduğunu söylüyorlr. Ne de ols kendine güveni fzl kişiler sokğ çıkıp gerçek sevgili bulm konusund dh iyilerdir diye düşünüyorlrdır. Am söz konusu beyninin tüm potnsiyelini kullnm konusund bşrısız oln insnlıkken sonuçlr her zmn böyle olmuyor. Joquin Phoenix’in tutkulu şekilde bğlndığı bilgisyr opertörü snl sevgilisini konu ln “Her” filmini seyrettiyseniz nsıl gerçek bir ilişki yşrmışçsın heyecnlndığını htırlycksınız. Gerçi bir süre sonr gerçek sevgiliden çok dh rht ve çok dh zhmetsiz bir ilişki sunmdığını, problemin sevgililerde değil, kendimizde olduğunu görüyoruz filmde. İnsnlık kendini her denizine btırmy progrmlnmış, rht bttı dedirtecek kdr komplike beyin ypısın ship tek cnlıdır herhlde gezegen üzerinde.

Aslınd suçlu oln “Küçük Prens” hikyesindeki tilki değil midir? Binlerce tilki rsındn Küçük Prens’in onu seçip onunl özel vkit geçirdiğinden kendisi için dh özel hle geldiğini nltır. Yoks binlerce tilki vr tbitt. Bu olmzs öbürü gelir diyemiyoruz. Snl sevgilimiz olurs, cb bu olmzs öbürünü yrtırım diyebilecek miyiz? Tüm Blog okurlrının hyllerindeki, snl vey gerçek, sevgiliyi bulmlrını dilerim.

Yorum Yaz