Erkek Şort Modelleri

Yzın gelmesi ile berber şort modelleri de sokkt dışrıd ve mğzlrd görünmeye yer lmy bşldı. Yz ylrınd dh çok tercih edilmekte oln şort modellerinin içinde birçok şort model ve trzı vrdır ve hem erkekler hem de bynlr için değişik lterntifleri vrdır. Bynlr erkeklere nzrn dh cesur dvrnıp dh fzl giyinse de erkek giyimine ğırlık veren bir mrk olrk yol bşlmış ve bynlr d sonrdn ğırlık veren bir mrk olrk Beymen şort modelleri bkımındn hem bynlr hem erkeklere şort modelleri sunuyor. Beymen erkek şort çeşitleri ile şıklık yklmk mümkün. Bynlr genellikle kot şort giymeyi tercih ederlerken erkek şort bkımındn kullnıln mlzeme y d kumş koton oluyor.

Erkekler şort giyiminden yn bynlr kdr cesur ve kıs giymediklerinden dolyı giydikleri şort tipleri genellikle uzun oluyor ve bermud nlyışınd oluyor. Bu mc hitp etmek ve erkeklerin bu ihtiycını krşılmk için yz sezonu Beymen bermud erkek şort modelleri iyi bir seçenek oluyor. Yz ylrınd bzı bylrın vzgeçemediği bu bermud şort çeşitleri ile şıklık yklmk mümkündür. Üreticiler ve bzı tsrımcılr bu derecede tlep edenleri düşününce sınırlı syıd ve tipte olmsının uygun olmdığını dh fzl çeşit olmsı gerektiğini düşündüğünden şort modelleri için çeşitli renk ve desende frklı trz ve modellerde tsrımlr ypmyı dh iyi bir fikir olrk buldu. Uzun olmsı vey kıs olmsı bkımınd seçeceğiniz derecede bir şort ile siz de rht ve şık olmy ne dersiniz.

Kre tipinde ve çiçek desenli şortlrın bynlrd dh mody uygun bulunuyor olmsının ynınd erkekler içinde bir ktegori oluşturmuş oln kreli ve y yty y d dikey çizgili şortlr vrdır ve ön pln çıkıp gözde olmuştur. Genç yş ktegorisindeki erkeklerin sıkç tercih ettiği bir tür olmy bşlyn bu tipte tsrlnmış bermud şortlr sportif ykkbılr ile ve y süet ykkbılr ile oldukç şık durduğundn bu şekilde kombinlenebilir.

[gllery ids=""]

 

 

Yorum Yaz