Soğuk Havalar İçin Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Kiehl’s Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü Onur Seyln cildinizi ve vücudunuzu kış hzırlyck Kiehl’s kimygerlerinin yrttığı idel bkım formüllerini pylştı.

Cilt bkımının en önemli şmsı nedir?

Kış mevsiminde hvlrın soğumsı ile birlikte cilt dh çok neme ihtiyç duyr. Bunun için cildin doğl svunm sistemini destekleyecek ürünler kullnmk gerekiyor. Kiehl’s Dily Reviving Concentrte yüzde 100 doğl içeriklerden ve botnikyğlrdn oluşn formülüyle cildin onrm döngüsüne uyum sğlıyor. Oksi- Kiehl’s Dily dsyonu zltmk mcıyl ge- cooomtrte liştirilen formül kne ve 129 tl; yğlnmypmıyor ve prben kiehls.com.tr. içermiyor. Oldukç hfif ypısı ile kolyc emilirken cilt briyerini güçlendirmeye, koru my yrdımcı oluyor.

Cilde cnlı ve sğlıklı bir görünüm kzndırıyor.

Her sbh iki dml temiz cilde, nemlendirici- P den önce uygulnmsını öneriyoruz.
[gllery ids="104160,104161,,104162,104163,"]
Cildi yşlnmy krşı koruyn en etkili içerikler nelerdir?

En son bilimsel gelişmelere dynrk yşlnm krşıtı bkım kremi formüle ederken, yşlnm belirtilerine krşı birlikte en etkin ve hızlı sonucu verecek doğl içerikleri seçmek zorundydık. Bu mçl yptığımız rştırm sonund jsmonik sit, kyın ğcı özü ve hylüronik sit ile üçlü etki teknolojisini yrttık. Bu üç içeriğin yer ldığı Kiehl’s Süper Crem krem, yşlnmnın belirtisiyle ynı nd svşmd güce ship olduğunu knıtldı.

Göz kremi kullnmnın önemi nedir?

Göz çevresi yüzümüzün diğer bölgelerine göre dh ince bir ypıd olduğu için dh hfif ve özel formüle ship ürünler tercih edilmelidir. Kiehl’s Ros Arctic Youth Regener-tinggöz kremi içeriğinde yer ln özel formülüyle göz çevresindeki cildin sıkılşmsınyrdım ederken, çizgi ve kırışıklık görünümünü zltıyor ve göz çevresini yenilemeye yrdımcı olur.

Minerl kynklı Vücut bkım kremlerinin mevsim geçişlerinde etkisi nedir?

Kış bedenin kendini dinlenmeye ldığı bir zmndır. Yni dh z güneş enerjisinden yrrlnırız, hücre yenilenmemiz zlır ve de cildin cnlı ve enerjik görünümü kybolur. Ayrıc düşük sıcklıklr ve rüzgr gibi cildi thriş eden koşullr cilt briyerini inceltir ve yüzeyini kurutur. Bu yüzden düzenli olrk vücut bkım kremi kullnmk gerekir. Creme De Corps VVhipped Body Butter bğımlılık yrtn kokusuyl, ultr kremsi ve zengin formülü ile 24 ste vrn yoğun bir nemlendirme sğlıyor ve cildin doğl nem dengesini koruyor.

Hcim sğlyn ürünler sçlrın nefes lmsını engeller mi?

Bu durum Kiehl’s Rice nd Whet Volumizing hcim veren şmpun için geçerli değil. Formülünde silikon içermeyen seri, sçınız bkım yprken, sğlıklı bir hcim kzndırıyor. Pirinç ve buğdy protein özleri sçı doğl lipitlerinden yırmdn dh cnlı ve dolgun görünüme kvuşturuyor. Doğl içeriği bl ise, sçlrınızın güzel İ<okırısını sğlıyor.

HANDE ATAİZİ

Hnde Atizi ile tnıştığımız 1996 yılındn bu yn zrif görünümünü bugün de hlen ship koruduğunu düşünmüyor musunuz? Bu görünümün sebebinin porselen cildini korumsı ve z mkyj ypmsı olduğunu söylüyor mkyj rtisti Seçkin Sunguç ve ekliyor, “O her zmn cildine çok iyi bkıp, sğlıklı besleniyor.”

Sçlrın ynı nd birden fzl ihtiycı olur. Kuru sç ynı zmnd prlklığını yitirip yıprnbiliyor. Boylı sçlr mtlşıp nemini kybedip incelebiliyor. Frklı sç sorunlrın cevp vermesi için yrtıln Kerstse’ın ilk kişiye özel slon bkımı Fusio-Dose, yeni formülü ile krşımız çıkıyor. Sçın birincil ihtiycın seslenen konsntre ürünler, sçın ikincil ihtiycı için yrtıln güçlendirici ürünler ile birleşiyor. Toplm 20 frklı kombinsyon oluşturulbilen bu krışımlr ile beş dkikd sçın tüm ihtiyçlrının krşılnmsı hedefleniyor.

Sinclir, berber yürüttükleri rştırmlr sonucund sm spı ve bzı diğer meyve splrındn üretilen Resvertrol isimli molekül ile mikro hiylüronik sitin bileşimi rsınd bir sinerji olduğunu orty çıkrdılr. Bu mddelerin içerisinde yer ldığı Resvertrol Lift sıkılştırıcı ve toprlyıcı serum, yğ içermeyen ipeksi dokusu ile nınd emiliyor. Uygulm sırsınd cilt dh sıkı bir görünüm kznıyor.

Yeni Yıld Yenilenin

Geleneksel Bli msjının özel dokunuşlrını trçın ve portkl yğının etkileyici kokulrıyl buluşturn SnowFlke msjı rhtltıcı ve skinleştirici etkisiyle yeni yıld tzelenmenizi sğlıyor. Snd Sp’lrd uygulnn SnovvFlke msjınd kullnıln portkl ve trçın yğlrı kslrı rhtltıp vücudu nemlendirirken, cildinizi sıkılştırıp güzelleştirmeye de yrdımcı oluyor.

Yorum Yaz