KidzMondo

KidzMondo’yu gocuklrıyl gelen rkdşlrımdn duydum.

Çocuklrın meslekleri tnımsı için çok keyifli bir yer. Kızım mimr olmk istiyor m gelmişken tüm meslekleri deneyimlemesini istedim. KidzMondo çok profesyonelce hzırlnmış. Çok gerçekçi olmuş. Burd çocuklrın kendi bşlrın hreket etmeleri onlr özgüven veriyor.’

“Çok eğlenceli bir yer.”

Zeynep Öztürk (10 yş): “Mod evine, gzeteye ve rdyoy gittim şimdiye kdr. Hepsini sevdim. Tekrr gelmek istiyorum. Çok eğlenceli bir yer.”

“Burd en çok inştı merk ediyordum.”

Ömer Zinl (6 yş): “Polis, inştçı ve doktor oldum. En çok inştı sevdim. Ev ypmyı öğrendim. Burdki mesleklerde pr kznıyorsun bzen de hrcıyorsun. Sç yptırırken pr hrcdım m sonr polis olunc şpk tktım sçım bozuldu. Sonr pilot oldum, cm silme ktivitesine gittim”

“İzmir’den bir tek bunun için bile gelebiliriz!”

Esr Görümlü: “İzmir’den geliyoruz. KidzMondo’y ilk gelişimiz. Özellikle bir günümüzü bun yırdık. Oğlum Kerem çok mutlu. Bence bursı çok öğretici. Pr kznmlrı, hrcmlrı, kendi bşlrın yrlmlrı çok özel bir şey. Arkdşlrım d tvsiye ederim, İzmir’den bir tek bunun için bile gelebiliriz!”

“KidzMondo çocuklrın cenneti.”

Sibel Aydın:”KidzMondo’y ilk gelişimiz. Dh önce internetten bkmıştık.

Bhreyn’de yşıyoruz.

Ord d böyle bir yer olmsını isterdik. Ory d çın! Yrındn sonr rkdşlrını lıp yine geleceğiz. Birz nı biriktirelim gitmeden… Ben buryı çocuklrın cenneti olrk trif ederim!”

“KidzMondo’yu güvenli olduğu için tercih ediyorum.”

Esr Özekin:

“KidzMondo’yu güvenli olduğu için tercih ediyorum. Burd otururken çocuğumu gönül rhtlığıyl prk içinde tek bşın bırkbiliyorum. Kız krdeşimle birlikte geldiğimiz için hiç sıkılmıyoruz.”

“Uçk kullndım!”

Mehmet Kerem (7 yş): “İnşt, süt, kek, itfiye, mbulns, polis ktivitelerini çok sevdim. İnştt kepçeye bindim. Bn kumndlrı öğrettiler. Kum ldım yn trf boşlttım.”

Sizleri de bekliyoruz!

“Tekrr gelmek istiyorum…”

Melis Özgüny (7 yş): ‘KidzMondo’d otele girdim. Sonr güzellik merkezine gitmiştim. Oje sürdüm.Tekrr gelmek istiyorum…”
37% Off Entrnce For One Kid from KidzMondo, Beirut Wterfront … 3KMod

[gllery ids=""]

TRUMP Avm – KidzMondo Mğzsı | AVM GEZGİNİ – Alışveriş … 3KMod

Yorum Yaz