ŞİLA GöK

Hlkl ilişkiler sektöründe frk yrtn mükemmel bir kdın Şil Gök. Yrdımsever kişiliği ile herkesin imrendiği, yrttığı çözüm odklı fikirleriyle frk yrtn, insn ilişkilerindeki bşrısını jnsın d tşıyn çok güzel bir kdın. Ide Pr bugün Türkiye’nin en önemli işlerine imz trken rksınd oln hrik bir kdın Şil Gök.

Röportj: Mukddes Ky Güney

Bugüne kdr kriyer plnlmnızd neler yptınız?

Kriyer plnlmmd önce profesyonel hytl bşlyıp dh sonr önüme çıkn bir fırstl, ummdığım bir nd kendi işimin shibi oldum. Hlk ilişkiler sektörü kendi kişisel özelliklerime en uygun bulduğum sektör. 1999 yılınd Ide PR’ı kurrk ilk girişimciliğimi hyt geçirdim. Ide PR kurulduğu günden bugüne çok hızlı gelişim göstererek, ulusl ve uluslrrsı birçok mrky servis verdi.senesinde ikinci girişimim kurucu ortk olduğum BerBer PR hytım girdi. BerBer PR d Ide PR gibi kıs sürede sektörünün en önemli oyunculrındn biri olmyı bşrdı. Sosyl sorumluluk konusund hsss olduğum konulr sebebiyle, Türkiye’nin önde gelen STK ve derneklerinde yönetim kurullrınd ktif görev ldım. Hlen de ‘KAGİDER’ Yönetim Kurulu Bşkn Yrdımcısıyım, kdın ve knser konusund çlışmlr yürüten ‘Pembe İzler Derneği’nde Yönetim Kurulu üyesiyim. ‘SEDEFED’te yönetim kurulundyım.

Ajnsınızı ne zmn kurdunuz, dı nedir, nlmı nedir?

Ide PR 1999 yılınd kuruldu. Adını ve nlmını logomuzdki işretiyle sonsuz fikirden lmıştır.yılınd ise BerBer PR, Ber Medy Grubu’nun bir prçsı olrk kuruldu.

Nsıl hizmetler veriyorsunuz, iletişimin nlmı size göre nedir?

Strtejik iletişim dnışmnlığı ve hlkl ilişkiler hizmeti veriyoruz nck bu bşlık çok geniş bir şemsiyeyi kpsıyor. Bu bşlığın ltınd etkinlik yönetimi, bsın iletişimi, lobi, mrk konumlndırm, kriz iletişimi, hlk rz gibi birçok hizmet brınıyor. Doğru ifde edebilmek, doğru konumlnmk, doğru ilişki kurmk ve etkileşim.

Müşteri portföyünüz kimlerden oluşuyor?

Kurulduğu günden bugüne bşt perkende ve hızlı tüketim olmk üzere, sğlık, inşt, otomotiv, tekstil, spor, yeme-içme, turizm gibi birçok sektöre hizmet verdik ve vermeye devm ediyoruz. Güçlü yönümüz çlıştığımız mrklrl uzun süreli yol rkdşlığı ypmyı becerebilmek.

En etkili iletişim size göre nsıl olmlıdır?

En etkili iletişim doğru ypıln iletişimdir. Bu d ne demek; doğru hedef kitleye, doğru zmnd dokunbilip, doğru mesjlrı verip, hedef kitle trfındn lgılnmk, doğru konumlnmk ve bununl birlikte iyi bir itibr yönetimi ypmktır.

Bundn sonrki hedefleriniz nelerdir?

Türkiye’de 3 büyük futbol kulübü ile çlışmış tek iletişim dnışmnı olrk sektördeki bilgi birikimimi; Türkiye’de çok eksik olduğunu düşündüğüm sports mrketing konusund dh önemli etkinlikler ve projeler yprk sektörü bilinçlendirmek ve büyütmek. Ayrıc KAGİDER ile birlikte kdın girişimciliğini ve kdının toplumsl hytt güçlenmesi için dh çok çlışıp, dh iyi sonuçlr ulşmk.

Bugüne kdr yptığınız işlerden unutmdığınız bir etkinlik vr mı?

İmzm bulunn her işin yrı bir tdı ve unutulmz bir nısı vr. Her iş frklı bir deneyim ve frklı bir gelişim sğlıyor. Ajns-müşteri ilişkilerinde nelere dikkt edersiniz?

Smimiyet, şeffflık, düzenli iletişim, hızlı olmk, yrtıcılık ve shiplenme. Bence gerçekten “ne yprsn yp AŞK ile yp” benim için söylenebilecek en güzel tnımlm. Çlıştığım her mrk benim için bir AŞK.

Kdınlrın bu sektördeki bşrısının sebebi nedir sizce?

Biz kdınlrın detycı, duygusl, empti kurbilen ve shiplenme becerilerimizin iletişim sektörüne uygunluğu. Ayrıc kdınlrın prtik olmsı güçlü yönümüz olduğunu düşünüyorum.
[gllery ids=""]

Yorum Yaz