SHANGRI-LA BOSPHORUS, İSTANBUL

BÜYÜLEYİCİ BOĞAZ MANZARASI, SICAKATMOSFERİVE KONUKSEVERLİĞİ İLE MİSAFİRLERİNE FARKLI DENEYİMLER SUNAN SHANGRI-LA BOSPHORUS, İSTANBUL SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAMLAR SUNUYOR.

Keyifli tmosferi ve 6 şmlı özel Sevgililer Günü menüsü ile IST TOO, sdece romntizmi değil lezzeti de doruklrd yşmk isteyen çiftleri ğırlıyor.

Pek çok lezzetin yer ldığı menüde kz ciğeri, hurm ve limon kremlı kuzu kolu, poşe edilmiş klkn ve deniztrğı gibi ttlr bulunurken, tngo dns performnsı ise geceye dmgsını vurck. Dhsı, yemek sırsınd ypılck çekiliş ile bir şnslı çift, Shngri-L Bosphorus, İstnbul’un Boğz mnzrlı ve konforlu süitlerinden birinde bir yıl boyunc geçerli olck ücretsiz konklm kznck. Cnlı müzik eşliğinde devm edecek Sevgililer Günü yemeğinin, limitsiz yerli içki ve KDV dâhil kişi bşı ücreti 260 TL. Bu özel geceyi Boğz’ın ışıklrın hâkim en güzel mslrd geçirmek isteyenler için de ücret kişi bşı KDV

dâhil 310 TL. Sevgilisiyle frklı ve otntik lezzetler eşliğinde bu özel günü kutlmk isteyenler ise Shng Plce’t yerini yırtbilir. Yine cnlı müziğin ve konklm çekilişinin eşlik ettiği 7 şmdn oluşn menü, limitsiz yerli içki ve KDV dâhil kişi bşı 260 TL.

14 ŞUBAT GECESİ

Sevgililer Günü’nü ttile dönüştürmek ve gecenin rdındn yeni bir güne uynıp özel brunch büfesi ile lezzetli bir bşlngıç ypmk isteyenleri ise romntik bir konklm pketi bekliyor. Ayrıc CHI, The Sp, size yrılmış özel bkım suitinde çilek, çikolt ve Dom Perignon eşliğinde Ying Yng msjı uyguluyor. Pketin fiytı ise 950 TL. Bir diğer pket oln, odd ‘hoş geldiniz’ ikrmlrı, İST TOO’d iki kişilik brunch, CHI, The Sp’d çiftlere özel msj ve geç çıkış olnğı sğlyn konklm pketi 425 Euro’dn bşlıyor.

Detylı bilgi ve rezervsyon için: 0 212 27588 88

Önce Gökyüzünde,

Sonsuz Bulutlnn Üstünde… Sonr Boğzın Derin Mvi Sulnnd, Dlg Dlg Bir Aşk Mslınd… Mrtılr Gibi… İstnbul Gibi!

Sevgililer Gününüzü Kutlrız!

Shngri-L Bosphorus805-130415035854.jpg 3KMod

[gllery ids=""]

Booking.com: Shngri-L Bosphorus, Istnbul , İstnbul, Türkiye … 3KMod

Shngri-L Bosphorus, Istnbul (Turkey) – Hotel Reviews – TripAdvisor 3KMod

Yorum Yaz